reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Motylku, - w szpitalu dobra opieka wiec spokojnie leż. Bedzie ok.

Ja właśnie po usunięciu ósemki. Zaczyna mnie boleć głowa i krew leci jak szalona.

Asia,Aschlee - to &&&&&&& za was. Niech się powtórzy sytuacja ze mną i Gosią :tak::tak::tak::tak:
i fluidki jeszcze
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Maluś - na razie leki działają, 26.05 znowu czeka nas pobyt w szpitalu by powtórzyc badania i zadecydować o dalszym leczeniu.

Motylku życzę cierpliwości, ale najważniejsze, że dzieciątku nic nie jest :tak: jestem z Wami ;*

Maluś aby ból szybko ustąpił :tak: nie ma nic gorszego od bólu zęba, ucha lub zatok, wiem co mówię :baffled:

Aschlee zgadzam się z Tobą po stracie już nieważne co byle by donosić i byleby zdrowe było ;-)

jołasia po usunięciu 8 uważaj na krwotoki, bo się zdarzają....

iwo na pewno będzie dobrze, bo do szpitala idziesz w dzień matki i moje imieniny :tak:

Cześć dziewczyny... mogę dołączyć? Staramy się o rodzeństwo dla naszego synka i właśnie dostałam @, więc troche mnie to podłamało. Co prawda to dopiero drugi nieudany cykl, ale z synkiem poszło tak szybko... zrobił nam niespodziankę bo udało sie za pierwszym razem, a myślałam, że zajmie nam to conajmniej pół roku, to teraz troche też się nastawiłam, że jednak może też zaskoczy fajnie... ale niestety,,, wiem, że nie mam się co równać z tymi co starają się już naście miesięcy, ale strasznie mi zależy, bo widzę jak mój Antoś garnie się do dzieci... nienawidzę tego oczekiwania.

reklama
Do góry