reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Witam z rana :)
Przepraszam, wczoraj nie miałam weny, żeby napisać...ale jestem na bieżąco z czytaniem :-)
Za godzinkę się zbieram na USG (.)(.). Proszę o kciuki, bo powodem pójścia na usg jest deformacja jednej z piersi (wcześniej tego w ogóle nie miałam). Teraz ta jedna tak jakby się zapadała...

Całuję Was moje Kochane Brzuchatki i Staraczki! :*

reklama
Iwo &&&& za córeczkę! W Polsce jak patrzyłam to prywatnie 450zl za osobę czyli ja+maź to 900zl!! A tu to pewnie jeszcze więcej. Poczekam, jakoś w końcu zaczęłam być cierpliwa.

Julia mówiłam ze w poprzednich ciążach udało się z Clo. Dobrze pamietam? Będziesz teraz tez z Clo próbować?

Ostatnia edycja:
Anula ja czuje sie dobrze:) wczoraj mialam usg, dziecie moje zywe i silne :) do piatku mam lezec tak zapobiegawczo

Asiu gratuluje dobrych wynikow:)

Blair zdrowka

Ivo trzymam kciuki za coreczke.

pozdrawiam wszystkie staraczki i brzuchatki :*

Motylku - umknęło mi że ty w szpitalu. Co się stało?

Susełku - dziękuje za info

Ania - &&&&&&&&&&&&

Dzien dobry.

Anulka no mysle nad tym testem ale czasem jakies dolki lape ze a to za wczas wogole na test a to ze na objawy za wczesnie I pewno o co innego chodzi.
Dzis ogolnie czuje sie w miare oprocz tego ze pobolewa mnie brzuch,pachwiny,krzyz I ciagle chce mi sie jesc...ale to moga byc tez objawy nadchodzacej @. Dlatego staram sie nie nakrecac.Nic nawet jak przyjdzie @ to sie nie poddam.W nocy myslalam sobie ze jak sie nie udalo to znaczy ze moze organizm po # jeszcze nie calkiem gotowy na przyjecie Maluszka wiec lepiej zeby sie nie udalo niz zeby potem bylo cos nie tak :tak: I tego sie bede trzymac

Motylku super ze malenstwo takie dzielne :tak:

Anka Kochana bardzo mocno zaciskam kciuki.Prosze daj znac zaraz po wizycie bo sie martwie.

Gesendet von meinem HTC One V mit Tapatalk

Ostatnia edycja:
Iwo, Aschlee - dziękuję Wam, jesteście Dziewczyny wszystkie tutaj niezastąpione. O 10.00 mam wizytę. Najpóźniej ok. 13-14 będę w domu, więc od razu napiszę do Was :) Niestety z tel. nie mogę, bo mam starego LG bez takich bajerów jak internet :-D

hej dziewczyny :tak:

tu niebo płacze od rana, jedna ściana deszczu :-( a mój od za 10 piąta jeździ cały dzień w delegacji po kopalniach :-(

blair
kochana zdrówka życzę ;* ja jestem uczulona na penicylinę :-(

iwo
trzymam kciuki żeby było bez komplikacji ;* gratulacje córeczki :-D

gochson
mam nadzieję, że będzie po Twoje myśli i że to nie jest poronienie :tak:

agniecha trzymam kciuki za usg ;*

kasik ja się czuję cudownie, oprócz ciągnięcia i kłucia brzucha co jakiś czas nic mi nie dolega :tak:

Letta ja bym poszła na Twoim miejscu do ginekologa :tak:u mnie jak było poronienie to pierwszego dnia lało się ze mnie jak na okres, a potem tylko brudziłam na czekoladowo :-(teraz w ogóle nie miałam plamienia implementacyjnego

Asiu super, że wyniki nasienia ok :-D

susel
wcześniej brałam 7,5 dnia potem za dwa tyg byłam na wizycie, a teraz brałam 15 dni i 27 idę na wizytę :tak:ona nie kazała mi cały czas brać, bo jej mówiłam, że to na 15 dni wystarczy tylko

julia trzymam kciuki za kolejny cykl :tak:

xAnkaX trzymam kciuki za usg :tak:

Witam kobietki :-) miłego dnia życzę
Agniecha kciuki za wizytę &&&&&&
xAnka &&&&&&& za usg biustu :-D
Motylkowa cieszę się,że Twoje maleństwo takie silne i &&&&&&&żeby już było dobrze
Iwo za wyniki &&&&&&&
Achlee trzymam kciuki i podoba mi się Twój optymizm:happy2:
Asia super że wyniki m w porządku
Julia za nowy cykl &&&&&
Gochson,Letta jak tam dziś sytuacja ?
Wszystkie dziewuszki pozdrawiam :happy2:

Hej :)
Ja dzis znowu widziałam wschód słońca.... Gorączka 39 mnie obudziła przed 4 nad ranem :(

Dziekuje Kochane za wszystkie życzenia zdrowia :* bardzo mi sie teraz przydadzą

HolyKate moze owu Ci sie przesunęła? Ty mierzysz temp w ciagu dnia? Jesli tak to tym parametrem sie w ogóle nie sugeruj

KasikP &&&&& za nowy OWOCNY cykl ;)

Asiu super ze wynik prawidłowy :) Szym na pewno sie ucieszy :)

Letta jak sytuacja u Ciebie? Ja słyszałam opinie ze kobiety myła czasem ze niby maja okres a to jest plamienie implantacyjne właśnie ;)

Suseł trudno co ma być to bedzie, nie wiadomo czy w ogóle sie udało zaskoczyć...

Julia szkoda ze @ przylazla :( &&&& za kolejny cykl :)

Anula tez tak myśle :) zwłaszcza ze u mnie anginą to i szpitalem juz sie kończyła, to takie geny po Tatusiu

Iwo bardzo dobre podejscie, Córa na pewno jest zdrowa, nie ma innego wyjścia :)

xAnkax daj znać po usg &&&&

Motylku Twoje dziecko jest mega silne jak Jego Mama :) i bardzo dobrze :) leż Kochana i odpoczywaj :)

Mychunia to wysyłam ze stolicy trochę slonka, bo u nas ładnie jest :)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
xAnkax powodzenia na badaniu

Asia super, że wyniki dobre

Blair zdrówka Ci życzę

Letta to może zrób testa, co ci szkodzi ?

Ja byłam rano na becie i po południu bedą wyniki, dalej mam plamienia.

Do góry