reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Wróciłam od lekarza, antybiotyk mocny na 10dni angina jak cholera! Dostałam penicyline, powiedział ze penicyline mozna brać w ciazy, ale ze na początku lepiej unikać i czy na pewno nie jestem w ciazy, to mowię ze na razie nie, tylko jestem w czasie w którym moge zajść, to powiedział ze jak w ciazy nie jestem to nie ma sie co przejmować. Myśle ze nic sie nie stanie. Antybiotyk jest mi niezbędny bo bym sie chyba wykończyła...

Asmi dzieki :)

Karowit no ja właśnie tez wygrzebalam w necie info a dzis dr potwierdził ;)

Iwo gratulacje Córeczki!!!
&&&&&&

Gochson &&&&&&

Agniecha Ty juz polowkowe? Jak ten czas leci! &&&& za wizytę ;)

Julia z tymi bolesciami jajników to na dwoje babka wróżyła... Moze zrób test?

Letta a długo masz to krwawienie?

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
Blair hmm zobaczymy poczekam do konca tygodnia, poniewaz wspolzylimy tak do 10-11dc wiec raczej ciezko w ty wypadku o ciaze...
KOchana zdrowka!

Letta ja jak zaszlam w ciaze plamilam pare dni przed @..wiec niemam pojecia co to moze u ciebie oznaczac w tym czasie?;/

Iwo kochana ciesze sie ze przetrwalas to!!! gratuluje dziewczynki :) i zaloze sie ze wyniki to tylko formalnosc i potwierdzenie ze dzidzia zdrowa:)

Motylku oczywiscie ciesz sie ze dzidzia dzielna:) tyle przetrwaliscie to dacie rade do konca:):)

Dziewczyny, poradźcie, bo już sama nie wiem co myśleć. Otóż @ spóżnia się już 5 dzień, szyjka jest twarda, 3 dni temu była otwarta, a dzisiaj czuję że się zamyka. 2 testy negatywne, choć na początku było widać jaśniutką kreskę. Temperatura w dzień od 36,6 do 37,4 (mam termometr elektroniczny, rtęciowego brak) Polskie testy przyjdą dopiero po jutrze, na betę nie mam jak pojść bo mieszkam w UK. A ja do tego czasu zwariuję. Zawsze czułam, że @ nadejdzie, a teraz nic.

Z jednej strony objawy są, nawet takie jak w pierwszej ciąży, a z drugiej ta temperatura i szyjka, ktora chyba powinna być zamknieta?

Ostatnia edycja:
Hej :-)
Czuje się fatalnie ja to zawsze bywa 1dc...:crazy:
Kupiłam wiesiołek i acard i łykam jak doświadczone staraczki radziły :-)
panele i gres na podłogę w kuchni wybrane czekamy na pomiary i kupujemy :-D
Jutro polowanie na firmę która zrobi mi kuchnie :)
To już już prawie i będziemy u siebie :) Widzę ja M w duchu się cieszy :)

Asiku wpadniemy do Anuli na nie jedną noc :-)
Blair zdrówka życzę wracaj do formy !!!
Malus jak twój ząbek kochana ???
Iwo gratuluje córci !!!!!!!! :-):-)
Motylku zdrówka życzę :-)odpoczywajcie i regenerujcie się :-) Ja nadal na Was czekam :tak:
ewelinka Mychunia ja się czujesz ???
Pozdrawiam dziewczynki !!!! :-)

hej hejjj

My dzis po badaniu nasienia :)
Specjalistka Anna zinterpretowala wynik jako git :))

KasiuP juz sobie nas wyobrazam co my bedziemy robic w lozku u Ani heheeh

milego wieczoru

Kasik współczuję zlego samopoczucia ;**
Dziekuje ze pytasz. ja sie czuje dobrze tylko zasypiam calymi dniami na stojaco :-D

ASIU super ze wyniki nasienia ok ;-) zawsze to kolejny krok naprzód :-D

Ostatnia edycja:
Blair,zaczęłam krwawic dzisiaj jak wychodzilam z pracy, czyli ok. 17:30.
Julia, jestem praktycznie pewna, ze to okres. Miałam poprostu krótki cykl. A czy miałas tylko takie brudzenia, czy bardziej obfite? Jednodniowe czy dłużej? Wybacz, ze tak zasypuje pytaniami, ale zbaranialam, jak dzis zobaczyłam krew na majtkach i dobrze byłoby wiedzieć na przyszlosc na co zwracać uwagę i jak to odróżnić od okresu:)

Zmykam na film... dziękuje za pomoc!

Motylku trzymaj sie tam w tym szpitalu. Juz drugi trymestr, jeju jak to leci. To zycze zeby byl spokojniejszy niz pierwszy.

Iwo gratuluje. Bedzie druga piekna Córa.

Asia to wy juz macie wyniki? Tak szybko? Nasze dopiero za tydz.

reklama
Gabis no po 4 godzinach byl wynik. Ja tez slyszalam ze tydzien sie czeka ale ciekawe dlaczego i w jakim przypadku. Hmm

Blair zdrowiejjj dziewczyno

Do góry