reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
HEJ DZIEWCZYNY . To jest mój pierwszy pełny cykl po poronieniu (15.03- 10 tc). dostałam od ginekologa luteine )1x dziennie pod jezyk) która zaczełam brac 3 dni po owulacji przez 10 dni. dzisiaj jest 6 dzien p.o. i byłąm na badaniu progesteronu. dostalismy od ginekologa zielone swiatło.

Dziewuszki odebrałam wyniki progesteron wynosi 20.60 ng/ml

i napisane mam na wyniku u prawidłowo miesiaczkującej kobiety
1) faza folikularka <0,1- 0,3
2) faza lutealna 1,2 - 15,9

i kobiety w ciazy

1) I trymestr 2.8 - 147,3
2) II trymestr 22.5 - 95.3
3) III trymestr 27,9 - 242,5

co to oznacza? prosze odpowiedzcie...
przypomne ze jestem w 23 dniu cyklu a w 16/17 dniu cyklu mialam owulacje (robilam testu owulacyjne i tak tez ovu wyznaczył)

Motylku- no jak ja mogłam przeoczyć takie piękne foto brzuszka! Kochana cudnie wyglądasz! :laugh2: Pogłaskaj brzuszek od Cioci Ani :laugh2:

Dziękuję Wam Dziewczyny po raz kolejny za wsparcie! Oj co ja bym bez Was zrobiła! :*

Witam w ten piękny,słoneczny wtorek :-)

Anula gratuluje,cudna pierwsza foteczka-teraz czas na suwaczek:happy2:

kasia w progesteron masz bardzo dobry,teraz tylko ciąży wyglądać (ja mam 19,90 w 21 dc)najlepszy jest powyżej 18 -dla ciąży

blair gratki z okazji zaręczyn :happy2: moje były 13 lat temu

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry !!! :-)
dawno mnie nie było a tu tyle rzeczy się wydarzyło:-D
Anula jeszcze raz gratulacje !!!!! Piękności piękności z ciocia Asią będziemy rozpieszczać:-p
Motylek pięknie wyglądasz:-):-) nie mogę się napatrzeć;-) &&&&&& za kredyt.
Iwo ty tez masz piękny brzusio ;-) mam nadzieje ze mała wyjdzie szybciutko ze szpitala i że w niedziele pogoda wam dopisze:-)
Maluś jak ty sie trzymasz kochana ???? Kiedy pogrzeb? Tule cię mocno !!!!!!
Blair Doczekałaś się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Warto było??? Co G wymyślił na zaręczyny ????:-):-)
AsiaSZw :*:*:* Kochana moja:-p:-p
GRATULUJĘ CI BARDZO SERDECZNIE !!!!!!! PROSZĘ mi podesłać fotkę pierścionka :tak:
Aschlee co u Ciebie kochana bo chyba nie doczytałam...:-(
Pozdrawiam resztę dziewczynek, jeśli kogoś pominęłam to przepraszam :-)
Au mnie jak u mnie owu wyznaczył mi dziś dopiero owulacje dodam ze mam 22dc wiec nie wiem czy ze mną coś nie tak czy z tym programem. Czekam na okres ma przyjść w sobotę... no chyba że się udało ale się nie nastawiam..
Samopoczucie kiepskie dookoła wszystkie koleżanki znajome w ciąży.. jakiś wyspy tej wiosny chyba jest:happy:
zapisałam się na nowy fitness teraz chodzę bez przerwy żeby mieć zajęcie i nie myśleć zawsze to coś.
Pozdrawiam Wszystkich:-):-)

P.S Kto jest moderatorem wątku?????
Bo tak myślę że czas najwyższy zmienić nazwę na Staraczki 2015 skoro na 2014 się nie załapałyśmy :laugh2:

Ostatnia edycja:
Kasiku- Kochana! Ja cały czas mocno wysyłam fluidki do Ciebie. Zobaczysz, że szczęście dosięgnie i Ciebie. Kto wie może jeszcze w tym cyklu! Mooocno, ale mooooooocno wspieram! :laugh2:

reklama
Anula, - gtulki, śliczny.

kasik w - jak na luteinkę ładny wynik. Nie masz się czym martwić. Normalne że będzie ciut wyższa niż normalnie bo bierzesz lek. nie jest mocno przekroczone więc gra.

Do góry