Ja zaczęłam właśnie skalpel i mam jeszcze płytę Chodakowskiej model look ( tam są ćwiczenia na plecy,ramiona i brzuch). Zaczęłam od 01.05 i chcę robić na zmianę codziennie raz skalpel raz te drugie. Tych skocznych się trochę boję, bo mam podejrzenie dyskopatii na odcinku lędźwiowo - krzyżowym. Mam duże napięcie i ból jak długo stoję czy chodzę. A rezonans mam dopiero we wrześniu, więc w sumie mój neurolog nie chce mnie na razie kierować na żadne zabiegi. Po weekendzie do niej pójdę i powiem jaki mam termin, więc może da mi skierowanie na zabiegi, które trochę mi rozluźnią napięcie.Asmi a jakie ćwiczenia robisz? ja tez ostatnio zabrałam się za ćwiczenia. Na poczatek poszedł w ruch killer i skalpel chodakowskiej i basen czasami biegam z mężem jak pogoda dopisuje, co obecnie jest utrudnione
Aschlee to życzę powodzenia
ja właśnie zmykam na basen trochę popływać
reklama
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
Uleńka i inne szczęściary ,zaglądajcie do nas i przesyłajcie pozytywne fluidy
łapcie kochane &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& no bardzo proszę:-)
Anula1988
Fanka BB :)
To ja też wysyłam Kochane dla Was szczęśliwe wiruski- lećcie, fruuuuuuuuuu- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Suseł- Kochana przykro mi :-( Zbieraj siły na kolejny cykl! Oby był owocny!
Amisia- gratuluje Kochana! Na kiedy wypada Ci termin? Chyba jeszcze łapiesz się na grudzień? Jeśli tak, to zapraszamy z Uleńką i Eweliną na forum grudniówek
Ashlee- oby fasolka pojawiła się jeszcze w tym cyklu Kochana!
m-s- piękne wiadomości przynosisz! Cieszę się bardzo!
Suseł- Kochana przykro mi :-( Zbieraj siły na kolejny cykl! Oby był owocny!
Amisia- gratuluje Kochana! Na kiedy wypada Ci termin? Chyba jeszcze łapiesz się na grudzień? Jeśli tak, to zapraszamy z Uleńką i Eweliną na forum grudniówek
Ashlee- oby fasolka pojawiła się jeszcze w tym cyklu Kochana!
m-s- piękne wiadomości przynosisz! Cieszę się bardzo!
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
Wypada mi na 28 grudnia
to chodz na grudniówki:-) dalej czekamy
reklama