reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Gabis ja wiem kochana chodzi o to ze tak zle sie czuje nie wiem z jakiego powodu i troche mnie to martwi.
Maz wczoraj sie smial ze daje sobie reke odciac ze sie udalo, ale mnie sie nie wydaje bo strasznie boli mnie krzyz i pachwiny,a w ciazy czegos takiego nie mialam:no: zreszta na jakiekolwiek objawy jeszcze za wczesnie.Myslalam ze jak sie przespie to te bole mina ale nic z tego wstaje i juz mnie boli

reklama
Aschlee mężczyźni czasem też mają przeczucia. Ja z kolei Ci powiem, że u mnie właśnie zawsze ból w krzyżach zwiastował ciąże. Wiem jak to jest na początku cyklu mowimy sobie ze ten na spokojnie, a pod koniec świrujemy.

Dziewczynki dziękuję Wam za miłe słowa nt łóżka w sypialni. Tam też począł się ten mały ludzik :laugh2: Dlatego Asiu i Kasiu zapraszam z partnerami, może i Wam przyniesie szczęście moje łoże małżeńskie, hihi :laugh2:

Aschlee- oj Kochana, u mnie właśnie pierwszymi objawami ciąży były: ból piersi, ból podbrzusza i takie dziwne ciągnięcie w pachwinach, którego nigdy nie miałam i myślałam, że stawy biodrowe mi wysiadają. Aschlee kiedy testujesz?? :-)

Mligocka- Judytka Ty brunetką?? Żartujesz! Muszę koniecznie to zobaczyć, ale już nam się tu pokazać proszę :laugh2:

Monarti- ale fajnie, że Dzieciątko tak daje znać o sobie! To musi być dopiero uczucie, kurczę. :sorry:

Gochson dokładnie jest tak jak mowisz. Niby cykl na luzie ale myślę o tym ciągle. I szkoda mi odpuścić zebym potem nie myślała że może by się akurat udało.

Mligocka chwal sie fryzurą. Taka zmiana to napewno szok przed lustrem.

Aschlee no widzisz co dziewczyny piszą. Moze twoje slabe samopoczucie to dobry znak. &&& oby tak było.

No przy pierwszej ciazy niby Maz zgadl ze cos jest na rzeczy ale wtedy oprocz lekkich nudnosci nie mialam kompletnie objawow...tylko ze (.)(.) mnie nie bola wiec to chyba jednak nie Dzidzia.Ja dopiero 17 mam dostac niby @ wiec na test jeszcze za wczesnie.Korcilo mnie ale powiedzialam sobie ze to bez sensu bo do @ przeciez jeszcze 4 dni

Cześć wam dziewczyny :)

Jestem tu nowa, tak więc liczę na pomoc co do forum :zawstydzona/y:

My z naszym narzeczonym dziś dowiedzieliśmy się,że jestem w ciąży :-)
Jestem taka szczęśliwa, jednak mam wiele obaw, gdyż to dla nas ciężki okres w życiu.
Same zmiany. Mam nadzieję,że wszystko ułoży się po naszej myśli :D

Pozdrawiam was gorąco ;*;-)

Cześć babeczki :-)
Iwo kciuki zaciśnięte :happy:
Aschlee Asiu kciuki za testowanie :happy: reszcie kobietek również kibicuje i ściskam &&&&&&&&&&&&&&& chorowitym życzę szybkiego powrotu do zdrowia
karowit witaj,nie wiem na kiedy masz przewidywany termin,ale zapraszam również na Styczniówki :happy:

Wszystko okaże się jak w piątek pojadę do mojego gina :)
Nie chce zapeszać, bo już 2 razy straciłam i dlatego troszkę się tego wszystkiego boję ;(

reklama
Karowit witaj. Powiedz cos o sobie. Skąd jestes, czym sie zajmujesz. Długo sie staracie?

Ja dzis juz wymiękam w pracy. Chyba nudy sa jeszcze gorsze niz nawał pracy. Byle do 15 ;-)

Do góry