reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Witam porannie

Dzieczyny dajcie spokój, niech Asia jedzie sama z Szym, w końcu to jej wyjazd. Przecież ma wrócić w większym składzie.

Jołasia powodzenia na wizycie, testy chyba wychodzą przy pozamacicznej, bo jak mi wychodziły to lekarze podejrzewali pozamaciczną

reklama
Asiu ja wiem ze sie uda.. tylko najgorsze jest to ze praktycznie cały czas sie o tym mysli i nie da sie odpuścic..

Dzien doberek :)

Po tygodniu laby czas do pracy :) oczywiście nie obyło sie bez komplikacji, bo w weekend padł prąd i padły mi hodowle komórek, ale juz kolejne puszczone wiec luzik :)

KasikZ ale Ci fajnie :) na długo jedziesz?

Iwo wrzuce Wam dzis fotkę na palcu :) łapie fluidki :)

Anulka wrzucaj zdjęcie brzusia

Asiula kto wie moze z Paryża wrocicie z pasażerem na gapę ;)

Gochson ma racje, Asia jedzie tylko z Szymem niech robią małą elegantke paryską ;) a przy tylu kobietach by sie chłop peszyl ;P

U mnie chyba powtórka z rozrywki :( myślałam ze pójdzie temp w gore a ta w dół.... Fakt ze ostatnio sie działo i wyjazd i emocje i moze to wpłynęło na owu... Ale wczoraj miałam mocne pieczenie i ból jajnika takie jak na owu wiec moze skoczy w końcu jutro albo pojutrze. Tylko Narzeczonego :D muszę dorwać, wczoraj mi uciekł ale dziś Go dopadne ;p

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Ostatnia edycja:
Blair - narzeczony fajnie brzmi :)

Asia - jak fasolka ma być to choroba jej nie zaszkodzi :)

najgorsze w staraniach wydaje mi się to ciągłe myślenie o tym, w sensie kiedy już się jest na tym etapie, że tej jednej rzeczy podporządkowuje się większość swojego życia i myśli. no i to wyczekiwanie co miesiąc... życzę wszystkim dużo kreseczek (;

Asiula kuruj sie nie smutaj;) bedzie fajnie.
Blair jade na tydzien ale to sluzbowo znaczy po hotelach bedziemy jezdzic wiec marne szAnse na wypoczynek.
Co do staran u nas minal rok - jako ze przezylam starania ponad dwuletnie - wiem ze na kazdego przyjdzie czas. Aniu j juz z pokoro wlasnie podchodze juz nawet testow nie robie.
Lece buziole.

hej dziewczyny :tak:

godzina 9 i 20 stopni choć pochmurno...

mnie do wczoraj głowa boli, pewnie na zmianę pogody :-(

agniecha cudne zdjęcie :tak:

blair
kochana jak na dziś ;*

kasik nie wiem, bo dalej objawy ciążowe znikome, ale wierzę, że wszystko ok :tak: czekam z niecierpliwością na 22 to wtedy się wszystkiego dowiem :-D

kasik, Asia zazdroszczę Wam wyjazdów...

Asiu zdrówka życzę ;*

reklama
Witam Was Moje Kochane Kobietki ;-)
Przepraszam, ale nawet nie mam siły, aby za wiele napisać.
Postaram się na bieżąco podczytywać Was, ale z wypowiedzi póki co zrezygnuję.
Byłam dzisiaj u lekarza - dostałam antybiotyk i masę innych leków. Dopadło mnie zapalenie gardła...

Jak wyzdrowieje, to wrócę!

Całusy dla Wszystkich! :*

Do góry