reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Asmi a jakie ćwiczenia robisz? ja tez ostatnio zabrałam się za ćwiczenia. Na poczatek poszedł w ruch killer i skalpel chodakowskiej i basen:) czasami biegam z mężem jak pogoda dopisuje, co obecnie jest utrudnione ;)
Aschlee to życzę powodzenia :)

ja właśnie zmykam na basen trochę popływać :)
Ja zaczęłam właśnie skalpel i mam jeszcze płytę Chodakowskiej model look ( tam są ćwiczenia na plecy,ramiona i brzuch). Zaczęłam od 01.05 i chcę robić na zmianę codziennie raz skalpel raz te drugie. Tych skocznych się trochę boję, bo mam podejrzenie dyskopatii na odcinku lędźwiowo - krzyżowym. Mam duże napięcie i ból jak długo stoję czy chodzę. A rezonans mam dopiero we wrześniu, więc w sumie mój neurolog nie chce mnie na razie kierować na żadne zabiegi. Po weekendzie do niej pójdę i powiem jaki mam termin, więc może da mi skierowanie na zabiegi, które trochę mi rozluźnią napięcie.

reklama
missiiss witaj z powrotem :-D

suselku
a może nie wszystko jeszcze stracone... wierzę, że w końcu Ci się uda ;*

Amisia moje gratulacje :-D

m-s cieszę się :-D

mimozama dziękuję :)
Mąż podniósł mi ciśnienie , bo proszę go żebyśmy coś dziś wykombinowali :) Mieszkamy w bloku z moją mamą więc nie jest łatwo ale jakoś tam byśmy sobie poradzili... jest jeszcze łazienka :)

Uleńka i inne szczęściary ,zaglądajcie do nas i przesyłajcie pozytywne fluidy :happy2:

łapcie kochane &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& no bardzo proszę:-)

Jakos caly dzien mi dzisiaj zimno.Mam nadzieje ze nie bede chora...chyba wieczorkiem trzeba bedzie zrobic sobie goraca kapiel.Ja tez juz po cwiczeniach,obiadek zrobiony teraz chwila wolnego :tak:

Ostatnia edycja:
To ja też wysyłam Kochane dla Was szczęśliwe wiruski- lećcie, fruuuuuuuuuu- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Suseł- Kochana przykro mi :-( Zbieraj siły na kolejny cykl! Oby był owocny! :tak:

Amisia- gratuluje Kochana! Na kiedy wypada Ci termin? Chyba jeszcze łapiesz się na grudzień? Jeśli tak, to zapraszamy z Uleńką i Eweliną na forum grudniówek :laugh2:

Ashlee- oby fasolka pojawiła się jeszcze w tym cyklu Kochana! :tak:

m-s- piękne wiadomości przynosisz! Cieszę się bardzo! :laugh2:

reklama
Do góry