reklama
papryczka_
Fanka BB :)
Witam, mam wspaniałego synka, który ma 2 i pół roku, po ciąży miesiączka rozregulowała się, cykle mam od 26 - 36 dni, raz zdarzyło się w tamtym roku, że cykl trwał 40 dni. ( przed ciążą miałam co 30 dni)
Dziś jest mój 35 dzień cyklu, 2 dni temu robiłam test z krwi i wyszedł negatywny. Jak do tej pory @ nie dostałam, 25 grudnia myślałam, że zawita do mnie, bo pojawiła mi się lekko różowa woda i to wszystko. Jestem trochę senna i to wszystko. W pierwszej ciąży, 1,5 tyg. przed @ wiedziałam że jestem w ciąży - piersi mnie swędziały i bolały ponad to zrobiły mi się wtedy na nich fioletowe krechy, miałam bolesne kłucia w podbrzuszu, mdłości i wymioty. Nie zabezpieczamy się z mężem, ale "stosujemy" stosunek przerywany.
Poradźcie mi, co mogę zrobić odczekać jeszcze pare dni powtórzyć betkę czy zrobić test domowy? Nie staramy się o maleństwo, ale jak mam być szczera to chciałabym żeby synek miał rodzeństwo pozdrawiam.
Dziś jest mój 35 dzień cyklu, 2 dni temu robiłam test z krwi i wyszedł negatywny. Jak do tej pory @ nie dostałam, 25 grudnia myślałam, że zawita do mnie, bo pojawiła mi się lekko różowa woda i to wszystko. Jestem trochę senna i to wszystko. W pierwszej ciąży, 1,5 tyg. przed @ wiedziałam że jestem w ciąży - piersi mnie swędziały i bolały ponad to zrobiły mi się wtedy na nich fioletowe krechy, miałam bolesne kłucia w podbrzuszu, mdłości i wymioty. Nie zabezpieczamy się z mężem, ale "stosujemy" stosunek przerywany.
Poradźcie mi, co mogę zrobić odczekać jeszcze pare dni powtórzyć betkę czy zrobić test domowy? Nie staramy się o maleństwo, ale jak mam być szczera to chciałabym żeby synek miał rodzeństwo pozdrawiam.
emalia82
Witam i ja. Dzisiaj test od razu pokazał bladą różową kreseczkę też robie Pepino 10, ale wczoraj robiłam też strumieniowy z rosmana 25 miu i też była kreseczka, więc może te pepino nie koniecznie oszukują. No zobaczymy. Jak jutro bedzie tez kreska to lece na bete.
Dzisiaj mam 23 dc , ale owu była wczesna i jest już 10dpo ( co widać na wykresie) , z racj tego termin @ mam za 2 max 3 dni.
Dominika- witaj- jeżeli masz test nic sie nie stanie jak se sikniesz. Z betą bym poczekała tak do 4-5 dni od pierwszej. Życzę Ci tego czego pragniesz
Ivo- kup może inny test? Bobo test strumieniowy jest dobry i też 10 miu. ALbo idz na bete.
Maluś- trzymam kciuki z całych sił za wizytę :****************
Dzisiaj mam 23 dc , ale owu była wczesna i jest już 10dpo ( co widać na wykresie) , z racj tego termin @ mam za 2 max 3 dni.
Dominika- witaj- jeżeli masz test nic sie nie stanie jak se sikniesz. Z betą bym poczekała tak do 4-5 dni od pierwszej. Życzę Ci tego czego pragniesz
Ivo- kup może inny test? Bobo test strumieniowy jest dobry i też 10 miu. ALbo idz na bete.
Maluś- trzymam kciuki z całych sił za wizytę :****************
papryczka_
Emalia, myślisz że jest nadzieja?
mam pytanie, jak mogę poprawić/ dodać suwaczek?
mam pytanie, jak mogę poprawić/ dodać suwaczek?
emalia82
Ivo- dziękuje . Bardzo bym chciała żeby tak było jak mówisz. Trzymam za Ciebie kciuki kochana. Oby do wizyty było wszystko jasne i czekała na Ciebie miła niespodzianka :*
Dominika- nadzieja zawsze jest. Juz różne historie widziałam.
Maluś- hop hop, jak wizyta?
Dominika- nadzieja zawsze jest. Juz różne historie widziałam.
Maluś- hop hop, jak wizyta?
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Aschlee25 moze nie wszystko stracone? trzymam kciuki
doska1 strasznie duze masz cykle, chociaz ja tez takie miewalam... nawet do 3 miesiecy nie mialam @....
wanda_23 przykro mi ze sie nie udalo...
mumminka trzymam kciuki zeby to byla fasolka....
Cyntia85 wszystko bedzie dobrze... wiesz organizm plata nam czasem rozne figle i moze troszke sie te twoje hormony unormowaly?
emalia trzymam kciuki za wysoka bete....
iwo trzymam kciuki zeby jednak testy nie byly wadliwe....
doska1 strasznie duze masz cykle, chociaz ja tez takie miewalam... nawet do 3 miesiecy nie mialam @....
wanda_23 przykro mi ze sie nie udalo...
mumminka trzymam kciuki zeby to byla fasolka....
Cyntia85 wszystko bedzie dobrze... wiesz organizm plata nam czasem rozne figle i moze troszke sie te twoje hormony unormowaly?
emalia trzymam kciuki za wysoka bete....
iwo trzymam kciuki zeby jednak testy nie byly wadliwe....
EMALIA gratuluję po cichu :-)
WANDZIA przykro mi i tulę :* miałam nadzieję i myślalam, że to jednak fasolka eh..
IWO a może to jednak nie jest błąd testu? :-) ja tego Pepino nie znam..
MALUŚ powodzenia na wizycie :*
Za pozostałe staraczki trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& !! :-)
WANDZIA przykro mi i tulę :* miałam nadzieję i myślalam, że to jednak fasolka eh..
IWO a może to jednak nie jest błąd testu? :-) ja tego Pepino nie znam..
MALUŚ powodzenia na wizycie :*
Za pozostałe staraczki trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& !! :-)
reklama
mligocka
malusiolka- daj znać jak po wizycie. Trzymam kciuki za forumową koleżankę.:-)
Moje dzisiaj senne, leżakuje jeszcze w łożu.
Gdzieś mi się obiło o uszy że ktoś tam wyżej pisał, iż nowe koleżanki nic o sobie nie napisały.
Więc czynię swoja powinność.
Judyta, lat 26. Od trzech... miesięcy mężatka. Pracuje w szpitalu, jako pielęgniarka na oddziale rehabilitacji :-)
Miłego dnia dziewczynki :-)
Moje dzisiaj senne, leżakuje jeszcze w łożu.
Gdzieś mi się obiło o uszy że ktoś tam wyżej pisał, iż nowe koleżanki nic o sobie nie napisały.
Więc czynię swoja powinność.
Judyta, lat 26. Od trzech... miesięcy mężatka. Pracuje w szpitalu, jako pielęgniarka na oddziale rehabilitacji :-)
Miłego dnia dziewczynki :-)