reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Witam z rana :)
Przepraszam, wczoraj nie miałam weny, żeby napisać...ale jestem na bieżąco z czytaniem :-)
Za godzinkę się zbieram na USG (.)(.). Proszę o kciuki, bo powodem pójścia na usg jest deformacja jednej z piersi (wcześniej tego w ogóle nie miałam). Teraz ta jedna tak jakby się zapadała...

Całuję Was moje Kochane Brzuchatki i Staraczki! :*

reklama
Iwo &&&& za córeczkę! W Polsce jak patrzyłam to prywatnie 450zl za osobę czyli ja+maź to 900zl!! A tu to pewnie jeszcze więcej. Poczekam, jakoś w końcu zaczęłam być cierpliwa.

Julia mówiłam ze w poprzednich ciążach udało się z Clo. Dobrze pamietam? Będziesz teraz tez z Clo próbować?

Ostatnia edycja:
Anula ja czuje sie dobrze:) wczoraj mialam usg, dziecie moje zywe i silne :) do piatku mam lezec tak zapobiegawczo

Asiu gratuluje dobrych wynikow:)

Blair zdrowka

Ivo trzymam kciuki za coreczke.

pozdrawiam wszystkie staraczki i brzuchatki :*

Motylku - umknęło mi że ty w szpitalu. Co się stało?

Susełku - dziękuje za info

Ania - &&&&&&&&&&&&

Dzien dobry.

Anulka no mysle nad tym testem ale czasem jakies dolki lape ze a to za wczas wogole na test a to ze na objawy za wczesnie I pewno o co innego chodzi.
Dzis ogolnie czuje sie w miare oprocz tego ze pobolewa mnie brzuch,pachwiny,krzyz I ciagle chce mi sie jesc...ale to moga byc tez objawy nadchodzacej @. Dlatego staram sie nie nakrecac.Nic nawet jak przyjdzie @ to sie nie poddam.W nocy myslalam sobie ze jak sie nie udalo to znaczy ze moze organizm po # jeszcze nie calkiem gotowy na przyjecie Maluszka wiec lepiej zeby sie nie udalo niz zeby potem bylo cos nie tak :tak: I tego sie bede trzymac

Motylku super ze malenstwo takie dzielne :tak:

Anka Kochana bardzo mocno zaciskam kciuki.Prosze daj znac zaraz po wizycie bo sie martwie.

Gesendet von meinem HTC One V mit Tapatalk

Ostatnia edycja:
Iwo, Aschlee - dziękuję Wam, jesteście Dziewczyny wszystkie tutaj niezastąpione. O 10.00 mam wizytę. Najpóźniej ok. 13-14 będę w domu, więc od razu napiszę do Was :) Niestety z tel. nie mogę, bo mam starego LG bez takich bajerów jak internet :-D

hej dziewczyny :tak:

tu niebo płacze od rana, jedna ściana deszczu :-( a mój od za 10 piąta jeździ cały dzień w delegacji po kopalniach :-(

blair
kochana zdrówka życzę ;* ja jestem uczulona na penicylinę :-(

iwo
trzymam kciuki żeby było bez komplikacji ;* gratulacje córeczki :-D

gochson
mam nadzieję, że będzie po Twoje myśli i że to nie jest poronienie :tak:

agniecha trzymam kciuki za usg ;*

kasik ja się czuję cudownie, oprócz ciągnięcia i kłucia brzucha co jakiś czas nic mi nie dolega :tak:

Letta ja bym poszła na Twoim miejscu do ginekologa :tak:u mnie jak było poronienie to pierwszego dnia lało się ze mnie jak na okres, a potem tylko brudziłam na czekoladowo :-(teraz w ogóle nie miałam plamienia implementacyjnego

Asiu super, że wyniki nasienia ok :-D

susel
wcześniej brałam 7,5 dnia potem za dwa tyg byłam na wizycie, a teraz brałam 15 dni i 27 idę na wizytę :tak:ona nie kazała mi cały czas brać, bo jej mówiłam, że to na 15 dni wystarczy tylko

julia trzymam kciuki za kolejny cykl :tak:

xAnkaX trzymam kciuki za usg :tak:

Witam kobietki :-) miłego dnia życzę
Agniecha kciuki za wizytę &&&&&&
xAnka &&&&&&& za usg biustu :-D
Motylkowa cieszę się,że Twoje maleństwo takie silne i &&&&&&&żeby już było dobrze
Iwo za wyniki &&&&&&&
Achlee trzymam kciuki i podoba mi się Twój optymizm:happy2:
Asia super że wyniki m w porządku
Julia za nowy cykl &&&&&
Gochson,Letta jak tam dziś sytuacja ?
Wszystkie dziewuszki pozdrawiam :happy2:

Hej :)
Ja dzis znowu widziałam wschód słońca.... Gorączka 39 mnie obudziła przed 4 nad ranem :(

Dziekuje Kochane za wszystkie życzenia zdrowia :* bardzo mi sie teraz przydadzą

HolyKate moze owu Ci sie przesunęła? Ty mierzysz temp w ciagu dnia? Jesli tak to tym parametrem sie w ogóle nie sugeruj

KasikP &&&&& za nowy OWOCNY cykl ;)

Asiu super ze wynik prawidłowy :) Szym na pewno sie ucieszy :)

Letta jak sytuacja u Ciebie? Ja słyszałam opinie ze kobiety myła czasem ze niby maja okres a to jest plamienie implantacyjne właśnie ;)

Suseł trudno co ma być to bedzie, nie wiadomo czy w ogóle sie udało zaskoczyć...

Julia szkoda ze @ przylazla :( &&&& za kolejny cykl :)

Anula tez tak myśle :) zwłaszcza ze u mnie anginą to i szpitalem juz sie kończyła, to takie geny po Tatusiu

Iwo bardzo dobre podejscie, Córa na pewno jest zdrowa, nie ma innego wyjścia :)

xAnkax daj znać po usg &&&&

Motylku Twoje dziecko jest mega silne jak Jego Mama :) i bardzo dobrze :) leż Kochana i odpoczywaj :)

Mychunia to wysyłam ze stolicy trochę slonka, bo u nas ładnie jest :)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
xAnkax powodzenia na badaniu

Asia super, że wyniki dobre

Blair zdrówka Ci życzę

Letta to może zrób testa, co ci szkodzi ?

Ja byłam rano na becie i po południu bedą wyniki, dalej mam plamienia.

Do góry