reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ja juz po zajęciach, zrobiłam małe zakupy bo po weekendzie to światło i masło w lodowce ;p

Gochson dziekuje :) a moze sie trafi ;)

Mychunia dziekuje :*

Manowce dzieki :) my wybraliśmy wspólnie w grudniu pierścionek i tyle czasu mnie przetrzymac ;p

Aschlee ale chmury! Widok jak z jakiegoś filmu- dreszczowca, brr

Yesenia na mówienie o ciazy jeszcze za wczesnie, to pewnie owu. Ja zawsze jak miałam taki ból to myślałam ze to owu, a teraz wychodzi ze ten ból mam chyba na chwile przed owu (dzien-dwa)

Motylku ale piękny brzusio! Zazdraszczam :D

Mligocka przykro mi :(

Joasia :*

Anula piękny fasolek!

Bada dzieki ;)

KasikP warto było, bo widziałam jaki był szczęśliwy, ze nie były wymuszone ;) zrobił to mega romantycznie i po naszemu, przetrzymał mnie przez wyjazd, mi sie smutno zrobiło jak wracaliśmy bo myślałam ze sie zdecyduje (okazało sie ze pierścionek woził ze sobą ;p ). Wróciliśmy do domu, trochę sie pokrecilismy i poszliśmy juz sie położyć, mieliśmy film obejrzeć, na co G mnie tak mocno przytulił i zaczął mowić jak mnie kocha itd i czy zostanę Jego żona ;) ja sie rozryczalam, doznałam szoku ale powiedziałam tak ;) pozniej pierścionek i cała reszta :D
Pierścionek wrzucam, ale wieczorem usunę fotkę ;)
&&&& zeby małpa nie przylazla, ten ovuf to rożnie działa...

Topaz naturalny z brylantami w białym złocie

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Ostatnia edycja:
Anula tak, Facet mi sie trafił cudowny :)

Kasiu tez sie dzis z tego śmiałam

Bada, Asia dziekuje :*

Pierścionek moj wymarzony, dwa lata sie na niego czailam ;) G wiedział ze mam swoj wymarzony i zdecydował ze to właśnie ten kupimy :) było mi trochę głupio bo był drogi ale powiedział ze chce mnie uszczęśliwić i mam sie niczym nie przejmować tylko wskazać palcem ;p
Nad ranem patrzyłam czy jest na palcu bo myślałam ze mi sie przyśniło ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

KasikP a u mnie w porzadku :) nie wiem czy doczytalas ale dostalam juz zielone swiatelko I staramy sie od tego cyklu zobaczymy jak to bedzie.

U nas tutaj Dzien Mamy jest 11 I Corka z Mezem zrobili mi super prezent ciesze sie jak male dziecko :-D jak bede miala dostep do kompa to wkleje Wam foto...co prawda jeszcze tego nie mam bo musieli zamowic pewna Czesc prezentu bo akurat nie bylo na stanie bo maly zbyt byl I nie zamawiali ;) ale foto mam jak bedzie wygladal gotowy moj prezent.Maz sie smieje ze Cora wiedziala co mi upatrzyc ale Maz nie wiedzial ze az tak sie bede cieszyc ;)

Blair cudny ten pierscionek :tak: a od Ciebie bije taka radosc ze Twoje wpisy az promieniuja szczesciem.Jeszcze raz gratuluje Kochana

Gesendet von meinem HTC One V mit Tapatalk

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry