reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Cześć dziewczynki ;-)
Anula rewelacyjny pomysł !!!!! Jedziemy z Asikiem w walizę i do Paryża !!!!:-D Bosko :-D My to jesteśmy pomysłowe kobietki :-p. pogadaj Ty z Tym swoim ludzikiem bo będzie krucho jak się urodzi od 5 rano na nogach to jesteś cwaniak :cool2::cool2: Ale długo tak nie pociągniesz :-)
Iwo no to maluszek rośnie bardzo dobrze kochana:-) fluidki zabieram

U mnie spadek temperatury w dół więc w niedziele będzie @... Pogoda się popsuła szaro buro i ponuro i jeszcze nic się nie chce ehhh masakra...:-(
mam mega zakwasy po fitnessie dobrze że dziś wolne..bez ćwiczeń:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Hej moje kochane.

Anulka, KasikuP oczywiście zapraszam was serdecznie, ale obawiam się że bagaż podręczny was nie ogarnie, także proponuje zajrzeć na wizzair.com i kupić sobie po prostu bilety :)

Iwo dziś ja przechwytuje wszystkie fluidki. Fajny czas teraz przed toba w tej ciąży :) ja z młodym czułam się kapitalnie, nie miałam absolutnie żadnych dolegliwości do samego porodu.
Fotki z Paryża będę słać na bieżąco :)

Ja za to jestem mega przeziębiona :( zapuchniete górne drogi, źle spałam. Nie wiem czy w przeziębionym domku ludzik chciałby zamieszkać :( ja dalej mam doła, już nawet zakupy mi nie pomagają.

Kasik- nooo w końcu masz wolne dzisiaj od aktywności fizycznej! :laugh2: To rozumiem, że cały wieczór jest poświęcony dla Nas :zawstydzona/y: Juuu huuuu :laugh2:

Asik- a Ty co milczysz? Już te walizy kupujesz dla Kasika i mnie? Tylko pamiętaj ta moja musia być już nieco większa, hihi :laugh2:

Asia - Paryż cię uleczy! Jejku jakie to romantyczne. Spacery brzegiem Sekwany, niespieszna kawa w przydrożnej kafejce, , piękne zabytki, świeże criosanty..

Ej róbcie miejsce w walizce. Ja i mój brzuch też jedziemy!

Dziewczyny zbieram sie do lekarza
Nie wiem co jest ale przez cała @ miałam tylko delikatne krwawienie. W trzecim dniu bylo troszke mocniejsze ale tylko po wysilku a pózniej jeszczr tego samego dnia ustalo. Skrzepów było niewiele. Wczoraj tzn 4 dc juz bardzo slabe krwawienie. Od dwuch dni bardzo bolala mnie macica i przwy jajnik. Wczorj wieczorem wzdelo mi brzuch a dzisiaj od rana wymiotuje, mam biegunke, oslanienie na zmiane z goraczka, cisnienie szaleje, puls też. Nawet wody nie moge sie napic bo zwracam. Boje sie o ciaże pozamaciczna wtedy testy moga nie wychodzic.

Anula my też dość długo sie staraliśmy , zaczelismy koło grudnia 2011 i tak z miesiaca na miesiac nic, potem stwierdzilismy ze basta bedzie to bedzie, nie bedzie to trudno no ale ja i tak kazdy miesiac wypłakiwałam moze łez.. we wrzesniu tamtego roku pilnowałam syna brata i po tej jednej nocy stwierdziłam ze ja nie chce dzieci ze ja sobie nie poradze i co okazało sie ze w ciazy.. byłak tak zaskoczona ze nie mogłam uwierzyc chyba wtedy z 6 testów zrobiłam. i wtedy uwierzylismy ze jednak to mozliwe.. po poronieniu trafiłam tutaj i sie dowiedzialam niektórych ciekawych rzeczy , niektóre wypróbowałam na sobie.. Mój R nie byl swiadomy tego co ja przezywam kazdego miesiaca bo nic mu nie mowiłam.. a potem to juz wiedzialam ze bedzie jedna kreska ale i tak robiłam.. jednym słowem my kobiety to mamy przesrane..

A ja sie tez zabieram do Paryża z wami..tylko nie wiem czy jest na swiecie walizka która by nas zmiesciła..

Buziam was i zycze miłego dnia..

reklama
Do góry