reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

hej dziewczyny :tak:

od wczoraj tylko 8 stopni na dworze, ale dziś chociaż świeci słońce i tak nie wieje ;-)

Maluś
kochana z okazji urodzin dużo, dużo zdrówka, szczęścia, miłości i spełnienia marzeń ;*

a mi termin porodu wypada albo listopad albo grudzień :-D

ulenka polecam ipla.tv :-D

reklama
Mychunia - mi wypada na listopad ale myślę że uwinę się w październiku.

Grill to chyba w czerwcu będzie a już mi ślina leci. Z resztą co by mi nie posunąć to nie odmówię. Wczoraj chłopaki przynieśli pizze po 22 - przecież bym nie usnęła nie próbując...

Witam z rana:)

We Wrocławiu piękne słońce od razu lepiej się wstaje :-)

Miłego dnia dziewczyny:) ja właśnie jem śniadanie :)

Mychunia jak Ty się czujesz? :)

Czesc dziewczyny.

Gdansk troszke zachmurzony ale slonko niesmialo sie wychyla.

Milego dniaa.

Iwo masz juz brzuszek widoczny??

Witam. Dzis mam lepszy humor niz wczoraj. Mocniej czuje tez jajeczkowanie. Wieczorem przytulanko i nadzieja ze sie udalo. Milego dnia

Asiu - mam :) Jutro w pracy pewnie większość się domyśli :) fotkę wrzucę z kompa po południu.

brr kochana czuję się wspaniale :-) same sutki nadal pobolewają, ale jak je dotykam :tak: brzuszek już widać (za dużo miałam tłuszczyku), piersi wg męża troszkę urosły :-) męczą mnie wzdęcia czasem i zaparcia :tak: mam zachcianki nabiałowe: codziennie jem płatki z mlekiem na śniadanie i dużo sera białego :-D oprócz tego nie czuję, że jestem w ciąży :-) czasem coś zakłuje lub zaswędzi :-)

reklama
Do góry