reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

NACHTIGALL - może masz racje jest nadzieja ale już nie użalam się nad sobą są tu dziewczyny które B.długo się starają dłużej niż ja nie powiem chciałabym ale nich Bòg obdarzy te dziewczyny które jeszcze nie maja dzieci pierwsze .Dziewczyny jesteś i super wszystkie :) może wam sie wyda głupie to co napisałam ale po prostu tak jest.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam kochane jak wam mija dzionek? ja dzisiaj miałam kiepski dzień w pracy,nie obyło się bez awantury..

pozdrawiam was i dopinguje te które już maja 2 krechy i te które na nie czekaja :)

Nudy .... nudy . Wzięłam się za lepienie ozdób z masy solnej ,żeby czas szybciej zleciał i zająść czymś ręcę żeby nie palić tyle papierochów :dry:. może za którymś razem coś ładnego ulepie hehe . Miłego popołudnia dziewczynki :-)

005.gif

Starające się: 23

II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9

Wrzesień 2014:
Emalia82,aureolcia,Ludzik,Gochson

Październik 2014:
Cyntia85

Czekamy na potwierdzenie:
wera86 - @15.01
mumminka - @17.01
m-s - @17.01
Kalisia - @ 23.01
MotylkowaOna - @23.01

agamemnon - @ 24.01 - test wyszedł, tylko czekamy na potwierdzenie :)

Styczeń

CzekaCudu - @25.01
Agaawa - @28.01
brrr85 - @28.01

iwo:) - @ 30.01
agniecha83 - @31.01

Luty
asik 87 - @2.02
AsiaSzw - @2.02
Monarti - @ 7.02
Aschlee25 - @ 4.02
doska1 - @ 6.02
Nachtigall - @ 6.02

Olusia7982 - @ 9.02
gabis - @12.02
Anulka1988 - @ 14.02
Bezdzietna - @16.02
watpliwosci - @25.02

Marzec
mychunia - @19.03
6
JustynaU - @ 25.03

Poczekalnia
anuszka,karotka00,Arcala,mimmoo,tamagu czi,melponea, nadzieja210,wandzia_ 23,aina110,celta,susel,

malena100,Mississ1301,fox,Leemonca,Pati, Conti,Piaska,Anka10222,Anna223,Dominika_89,ewelink a_shn,czarna2532,karolina859,mligocka,

Watpliwosci, przykro mi Kochana :* <przytul> Kolejny cykl musi już być Twój :*

Mi się dzisiaj nic nie chce. Cały czas w głowie mam jak zrobić żeby szybciej się wynieść stąd. Niedługo wykończę się ;/ Przez to wszystko odechciewa mi się wszystkiego. Marzy mi się teraz tylko żeby M wrócił do domu i żebyśmy się położyli do łóżka i się przytulili do siebie (nie piszę tutaj o seksie). Brakuje mi po prostu jego ciepła. Zimno w domu, musiałam dziewczynki jak Eskimosy poubierać ;/ Już dawno teściowie skończyli pracę i zanim przyjadą teraz do domu to będzie gorzej jak w lodówce ;/

reklama
a pisalyscie o wieku :p ja tu jestem najmlodsza :p w lipcu skoncze 21 lat .. ale od 19 roku zycia kiedy spotkalam mojego P. jestem pewna ze jestem gotowa na dziecko i caaaaaaale zycie z nim ...

dziekuje za tyle cieplych slow !!!

nie wiem jak bedzie z dzieckiem ... w ostatnim miesiacu w szpitalu wyladowala moja prababcia w wieku 83 lat z obustronnym zapaleniem pluc praktycznie w stanie krytycznym i wtedy poprosilam Boga zeby zostawil ja chociaz na jeszcze pare lat a ja nie musze przez ten czass byc mama byle by przezyla ... no i zyje .. jest coraz lepiej nawet daje rade sama dojsc to toalety i z powrotem .. pewnie wyda wam sie to glupie ale pewnie dlugo jeszcze nie bede mama .. no ale sa rzeczy w zyciu wazne i wazniejsze i ja tą ważniejszą wybralam ..

(nie oceniajcie mnie zbyt surowo .. ja w to wierze nikt wiecej nie musi .. )

Do góry