reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
HEJ DZIEWCZYNY . To jest mój pierwszy pełny cykl po poronieniu (15.03- 10 tc). dostałam od ginekologa luteine )1x dziennie pod jezyk) która zaczełam brac 3 dni po owulacji przez 10 dni. dzisiaj jest 6 dzien p.o. i byłąm na badaniu progesteronu. dostalismy od ginekologa zielone swiatło.

Dziewuszki odebrałam wyniki progesteron wynosi 20.60 ng/ml

i napisane mam na wyniku u prawidłowo miesiaczkującej kobiety
1) faza folikularka <0,1- 0,3
2) faza lutealna 1,2 - 15,9

i kobiety w ciazy

1) I trymestr 2.8 - 147,3
2) II trymestr 22.5 - 95.3
3) III trymestr 27,9 - 242,5

co to oznacza? prosze odpowiedzcie...
przypomne ze jestem w 23 dniu cyklu a w 16/17 dniu cyklu mialam owulacje (robilam testu owulacyjne i tak tez ovu wyznaczył)

Motylku- no jak ja mogłam przeoczyć takie piękne foto brzuszka! Kochana cudnie wyglądasz! :laugh2: Pogłaskaj brzuszek od Cioci Ani :laugh2:

Dziękuję Wam Dziewczyny po raz kolejny za wsparcie! Oj co ja bym bez Was zrobiła! :*

Witam w ten piękny,słoneczny wtorek :-)

Anula gratuluje,cudna pierwsza foteczka-teraz czas na suwaczek:happy2:

kasia w progesteron masz bardzo dobry,teraz tylko ciąży wyglądać (ja mam 19,90 w 21 dc)najlepszy jest powyżej 18 -dla ciąży

blair gratki z okazji zaręczyn :happy2: moje były 13 lat temu

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry !!! :-)
dawno mnie nie było a tu tyle rzeczy się wydarzyło:-D
Anula jeszcze raz gratulacje !!!!! Piękności piękności z ciocia Asią będziemy rozpieszczać:-p
Motylek pięknie wyglądasz:-):-) nie mogę się napatrzeć;-) &&&&&& za kredyt.
Iwo ty tez masz piękny brzusio ;-) mam nadzieje ze mała wyjdzie szybciutko ze szpitala i że w niedziele pogoda wam dopisze:-)
Maluś jak ty sie trzymasz kochana ???? Kiedy pogrzeb? Tule cię mocno !!!!!!
Blair Doczekałaś się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Warto było??? Co G wymyślił na zaręczyny ????:-):-)
AsiaSZw :*:*:* Kochana moja:-p:-p
GRATULUJĘ CI BARDZO SERDECZNIE !!!!!!! PROSZĘ mi podesłać fotkę pierścionka :tak:
Aschlee co u Ciebie kochana bo chyba nie doczytałam...:-(
Pozdrawiam resztę dziewczynek, jeśli kogoś pominęłam to przepraszam :-)
Au mnie jak u mnie owu wyznaczył mi dziś dopiero owulacje dodam ze mam 22dc wiec nie wiem czy ze mną coś nie tak czy z tym programem. Czekam na okres ma przyjść w sobotę... no chyba że się udało ale się nie nastawiam..
Samopoczucie kiepskie dookoła wszystkie koleżanki znajome w ciąży.. jakiś wyspy tej wiosny chyba jest:happy:
zapisałam się na nowy fitness teraz chodzę bez przerwy żeby mieć zajęcie i nie myśleć zawsze to coś.
Pozdrawiam Wszystkich:-):-)

P.S Kto jest moderatorem wątku?????
Bo tak myślę że czas najwyższy zmienić nazwę na Staraczki 2015 skoro na 2014 się nie załapałyśmy :laugh2:

Ostatnia edycja:
Kasiku- Kochana! Ja cały czas mocno wysyłam fluidki do Ciebie. Zobaczysz, że szczęście dosięgnie i Ciebie. Kto wie może jeszcze w tym cyklu! Mooocno, ale mooooooocno wspieram! :laugh2:

reklama
Anula, - gtulki, śliczny.

kasik w - jak na luteinkę ładny wynik. Nie masz się czym martwić. Normalne że będzie ciut wyższa niż normalnie bo bierzesz lek. nie jest mocno przekroczone więc gra.

Do góry