reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Ja też :-)łapie

Lecz,lecz te bakterie,mnie trzy razy w 2 ciąży to dopadło i ostatnim razem w 9 m lekarka zlekceważyła i niestety synuś urodził się z tą chorobą,byliśmy 8 dni w szptalu po porodzie,a później jeszcze antybiotyk do domu i przez to myślę teraz jest taki chorowity( a jego siusiaczek wyglądał jak wielka rana,przez co nienawidził się kompać,bo go piekło,paskudztwo)

Ostatnia edycja:
reklama
Mychunia ja tez lape porcje fluidkow :tak: I trzymam kciuki zeby udalo sie szybko pozbyc tych bakterii :tak:

Jolasia dobranoc.Spokojnej nocki

Asieńko jutro jedziemy złożyć papiery do banku , umowe przedwstepna juz mamy i wszystkie inne papierzyska, zaliczka tez wpłacona.. jutro więc złozymy te wszystkie durne karteluszki , których jest tysiace.. i 2 tyg bedziemy czekac na decyzje.. i sie okaze czy przyznadza nam czy nie.,

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ dużo zeby dla wszystkich starczyło :) i tym wesołym akcentem odmaszerowywuje do łóżka:p dobranoc kochane :*

Wszystkie moje Kochane Kobietki już śpią? Ja nieco w innym świecie żyję, bo walczę z choróbskiem...Temperatura jest wykańczająca..ale są i dobre strony choroby - tak mnie boli gardziołko, że mało co jem, a jak już to poduszonego banana albo ziemniaczki z masłem :-D 1 kg lżejsza będę jak nic :-D

Hej :)

Jejku spać nie mogę bo jakieś 2h temu G zapytał czy zostanę Jego żoną :D i jestem tak szczęśliwa ze sen mi niepotrzebny :)

Majówka super udana, bardzo dużo zwiedzilismy, te które maja mnie na fb to wiedza, bo trochę zdjeć powrzucalam :)

Asiu bardzo Ci dziękujemy za wszystkie rady i wskazówki, które okazały sie bardzo cenne :) nasza rozmowa na fb była moim i G przewodnikiem w ten weekend :)

Anula foto na fb profilowe robione z myślą o Tobie zeby sie pokazać w nowej fryzurze ;)

Malus najlepszego z okazji urodzin!

Iwo mam nadzieje ze ouscicie niedługo szpitalne mury z prawidłowa diagnoza

Łapie fluidki, chociaż teraz staranka trochę zeszły z planu, ale to z tych emocji ;)

Witam nowe Staraczki i gratulacje pozytywnych testów :)

Tyle zapamiętałam, podczytywalam Was podczas weekendu ;)

Aaaa ale jestem happy!

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Blair - no to jestem pierwsza! Gratki, gratki, gratki! Sto lat, sto lat przyszłej Młodej Parze! No takie wieści aż miło przeczytać!:-)

reklama
Anka dziekuje :* nadal w to nie wierze :) prawie 10 lat na to czekałam ;) jestem przeszczesliwa, a z tych emocji to chyba i owu przyszła bo od popołudnia sie bóle zaczęły i teraz sie nasilają ;p

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Do góry