reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Asmi a jakie ćwiczenia robisz? ja tez ostatnio zabrałam się za ćwiczenia. Na poczatek poszedł w ruch killer i skalpel chodakowskiej i basen:) czasami biegam z mężem jak pogoda dopisuje, co obecnie jest utrudnione ;)
Aschlee to życzę powodzenia :)

ja właśnie zmykam na basen trochę popływać :)
Ja zaczęłam właśnie skalpel i mam jeszcze płytę Chodakowskiej model look ( tam są ćwiczenia na plecy,ramiona i brzuch). Zaczęłam od 01.05 i chcę robić na zmianę codziennie raz skalpel raz te drugie. Tych skocznych się trochę boję, bo mam podejrzenie dyskopatii na odcinku lędźwiowo - krzyżowym. Mam duże napięcie i ból jak długo stoję czy chodzę. A rezonans mam dopiero we wrześniu, więc w sumie mój neurolog nie chce mnie na razie kierować na żadne zabiegi. Po weekendzie do niej pójdę i powiem jaki mam termin, więc może da mi skierowanie na zabiegi, które trochę mi rozluźnią napięcie.

reklama
missiiss witaj z powrotem :-D

suselku
a może nie wszystko jeszcze stracone... wierzę, że w końcu Ci się uda ;*

Amisia moje gratulacje :-D

m-s cieszę się :-D

mimozama dziękuję :)
Mąż podniósł mi ciśnienie , bo proszę go żebyśmy coś dziś wykombinowali :) Mieszkamy w bloku z moją mamą więc nie jest łatwo ale jakoś tam byśmy sobie poradzili... jest jeszcze łazienka :)

Uleńka i inne szczęściary ,zaglądajcie do nas i przesyłajcie pozytywne fluidy :happy2:

łapcie kochane &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& no bardzo proszę:-)

Jakos caly dzien mi dzisiaj zimno.Mam nadzieje ze nie bede chora...chyba wieczorkiem trzeba bedzie zrobic sobie goraca kapiel.Ja tez juz po cwiczeniach,obiadek zrobiony teraz chwila wolnego :tak:

Ostatnia edycja:
To ja też wysyłam Kochane dla Was szczęśliwe wiruski- lećcie, fruuuuuuuuuu- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Suseł- Kochana przykro mi :-( Zbieraj siły na kolejny cykl! Oby był owocny! :tak:

Amisia- gratuluje Kochana! Na kiedy wypada Ci termin? Chyba jeszcze łapiesz się na grudzień? Jeśli tak, to zapraszamy z Uleńką i Eweliną na forum grudniówek :laugh2:

Ashlee- oby fasolka pojawiła się jeszcze w tym cyklu Kochana! :tak:

m-s- piękne wiadomości przynosisz! Cieszę się bardzo! :laugh2:

reklama
Do góry