reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Asia super ze wyniki sa w porzadku:tak:
Iwo gratuluje Coreczki.
Blair wracaj szybko do zdrowia

ja jak tak bedzie dalej to w piatek chyba wybiore sie na bete.
dobranoc+ruchomy+milego+wieczoru+misioo.gif

Załączniki

• dobranoc+ruchomy+milego+wieczoru+misioo.gif
    dobranoc+ruchomy+milego+wieczoru+misioo.gif
    48,6 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Hmm no to faktycznie ciekawe. Ale fajnie juz macie z glowy a my czekamy. I najeazniejsze ze wynik ok. A Szym tez napewno zadowolony ;-)

Letta wiesz co to byly brudzenia przez pare dni,niby te brudzenia jak sa w ciazy to luteina lu duphaston sie bierze,ale jesli masz nuby tak szybko @ to bardzo dziwne:/ obserwuj co z tego wyniknie

Asia super ze wyniki tak szybko i co najwazniejsze ze wszystko super

Aschlee trzymam kciuki:)

mychunia dzieki za info o ciescie! to napewno to! nastepnym razem bedzie lepsze :tak: a co do luteiny to jak nie kazal odstawic a po prostu sie skonczyla to sie nie boisz tak po prostu przestac? jak nie mozesz isc do gina teraz to ja bym nawet do internisty po recepte poszla bo to jednak ryzyko.

Blair antybiotyk moze byc niebezpieczny, wazne zeby lekarz dobrze dobral. ja w ostatniej ciazy (tej poronionej ale chyba z innego powodu) musialam brac antybiotyk wiec duzo szperalam i pytalam lekarza. wlasciwie jak go bralam to bylam zaraz przed owulacja, ale powiedzialam lekarzowi ze jestem w okresie okoloowulacyjnym i moge byc w ciazy (intuicja :tak:) Zdrowka!

iwo Gratuluje dziewczynki!

miss pod Twoja nieobecnosc doszla nam tu opcja lubienia postow :-) co u Ciebie?

julia testuj! :tak:

HolyKate ciezko powiedziec. zwlaszcza temperatura mierzona w ciagu dnia nic nie powie. u mnie taka BBT bylaby jak najbardziej ciazowa, ale nie wiem jak u Ciebie. oby to bylo to!

Kasik mi Matik powiedziala ze nie powinno sie brac Acardu itp podczas @.

Asia gratulacje dla meza! :-)

Asiu to po powrocie dobra nowina i do dzieła :-D

A my juz dzis po przytulankach. Niby dopiero 11dc ale sluz jakby plodny. Zdziwiona bylam bo cos wczesniej. Sprawdzilam szyjke a ona otwarta. Juz nic z tego nie rozumiem. Czy to castagnus płata mi takie figle... No wiec zeby nie przegapic punktu kulminacyjnego to działamy.

Milej nocki. Ja juz sie powoli zbieram do wyrka.

Iwo, gratuluję dziewczynki :-)
Blair, zdrówka :wink:

AsiaSzw - gratuluję wyników badania :)
Aschlee, będę czekać z niecierpliwością na wyniki bety :-)

Jak Wam dziewczyny wieczór mija?

Dzień dobry!

Julia- przykro mi bardzo, że @ przyszła :-( Oby ten cykl był szczęśliwy!

Gabis- ale lecicie z Przytulankami jak burza, hihi, faaajnie :blink: Rosną szansę, że się udaaa! :laugh2: Gabis trzymamy kciuki za dobre wyniki nasienia Twojego Mężusia! Na pewno chłop zdrowy jak ryba :tak:Tylko kurczę dlaczego Wy tak długo czekacie? My też dostaliśmy wyniki mojego Męża w ciągu połowy dnia. A może jakiś posiew też będą robić, hmm?

Blair- najważniejsze teraz, abyś wyleczyła anginę, bo dopiero niewyleczona angina i jej powikłania mogą być niebezpieczne. Kochana bierz spokojnie antybiotyk zapisany przez lekarza.

Iwo- Bardzo się cieszę, że tak dzielnie sobie poradziłaś z wczorajszym ciężkim dniem. Trzymamy wszystkie kciuki, oby Twoja córeczka w brzuszku była zdrowa. Kiedy wyniki? Jak się dzisiaj czujesz?

Aschlee
- Kochana ściskam kciuki! Musi się udać! A jakie dzisiaj czujesz objawy? Może spróbuj jutro zatestować? Mi test z widoczną gołym okiem kreską wyszedł już we wtorek, a termian @ miałam na sobote. Wierzę, że się uda!

HolyKate- objawy by się zgadzały, tylko dlaczego testy jednoznacznie tego nie pokazują? Może trzeba poczekać jeszcze kilka dni, aby stężenie bety wzrosło. Musimy poczekać aż Twoje testy dojadą. :blink:

Motylek- jak się dzisiaj czujesz? Jak sytuacja z krwawieniem? Ustało już? Dziś masz USG? Jesteś dzielną Mamą, wiesz!

Asiu, Kasiu- to zapraszam na nocki do mnie. Bierzcie Waszych Chłopów i do roboty! :laugh2:

Maluś- haaalo? Jak po dentyście? Daj znak Kochana, że zęby całe i portfel niecałkowicie opróżniony po wizycie! :laugh2:

Agniecha- trzymamy kciuki i czekamy na śliczne fotki Twojego Dzieciątka z dzisiejszego badania!

Miłego dnia Dziewczynki! Ściskam Wszystkie i każdą z osobna.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny
Dziękuję za miłe słowa. Czuje się dobrze tylko czasem coś zaszczypie pod plastrem bo jeszcze go nie zdjełam.. wyniki za trzy tygodnie. Wierzę że córka jest zdrowa i tego się trzymam.

Asiu - super że plemniki Szymona sa git! Teraz twoje hsg i ludek do was zawita!

Suselku - strasznie długo na te badania się czeka:( a prywatnie to duży koszt?

Mligocka - dobrze że masz szybki termin. Trzeba pozbyć się cholerstwa raz a porządnie :)

Mississ - a ty znów po zapałki?

Do góry