reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Poczytałam troszkę, pogberałam po necie. Zrobiłam sobie domowy test plujka na obecność kandidy. Wyszedł pozytywnie, czyli wskazał na namnożenie się drożdżaka w organizmie. Jutro rano kupie w aptece test na candide. W południe zarejestowana jestem do lek rodzinnego. W cytologi wielokrotnie na przestrzeni lat też wychodziły mi grzyby a z posiewu wyszła właśnie candida. Mam nadzieję że da mi skierowanie na badanie dokładniejsze w tym kierunku jak z tego testu aptecznego też wyjdzie mi candida. Poza tym to nie boli mnie ząb tylko mam gulę w okolicach migdałka lewego lub tak powiększony migdałek że daje właśnie lbjawy na ząb i ucho bo mnie boli. To paskudztwo pożywia sie na estrogenie a tego miałam w ostatnim badaniu dwa razy więcej. Więc jak widać ma na czym rosnąć.
Oj dużo nie tak. Teraz trzeba z tym zawalczyć. Może wtedy lepiej będzie zaciążyć. Może może, nie wiem ale skoro nie moge wziąść clo teraz to może właśnie czas na uderzenie z innej strony.
M myśli że, sama nie wiem co. Jakoś jak powiedziałam mu wczoraj o tym, że coś jie gra z hormonami to był lekko zaskoczony z podłamaniem.

reklama
Anula piekny dzidzio. Strasznie sie ciesze ze wszystko jest ok.

Blair, Pierscionek normalnie jak w filmie. Gratulacje.

cześć dziewczynki,

Anula, piękny dzidziuś, super :)

Blair, gratuluję zaręczyn, śliczny pierścionek

Zgrałam dzisiaj zdjęcia z tel i przedstawiam moja kruszynkę z ostatniego usg (29 kwietnia)
WP_20140506_002.jpg

Załączniki

• WP_20140506_002.jpg
    WP_20140506_002.jpg
    11,6 KB · Wyświetleń: 62
Ewelinka, już nie długo Twój taki bedzie :) Na usg to było jeszcze ładniej widać niż na zdjęciu, nawet policzyłam paluszki u rączek i prawie sie popłakałam, ach te hormony :)

Staraczki Kochane, łapcie fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Blair rany boskie !!!!!! To warto było czekać skoro to Twój wymarzony:-) tylko czemu fotka w pudełku a nie na palcu co????:-D
Mychunia kochana a co u Ciebie?? jak maluszek jak się czujesz??;-)
Aschlee o tak doczytałam o starankach wiec &&&&&&&&&&& bardzo mocno :-)
Jołasia obyś się szybko pozbyła tego paskudztwa !!!
AsiaSZW jak przygotowania do wyjazdu do Paryża ?????? :*
Anula :*
Maluś gdzie jesteś??????
Fluidki już porozdawana to ja muszę się następnym razem sprężać żeby się załapać:-D

reklama
Kasiku kochany puki co mam jedna torbe ktora odpowiada wymiarom bagazu podrecznemu. Jutro wypuszczam sie na zakupy w celu nabycia drugiej zwanej dalej podreczny duzy i wygodnego obuwia :-)

Do góry