reklama
MotylkowaOna
Fanka BB :)
No anula pieknie cudny mis
HEJ DZIEWCZYNY . To jest mój pierwszy pełny cykl po poronieniu (15.03- 10 tc). dostałam od ginekologa luteine )1x dziennie pod jezyk) która zaczełam brac 3 dni po owulacji przez 10 dni. dzisiaj jest 6 dzien p.o. i byłąm na badaniu progesteronu. dostalismy od ginekologa zielone swiatło.
Dziewuszki odebrałam wyniki progesteron wynosi 20.60 ng/ml
i napisane mam na wyniku u prawidłowo miesiaczkującej kobiety
1) faza folikularka <0,1- 0,3
2) faza lutealna 1,2 - 15,9
i kobiety w ciazy
1) I trymestr 2.8 - 147,3
2) II trymestr 22.5 - 95.3
3) III trymestr 27,9 - 242,5
co to oznacza? prosze odpowiedzcie...
przypomne ze jestem w 23 dniu cyklu a w 16/17 dniu cyklu mialam owulacje (robilam testu owulacyjne i tak tez ovu wyznaczył)
Dziewuszki odebrałam wyniki progesteron wynosi 20.60 ng/ml
i napisane mam na wyniku u prawidłowo miesiaczkującej kobiety
1) faza folikularka <0,1- 0,3
2) faza lutealna 1,2 - 15,9
i kobiety w ciazy
1) I trymestr 2.8 - 147,3
2) II trymestr 22.5 - 95.3
3) III trymestr 27,9 - 242,5
co to oznacza? prosze odpowiedzcie...
przypomne ze jestem w 23 dniu cyklu a w 16/17 dniu cyklu mialam owulacje (robilam testu owulacyjne i tak tez ovu wyznaczył)
bada m.
Witam w ten piękny,słoneczny wtorek :-)
Anula gratuluje,cudna pierwsza foteczka-teraz czas na suwaczek
kasia w progesteron masz bardzo dobry,teraz tylko ciąży wyglądać (ja mam 19,90 w 21 dc)najlepszy jest powyżej 18 -dla ciąży
blair gratki z okazji zaręczyn moje były 13 lat temu
Anula gratuluje,cudna pierwsza foteczka-teraz czas na suwaczek
kasia w progesteron masz bardzo dobry,teraz tylko ciąży wyglądać (ja mam 19,90 w 21 dc)najlepszy jest powyżej 18 -dla ciąży
blair gratki z okazji zaręczyn moje były 13 lat temu
Ostatnia edycja:
KasikP
Dzień Dobry !!! :-)
dawno mnie nie było a tu tyle rzeczy się wydarzyło
Anula jeszcze raz gratulacje !!!!! Piękności piękności z ciocia Asią będziemy rozpieszczać
Motylek pięknie wyglądasz:-):-) nie mogę się napatrzeć;-) &&&&&& za kredyt.
Iwo ty tez masz piękny brzusio ;-) mam nadzieje ze mała wyjdzie szybciutko ze szpitala i że w niedziele pogoda wam dopisze:-)
Maluś jak ty sie trzymasz kochana ???? Kiedy pogrzeb? Tule cię mocno !!!!!!
Blair Doczekałaś się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Warto było??? Co G wymyślił na zaręczyny ????:-):-)
AsiaSZw :*:*:* Kochana moja
GRATULUJĘ CI BARDZO SERDECZNIE !!!!!!! PROSZĘ mi podesłać fotkę pierścionka
Aschlee co u Ciebie kochana bo chyba nie doczytałam...:-(
Pozdrawiam resztę dziewczynek, jeśli kogoś pominęłam to przepraszam :-)
Au mnie jak u mnie owu wyznaczył mi dziś dopiero owulacje dodam ze mam 22dc wiec nie wiem czy ze mną coś nie tak czy z tym programem. Czekam na okres ma przyjść w sobotę... no chyba że się udało ale się nie nastawiam..
Samopoczucie kiepskie dookoła wszystkie koleżanki znajome w ciąży.. jakiś wyspy tej wiosny chyba jest
zapisałam się na nowy fitness teraz chodzę bez przerwy żeby mieć zajęcie i nie myśleć zawsze to coś.
Pozdrawiam Wszystkich:-):-)
P.S Kto jest moderatorem wątku?????
Bo tak myślę że czas najwyższy zmienić nazwę na Staraczki 2015 skoro na 2014 się nie załapałyśmy
dawno mnie nie było a tu tyle rzeczy się wydarzyło
Anula jeszcze raz gratulacje !!!!! Piękności piękności z ciocia Asią będziemy rozpieszczać
Motylek pięknie wyglądasz:-):-) nie mogę się napatrzeć;-) &&&&&& za kredyt.
Iwo ty tez masz piękny brzusio ;-) mam nadzieje ze mała wyjdzie szybciutko ze szpitala i że w niedziele pogoda wam dopisze:-)
Maluś jak ty sie trzymasz kochana ???? Kiedy pogrzeb? Tule cię mocno !!!!!!
Blair Doczekałaś się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Warto było??? Co G wymyślił na zaręczyny ????:-):-)
AsiaSZw :*:*:* Kochana moja
GRATULUJĘ CI BARDZO SERDECZNIE !!!!!!! PROSZĘ mi podesłać fotkę pierścionka
Aschlee co u Ciebie kochana bo chyba nie doczytałam...:-(
Pozdrawiam resztę dziewczynek, jeśli kogoś pominęłam to przepraszam :-)
Au mnie jak u mnie owu wyznaczył mi dziś dopiero owulacje dodam ze mam 22dc wiec nie wiem czy ze mną coś nie tak czy z tym programem. Czekam na okres ma przyjść w sobotę... no chyba że się udało ale się nie nastawiam..
Samopoczucie kiepskie dookoła wszystkie koleżanki znajome w ciąży.. jakiś wyspy tej wiosny chyba jest
zapisałam się na nowy fitness teraz chodzę bez przerwy żeby mieć zajęcie i nie myśleć zawsze to coś.
Pozdrawiam Wszystkich:-):-)
P.S Kto jest moderatorem wątku?????
Bo tak myślę że czas najwyższy zmienić nazwę na Staraczki 2015 skoro na 2014 się nie załapałyśmy
Ostatnia edycja:
reklama