jołasia
od 2008r, może kiedyś...
Poczytałam troszkę, pogberałam po necie. Zrobiłam sobie domowy test plujka na obecność kandidy. Wyszedł pozytywnie, czyli wskazał na namnożenie się drożdżaka w organizmie. Jutro rano kupie w aptece test na candide. W południe zarejestowana jestem do lek rodzinnego. W cytologi wielokrotnie na przestrzeni lat też wychodziły mi grzyby a z posiewu wyszła właśnie candida. Mam nadzieję że da mi skierowanie na badanie dokładniejsze w tym kierunku jak z tego testu aptecznego też wyjdzie mi candida. Poza tym to nie boli mnie ząb tylko mam gulę w okolicach migdałka lewego lub tak powiększony migdałek że daje właśnie lbjawy na ząb i ucho bo mnie boli. To paskudztwo pożywia sie na estrogenie a tego miałam w ostatnim badaniu dwa razy więcej. Więc jak widać ma na czym rosnąć.
Oj dużo nie tak. Teraz trzeba z tym zawalczyć. Może wtedy lepiej będzie zaciążyć. Może może, nie wiem ale skoro nie moge wziąść clo teraz to może właśnie czas na uderzenie z innej strony.
M myśli że, sama nie wiem co. Jakoś jak powiedziałam mu wczoraj o tym, że coś jie gra z hormonami to był lekko zaskoczony z podłamaniem.
Oj dużo nie tak. Teraz trzeba z tym zawalczyć. Może wtedy lepiej będzie zaciążyć. Może może, nie wiem ale skoro nie moge wziąść clo teraz to może właśnie czas na uderzenie z innej strony.
M myśli że, sama nie wiem co. Jakoś jak powiedziałam mu wczoraj o tym, że coś jie gra z hormonami to był lekko zaskoczony z podłamaniem.