reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Kasik bo lepiej mi było fotkę cyknać :p

Dziewczyny a co sie wydarzyło u naszej Malusi? Bo pisalyscie coś o pogrzebie, ale ja niezorientowana, niedoczytalam sie co sie stało :(

Karolina a gdzie Ty jesteś? Wyszły dwie krechy? :)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
KasikP- my przyjedziemy i pomożemy Asi się spakować do Parisa, co nie :laugh2: Już jej tam zapakujemy koronek, świecidełek i sznureczków, hihi :laugh2:

Dzień dobry Kochane!

Ja wyspana, od 5. na nogach. Mam nadzieję, że ten ludzik we mnie będzie potem dłużej chciał spać. :confused2:

KasikuP- ja myślę, że jak Aśka bardzo się postara i kupi naprawdę duże walizki, to cholercia wpadłam na taki pomysł, że zrobimy Aśce niespodziankę i zabierzemy się w tych walizkach razem z nią! Juuupi :laugh2: Fajnie wymyśliłam, co? :zawstydzona/y:

Kasikz- życzę spokojnego i pełnego wrażeń wyjazdu. Może wrócicie w większym składzie z Urlopu? :tak:

Hej kochane
Aż buzia się śmieje ile ciążowych suwaczków na wątku :)

Anula - super ekstra że się wam naturalnie udało. Teraz siedzisz tutaj do porodu by dawać dziewczynom nadzieję. Ja po 4 cyklach już załamywałam ręce i patrząc z perspektywy czasu jest mi głupio. Trzeba mieć więcej wiary!

Asiula -na ciebie czekam szczególnie :) bawcie się dobrze i pls o mnóstwo fotek na fb.

Blair - no właśnie czemu nie na paluszku ten pierścionek?

Malusiolka - jak się trzymasz?

Poranna porcyjka
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`~~~

Ps. Już dziś na tyłku mam spodnie ciążowe :) ale ten czas zasuwa!

reklama
Iwo- zgadza się, staraliśmy się prawie 2 lata. Teraz w maju byłyby 2 lata. Jak ktoś mi kiedyś mówił, że właśnie 2-3 lata czekali na dziecko, to ja mówiłam, że nie dałabym rady, że podziwiam takich ludzi. Ale niestety los już gdzieś z góry ma ustalony dla nas scenariusz, tylko zostaje nam czekać na ten dzień. Mi bardzo pomogła moja ginka. Gdyby nie jej narzucone tempo badań i diagnostyk, być może jeszcze nie bylibyśmy po drugiej stronie tęczy. Ja nigdy nie zapomnę tego comiesięcznego rozczarowania, więc doskonale rozumiem tutaj wszystkie z Was (Nas). Tylko ja uczyłam się z każdym kolejnym nieudanym miesiącem większej pokory i godziłam się z losem. Oczywiście też w między czasie wylałam morze łez. Ech, ten czas wieeele mnie nauczył. Teraz ja będę mocno Was wspierać, bo jestem przykładem na to, że w końcu uda się!
Iwo cieszę się, że Ty już taka zaawansowana ciężaróweczka, że już portki z pasem ciążowym nosisz, hihi :laugh2: Mnie się wczoraj też Panie pacjentki pod gabinetem ginki pytały, w którym ja jestem miesiącu, hihi :zawstydzona/y:

Do góry