reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Aschlee wow jakie chmury

AsiaSzw u mnie dobrze, teraz codziennie się kłuję, biorę lutkę i czekam tydzień, potem beta i jak negatywna to kolejny cykl stymulowany.
W dzień praca, po południu mały wiec mam co robić.

yesenia ból brzucha może oznaczać owulację, ja tak mam w czasie owulacji

Motylek no brzuchol rośnie, chodz może na razie bardziej hormony tak działają niz dzidzius

Gochson dziękuję :blink: Ja też mam takie bóle przy owulacji ale przez te nieregularne cykle już się pogubiłam . Nie wiem sama co robić, czy dziś warto jeszcze próbować ?

yesenia próbujcie jeszcze bo to nigdy nie wiadomo, mnie się właśnie udało wtedy kiedy miałam takie bóle. Najlepiej by było jakbyś mierzyła temperaturę to wtedy łatwiej wychwycić owulację.

Yesenia ja teraz mialam takie bole I staralam sie do ich konca.Zobaczymy czy przyniesie efekty ;) dzisiaj juz nie boli ale mysle ze jeszcze warto sprobowac ;)

U mnie te chmurska tak caly czas kraza.

Ostatnia edycja:
Witam się.
Ja szykuje się na kolejny cykl Beta ujemna, luteine dzisiaj odstawiam i czekam na @.
Prolaktyna po 1,5 miesiącu zajadania się bromkiem z 65 ng/ml spadła do 9, 35 ng/ml:-)
Wysprzątałam dzisiaj całą chałpę, skorzystałam z tego że miałam dzień wolnego. Jeszcze wsadzę sobie selery i pory. Piękna pogoda, wskakuje na rower i hooolaa.
Pozdrówka dla Wszystkich :tak: mligocka

Jestem
dzień bardzo ciężki.
od wczoraj niemiłosiernie boli mnie brzuch. Tzn czuję obecność macicy i jajnika szczególnie tego prawego z tym felernym pęcherzykiem. Nawet bez przeszywającego bólu nie mogę kaszlnąć a jestem na prochach dość silnych.

Witam nową forumowiczkę
Blair, gratulacje.

Miłego popołudnia.

Mligocka, Gochson- mocno zaciskamy za Was kciuki! Czekam na dwie kreseczki!:laugh2:

Aschlee- cholera, ale pogoda to Was nie rozpieszcza, oj nie :sorry2:

A ja już po wizycie. Dzidziuś ma już 1,5 cm. Przez tydzień urósł o 1 cm. Termin z OM dzisiaj zgadzał się idealnie z USG, czyli 7t5d. Serduszko pięknie biło, jego tętno 167 ud/min. Kolejna wizyta za 2 tygodnie. I uwaga- mam już założoną pierwszą w życiu kartę ciąży. :laugh2:

reklama
Do góry