reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Blair Kochana gratulacje I szczescia dla przyszlej Mlodej Pary....ciesze sie razem z Toba:tak:

Anulka dziekuje ze pytasz Kochana u mnie w porzadku teraz Corcia troche chora byla ale juz jest lepiej.Praca tez w porzadku :tak: Trzymam kciuki za udana wizyte :tak: no I lape fluidki :tak:
Na innym watku dziewczyna nie doczekala pierwszej @ po poronieniu I najprawdopodobniej jest w ciazy...Ciekawe czy uda sie w miare szybko.Na pewno bede sie bala ale cieszylabym sie bo mam swoje plany I chcialabym je zrealizowac tak jak sobie umyslalam albo chociaz podobnie do tego co umyslalam ;)

Iwo od Ciebie te lape a co...czym wiecej tym lepiej ;)

Gesendet von meinem HTC One V mit Tapatalk

Ostatnia edycja:
reklama
Iwo dzięki :*

Anula, Iwo to ja cześć fluidkow zgarniam :)

Anula jak sie czujesz? Daj znać po dzisiejszej wizycie :)

Aschlee dziekuje :*
Mam nadzieje ze juz niedługo wkleisz nam tu piękny tescik z dwiema grubymi krechami! ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Witam w zimny wtorek

Blair gratuluję, teraz głowa będzie zajęta przygotowaniami do slubu to może coś innego tez się trafi ;-)

Anula powodzenia na wizycie

To ja też złapie ze dwa fluidki

gratuluję zaręczyn, my na razie jesteśmy na etapie oglądania pierścionków, bo A. chce załapać co mi się podoba, żeby potem nie wybrać paskudztwa jakiegoś q;

Anulka pytalas o pogode a ja zapomnialam odpisac.Slonko sie przedziera ale czasem chmurska jak na porzadna burze;)

Ostatnia edycja:
Witam! Kochane mam do Was pytanko. Dziś jest 16 dzień cyklu, ostatnie kilka dni było przytulanko. Od wczoraj bardzo boli mnie brzuch, szczególnie dziś. Boli mnie cały dół brzucha. Nie wiem co o tym myśleć. Cykle miałam dość regularne 27-29 dni, ale przedostatni trwał 34 dni a ostatni 24!! W tym cyklu w ogóle nie mogę się odnaleźć i ustalić owulacji. Nie wiem dlaczego ten brzuch tak boli? Czy mogę być w ciąży? Bardzo tego pragnę

DSCN6022.jpgProsze prosze to sa MY :)

Juz papiery zawiezione teraz najgorsze czekanie.... minimum 2 tyg , ja znam takie minimum co trwały 1,5 miesiaca :)

Załączniki

• DSCN6022.jpg
    DSCN6022.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 67
reklama
Do góry