reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Witajcie kobitki!
Z gory przepraszam za brak polskich znakow (wadliwy komputer) :)
Pomyslalam, ze dolacze do waszego grona, jako ze z mezem zaczelismy starania o druga dzidzie. Mamy prawie dwuletnia coreczke, wiec przyszla pora na rodzenstwo! Pierwsza owulacja za mna, oczekuje niecierpliwie na termin @ i mam nadzieje, ze na tescie pojawia sie 2 kreseczki! :-)

Blair87 - gratuluje zareczyn! :)

Pozdrawiam Was cieplo! :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie!

Blair
- jakie piękne wiadomości mi tu przynoszą wróbelki z rana! No w końcu G stanął jak się należy na wysokości zadania! :laugh2: Pokazuj szybciutko pierścionek! Już się nie mogę doczekać! A grzywka jest po prostu boska! Taka jaką kocham najbardziej, hihi :laugh2:

Aschlee- jak tam Kochana? Jak w pracy? Jaka pogoda u Was?

Iwo- Już wyglądasz jak rasowa ciężarówka! :laugh2: Pięknie!

Motylek- jak tam czujecie się z Okruszkiem? Kiedy teraz wizytujesz?

Witam wszystkie nowe forumowiczki! Życzę Wam dużo szczęścia w owocnych staraniach ;-)

Anula w piatek mam wizyte :p smieja sie ze mnie ze rosne w siłe :p szczególnie wszerz :p

a ty anula kiedy masz wizyte, jak sie czujesz??

Ostatnia edycja:
Dzien dobry w ten piękny słoneczny dzien :)

Dziekuje wszystkim za ciepłe słowa :*

HolyKate witaj :) &&&&& za pozytywa ;)

Motylku rośnij, rośnij! ;) Maluszek musi mieć miejsce :)

Asiu byliśmy na poleconej przez Ciebie rybce w Sopocie, ależ tam były kolejki! Ale rybka faktycznie dobra i fajne miejsce :)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

O ja cie Blair wreszcie się doczekałaś. Ogromne gratulacje!!!!!

To z rana ja prześle porcję
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Motylek- to dobrze, że rośniecie, hihi! Pochwal się zdjęciem brzuszka koniecznie! :laugh2: Ja mam dzisiaj wizytę.

Iwo- to ja tez dorzucam dla Naszych Dziewczynek kolejną partię. Po takiej ilości wszystkie zafasolkują. :laugh2:
----------------------------

Do góry