reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Witam :-)

Mychuniu trzymam kciuki aby bakteryjek juz nie bylo !!!

Gabis wiem jak taj jest wiecznie na dole bo od 2 miesiecy jakos nie moge w gore.
Nie smutaj! Przytulam!!!

Anulka ja tez buziam.

Motylek jak dzis u ciebie?

Mikego dnia. Ja dzis pracuje w salonie :-D

reklama
hej kochane
Dziś młoda zostala w domu. Mają jakś pielgrzymkę a z jej stawami wole by nie łaziła.. Z reszta zobaczcie co się dzieje za oknem :crazy:

Anula - świetna jest Wasza historia :-D

Gochson - jak się dziś czujesz?

Motylku - rozmawiałas z lekarzem?

Asia, Aschlee - &&&&&&&& będzie się działo :-)

Gabis- Kochana jak u Taty? Jakieś światełko w tunelu się pojawiło? Gabis Kochana, nie przytulaj się z "powinności", bo jest owu. Dzisiaj rozluźnij się jak będą znajomi, napij czegos i spokojnie na luzie podejdz do tematu. :-) Ściskam kciuki za Ciebie!

Witam
Ząb jako tako, ale wczoraj dopiero wieczorem wypilam kisiel.
gabis, - &&&&
Motylku, - jeżeli chcesz to się wypłacz, wyzal. nie wolno Ci dusić w sobie emocji, to pogarsza sytuację

Iwo zapomnialam napisac ze test zakupiony :')

Aschlee jak tam, ja czekam na jutro niecierpliwie chociaz nie nastawiam sie bo jakos nie wiem brzuch mnie boli.

Anulka u taty niestety bez zmian. Widze ze psychicznie juz nie wyrabia. W pon go wypisuja ale niestety nadal ma tą niedroznosc i żywienie pozajelitowe. Wiec to tak jakby dalej szpital tylko w domu. Ech szkoda gadac. Nie smuce juz. Co ma byc to będziesz.

Dziekuje wam Kochane za wsparcie.

Witam

Anula faktycznie ta Twoja opowieść jak z filmu z happy endem

Mychunia trzymam kciuki za dobre wyniki

Gabis ściskam Cię mocno

Dziewczyny testy przygotowane na jutro ? Aschlee ?

Ja juz w pracy, rano byłam na becie. Niby kobieta mówiła, że wyniki w poniedziałek, ale może pod koniec dnia będą w necie. Melduje ze sie trzymam, rano dalej jakies brudzenia, niby w ciągu dnia jest ok, ale rano coś niecoś jest. Trochę mnie to martwi, ale muszę być dobrej myśli.

reklama
Dzien dobry Kochane ja dzisiaj w domu bo nie wiem co jest ale jestem cala zapuchnieta,boli mnie glowa i wogole kijowo sie czuje...
Testu jeszcze nie mam ale jediemy po poludniu na zakupy to nabede:tak:

Asia mnie tez brzuch czasami pobolewa

Grochson kochana z taka iloscia zacisnietych kciukow nie ma innej opcji jak tylko takiej ze wszystko bedzie dobrze:tak:

Gabis kochana trzeba byc dobrej mysli.Dalej mocno trzymam kciuki za Twojego Tate:tak:na pewno jest to teraz strasznie trudny czas dla Was wszystkich ( sama w rodzinie przechodzilam to kilka razy) ale pozytywne myslenie odgrywa dosc spora role.A co mowia lekarze?

Do góry