reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ivo w piatek dostalam krwotoku 2 razy,najpierw w domu to od razu zebralam sie do szpitala a potem w szpitalu drugi raz..

Kasik jak wyjde i dojde do siebie przyjezdzam do DG na zakupy i kawe i osobiscie przywioze mnustwo fluidkow:)

Hej hej.

Dzieki dziewczyny. Moj szym jest przeszczesliwy :-) ale za to martwi sie o mnie bo to oznacza ze beda mnie meczyc dalej. Ale czego sie nie robi...

Gochson trzgmam kciuki za bete, kurcze ale te plamienia o co chodzi. Bierzesz lutke albo dupka? Bo nie pamietam??

Wszystkim przesylam calusy.

Asiu biorę luteinę już zwiększyłam na 3 x 100mg , bo brałam 2 x100mg, do tego biorę acard, kwas foliowy i zastrzyki fraxiparyne.

hej, jestem juz po, wszystko super, zdrowa i piekna nadal dziewczynka :) Jestem taka szczęśliwa :) Wieczorem pokaże zdjęcie bo teraz jestem u rodziców. Dziękuję za kciuki :)

Susel & Anula1988 - Dzięki dziewczyny za odpowiedż :) testowałam testem z tesco, tym pakowanym podwójnie w biało-niebieskim opakowaniu, a po fakcie przeczytałam że mogą być niewiarygodnie. No nic, oby @ nie przyszła, będę przeszczęśliwa :)!

Blair87 - temperatury nie mierzyłam wcześniej, zaczęłam parę dni temu i czekam na termometr rtęciowy, bo ponoć elektroniczny nie daje wiarygonego wyniku. Ale z tą owulacją przesuniętą sama nie wiem, obserwuję cykl dopiero od zeszłego miesiąca i w czasie przytulanka miałam śluz płodny z tego co pamiętam. No ale mogłam się mylić. Tak czy siak pozostaje mi czekać.

Gochson no oby wszystko bylo w porzadku.

Agniecha gratuluje coreczki.

Holy a czemu uwazasz ze elektroniczny jest niewiarygodny?? Pierwsze slysze, my w wiekszosci uzywamy elektronicznych ktore odmierzaja temp do 2 miejsc po przecinku i nawet najmniejsze wahanie temp zauwazysz.

witam

troche dzisiaj paskudnie się czuję. łykam leki na żołądek, na wątrobę i na jelita, leki ze szpitala, nospe a i tak nadal kuje w prawym boku. wszystko się popsuło, nie działa jak należy.

wszystkim miłego dnia

reklama
Letta- ja też nie miałam żadnego plamienia związanego z implantacją. Krwawienie/plamienie implantacyjne nie występuje u wszystkich Kobiet.

Agniecha-
tak się ciesz, że nosisz zdrową i silną córcię. Czekam na foto.

Gochson- scissskam mocno kciuki za pozytywną betę! A to plamienie to mocne masz? Nawet mimo brania takiej ilości luteiny?

Aschlee- Ty tez Kochana leć na bete albo testuj!

Anka-
oby badanie wyszło dobrze! Wspieram!

Do góry