reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Ja też :-)łapie

Lecz,lecz te bakterie,mnie trzy razy w 2 ciąży to dopadło i ostatnim razem w 9 m lekarka zlekceważyła i niestety synuś urodził się z tą chorobą,byliśmy 8 dni w szptalu po porodzie,a później jeszcze antybiotyk do domu i przez to myślę teraz jest taki chorowity( a jego siusiaczek wyglądał jak wielka rana,przez co nienawidził się kompać,bo go piekło,paskudztwo)

Ostatnia edycja:
reklama
Mychunia ja tez lape porcje fluidkow :tak: I trzymam kciuki zeby udalo sie szybko pozbyc tych bakterii :tak:

Jolasia dobranoc.Spokojnej nocki

Asieńko jutro jedziemy złożyć papiery do banku , umowe przedwstepna juz mamy i wszystkie inne papierzyska, zaliczka tez wpłacona.. jutro więc złozymy te wszystkie durne karteluszki , których jest tysiace.. i 2 tyg bedziemy czekac na decyzje.. i sie okaze czy przyznadza nam czy nie.,

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ dużo zeby dla wszystkich starczyło :) i tym wesołym akcentem odmaszerowywuje do łóżka:p dobranoc kochane :*

Wszystkie moje Kochane Kobietki już śpią? Ja nieco w innym świecie żyję, bo walczę z choróbskiem...Temperatura jest wykańczająca..ale są i dobre strony choroby - tak mnie boli gardziołko, że mało co jem, a jak już to poduszonego banana albo ziemniaczki z masłem :-D 1 kg lżejsza będę jak nic :-D

Hej :)

Jejku spać nie mogę bo jakieś 2h temu G zapytał czy zostanę Jego żoną :D i jestem tak szczęśliwa ze sen mi niepotrzebny :)

Majówka super udana, bardzo dużo zwiedzilismy, te które maja mnie na fb to wiedza, bo trochę zdjeć powrzucalam :)

Asiu bardzo Ci dziękujemy za wszystkie rady i wskazówki, które okazały sie bardzo cenne :) nasza rozmowa na fb była moim i G przewodnikiem w ten weekend :)

Anula foto na fb profilowe robione z myślą o Tobie zeby sie pokazać w nowej fryzurze ;)

Malus najlepszego z okazji urodzin!

Iwo mam nadzieje ze ouscicie niedługo szpitalne mury z prawidłowa diagnoza

Łapie fluidki, chociaż teraz staranka trochę zeszły z planu, ale to z tych emocji ;)

Witam nowe Staraczki i gratulacje pozytywnych testów :)

Tyle zapamiętałam, podczytywalam Was podczas weekendu ;)

Aaaa ale jestem happy!

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Blair - no to jestem pierwsza! Gratki, gratki, gratki! Sto lat, sto lat przyszłej Młodej Parze! No takie wieści aż miło przeczytać!:-)

reklama
Anka dziekuje :* nadal w to nie wierze :) prawie 10 lat na to czekałam ;) jestem przeszczesliwa, a z tych emocji to chyba i owu przyszła bo od popołudnia sie bóle zaczęły i teraz sie nasilają ;p

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Do góry