reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Dzięki wam dziewczynki za wsparcie :*;*:*

Blair87 ja czytałam coś w necie,ale też nie ma co w to do końca wierzyć, niby do 12 tyg. nie szkodzą itp.,jednak bywa różnie.
Moim zdaniem fachowiec będzie wiedział lepiej czy to może zaszkodzić. Miejmy nadzieję, że będzie ok. Pozytywne nastawienie to połowa sukcesu :* Tak więc zdrowiej nam szybciutko ;)

reklama
Jestem po. Zbyt przyjemnie nie było :baffled: ale przynajmniej szybko. Jeśli do jutra nie bedzie powikłań to już nie powinny wystąpić. Także pls o kciukasy. Uciekam leżeć.

ps. W brzuszku mieszka DZIEWCZYNKA :-):-) z resztą amnio na 100% potwierdzi płeć

susel dalej plamie, w sumie chyba bym wolala miec bete negatywna bo zawsze plamienia u mnie oznaczaj szpital zabieg i koniec ciazy :(

Hej kochane. Kurczę ostatnio falstart zrobiłam. Ale miałam mały młyn.... Na szczęście juz sie uspokoiło :-) Jak mi was brakowało!!!

Mam nadzieje ze jeszcze niektóre z Was mnie pamietają ....
ide Was trochę poczytać i pograniczu, która juz w ciąży :-)

Gochson
Ty sie nie nastawiaj tak. Musi być w końcu dobrze! Ja trzymam mocno kciuki!;-)

hej,

Iwo, ciesze się że jesteś już po. Teraz leż i odpoczywaj. &&&&& za brak powikłań których i tak nie będzie :)

Gochson, trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&

Miss, milo Cię widzieć :*

Ja jutro na 9:20 idę na usg połówkowe, bardzo prosze o kciuki

Za wszystkie kobietki ktore prosily mocno trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

i oczywisciwe witam nowa staraczke:tak:

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny

Czytam czytam ale weny i czasu brak na pisanie;/

Mocno trzymam kicuki ze te ktore je potrzebuja:)

Mam pytanie i mam nadzieje ze ktos mi odpowie:)

Otoz wypada termin @ a ja mam bolesci jajnika;/ kluje mnie, moze to zwiastowac @? bo w sumie nieprzypomniam sobie tego przed @...
Dzis mam 32dc i tak wyliczylam ze niby @ powinna przyjsc,

Aha dziewczyny macie piekne domki:) normalnie pozazdroscic:) My budowac niebedziemy bo dom juz mamy;/;p

reklama
Dobry Wieczor Dziewczynki. Mam do Was pytanie (a w zasadzie do Dziewczyn, którym sie udało). Jakie maialyscie doświadczenie z plamieniem implantacyjnym? Czy jest to obfite plamienie, czy można łatwo pomylić z okresem? Zaczęłam krwawic po 26 dniach, co jest przy moich cyklach po odstawieniu 34-44 dni trochę dziwne. Najpierw miałam taka dziwna, lepka brązowa mieszankę krwi ze sluzem, a teraz już na czerwono. Jestem prawie pewna, ze to okres, ale ta sytuacja spowodowała, ze zaczęłam szukać info na necie i jestem rownież ciekawa jakie Wy maialyscie doświadczenia....

Do góry