reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Nachtigall u mnie na razie też babcie się zajmują synkiem. Szkoda bo myslałam, ze jak będę w ciązy to pójdę na L4 (na jakiś czas) i spędzę trochę czasu z synkiem, a tu klops. Jak byłam w ciązy z synkiem to pracowałam całą ciązę, nawet w dzień porodu byłam w pracy, a po południu pojechałam do szpitala. Teraz pomyślałam, że odpuszcze, tym bardziej, że w firmie ostatnio problemy finansowe i szef nie płaci w terminie. Wiadomo, że pod tym względem ZUS jest o wiele lepszy.
Dopóki mam plamienia myślę, ze będę leżeć, bo nie ma co ryzykować.

reklama
Asia Szw My też od września sie staramy. Ja też tak mówię...mogę leżec, przytyc dużo, brac leki, ale najważniejsze, zeby dzidzia była i zdrowo rosła:tak: ja mam wadę macicy przy której istniej ryzyko przedczesnego porodu, do tego tarczyca, małopłytkowsc (tego obawiam się najbardziej) i hipoglikemia...cały pakiet w darmowym prezencie:oo2:

Gochson kurcze to jeszcze chwila a urodziłabyś w pracy:szok: teraz jak najbardziej dbaj o siebie i nie myśl tyle o pracy tylko ciesz się bliskością synka i Maluszka:tak:
Ja w sumie pod koniec ciąży mogłam wrócic na jakis czas do pracy, ale u Nas była dośc nieciekawa sytuacja...niemiłe słowa od kierownictwa i dyrekcji pod adresem ciężarnych, stresowe sytuacje, obgadywanie za plecami itd. więc stwierdziłam, ze moje zdrowie sychiczena, a co za tym dizie zdrowie synka jest ważniejsze
Ja leżałam jeszcze kilka tygodni po tym jak plamienia ustąpiły i krwiak sie wchłonął.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny :)
Tak sobie siedzę i myślę że u mnie ten cykl poszedł na straty jestem 21dc i nie miałam żadnych objawów tzn.żadnego śluzu i wogóle raz tylko co te jajniki mnie bolały dwa dni i nic pozatym. Żadnych testów nie robiłam ow.i teraz to już sama nie wiem czy była ta ow czy nie ale pewnie nie bo tak to by jakieś objawy były no nie? Chyba muszę i ja się wybrać do gin bo ostatnio byłam w listopadzie jak anty odstawiałam. A i wiecie ostatnio nabiłam sobie siniaka na boku i dziś odkryłam ze w jego miejscu zrobiła się taka twarda kulka pod skórą i za cholerę nie wiem ki to diabeł :/

asik dopóki @ nie ma to nadzieja jest:-) a co do kulki to może jakiś krwiak sie zrobił? na wszelki wypadek lepiej zapytac lekarza.

Gochson hahhahaha:-) rozbawiłaś mnie nieźle:-D to by Ci najwyżej nadgodziny dopisali;-)

Dobra zmykam po Alexa do przedszkola

Asik witaj w klubie.

Może kolejny cykl bedzie nasz...

A mierzysz temperaturę?

Tak szczeże to może tak z 3 dni i była 36.7 ale później poszłam na żywioł bo myślę ze jak będę mierzyć i robić te testy ow.to się nakręcę i tylko tym będę żyła a ni chce tak bo poprostu rozczarowanie bardzo boli.Ale w przyszłym mc wezmę się za siebie :) Kurcze a najgorsze jest to że wokoło mnie kazda zachodzi i tylko się mnie pytają a kiedy ty a ja zawsze na to że przyjdzie czs i pora a w głębi duszy ja już bym chciała ale cóż nie ma wszystkiego od razu i nigdy nie jest tak jak się chce :/

reklama
Do góry