reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

hej dziewczyny :tak:

od wczoraj tylko 8 stopni na dworze, ale dziś chociaż świeci słońce i tak nie wieje ;-)

Maluś
kochana z okazji urodzin dużo, dużo zdrówka, szczęścia, miłości i spełnienia marzeń ;*

a mi termin porodu wypada albo listopad albo grudzień :-D

ulenka polecam ipla.tv :-D

reklama
Mychunia - mi wypada na listopad ale myślę że uwinę się w październiku.

Grill to chyba w czerwcu będzie a już mi ślina leci. Z resztą co by mi nie posunąć to nie odmówię. Wczoraj chłopaki przynieśli pizze po 22 - przecież bym nie usnęła nie próbując...

Witam z rana:)

We Wrocławiu piękne słońce od razu lepiej się wstaje :-)

Miłego dnia dziewczyny:) ja właśnie jem śniadanie :)

Mychunia jak Ty się czujesz? :)

Czesc dziewczyny.

Gdansk troszke zachmurzony ale slonko niesmialo sie wychyla.

Milego dniaa.

Iwo masz juz brzuszek widoczny??

Witam. Dzis mam lepszy humor niz wczoraj. Mocniej czuje tez jajeczkowanie. Wieczorem przytulanko i nadzieja ze sie udalo. Milego dnia

Asiu - mam :) Jutro w pracy pewnie większość się domyśli :) fotkę wrzucę z kompa po południu.

brr kochana czuję się wspaniale :-) same sutki nadal pobolewają, ale jak je dotykam :tak: brzuszek już widać (za dużo miałam tłuszczyku), piersi wg męża troszkę urosły :-) męczą mnie wzdęcia czasem i zaparcia :tak: mam zachcianki nabiałowe: codziennie jem płatki z mlekiem na śniadanie i dużo sera białego :-D oprócz tego nie czuję, że jestem w ciąży :-) czasem coś zakłuje lub zaswędzi :-)

reklama
Do góry