reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Anulka to ja lape wiruski :tak: cieszylabym sie bo widze ze Mezusiowi zalezy,Corcia tez chodzi I pyta kiedy bedzie miala braciszka albo siostrzyczke.
Jeszcze sasiadka niedawno urodzila Malenstwo jak ja widze z ta kruszynka to zawsze sobie mysle ze jeszcze kilka miesiecy I tez bylabym Mamusia po raz drugi :( sobra juz nic nie pisze bo zalape dola...

Ostatnia edycja:
reklama
Dobry dzien

Ladna pogoda. Wlasnie jestesmy po obiedzie. Nawet pies zjadl chlebek z sosem z makarronu.

Plamienia przyszly wiec poczatek kolejnego malpiszona. Trudno.

Gratulacje zafasolkowanym, i &&& na kolejny cykl dla cierpiacych @.

Troche dzis noga daje sie we znaki wiec wyciagam nozki na kanapce i ogladam filmy.

Pa

Jołasiu ja ci powiem że Plamienie nic nie oznacza. Puki nie ma @ jest nadzieja.Plamienia na początku ciąży są bardzo częste w terminie @.
Ulenka​ polecam _ zalukaj

Brr - trzymam kciuki za was i czekam na dobrą nowinę :)

Mississ - no helloł :) co tam u ciebie? Pisz predziutko!

Suselku - &&&&& jak widać organizm jest gotowy. Myślę że malutko potrzebujesz do sukcesu!
Masz kontakt z Leemoncą i Agawą? Widzę że kibicuja na owu.

Aschlee - buziaki :-* nie smutasuj się!

Amisia - gratulacje! Super że się udało!

Cześć Wszystkim. Susel i Jołasia, trzymam za Was mocno kciuki od następnego razu. Jestem pewna, że każdy ma swój czas po prostu i nawet jeśli sie przeżywa rozczarowania, to na końcu będzie piękna nagroda!:) Będę zaglądać do Was często często, bo baaaardzo Wam kibicuję!

Ja dziś dostałam okres i mam niższą zdecydowanie temperaturę. Więc jednak jest tak, że była podniesiona, bo zwiastowała pierwszą poporodową miesiączkę:) Tak sobie też myślę, jak to jest z tymi plamieniami, ja nie mam takich przed miesiączką i nie miałam, ale jak byłam w drugiej ciąży, to właśnie dostałam plamień, to było jakoś w piątym tygodniu, strasznie się przestraszyłam. Potem zażywałam luteinę, bo podobno takie plamienia są z niedoboru progesteronu. Może warto jeść tę luteinę? Naczytałam się trochę, że bromergon i luteina są pomocni przy zaciążowaniu, ale nigdy nie rozmawiałam o tym z lekarzem, więc w sumie sama nie wiem...

Dzięki dziewczyny za kciuki:-)

Wszystko zmierza do @ bo malutkie skrzepki ze dwa juz wylecialy a ja czesto mam nawet powyzej 37 temoerature przez pierwsze dwa dni.
Dzisiaj rano robilam test ale jakis ferelny sie okazal bo tak do polowy nasiakl pod skos i wiecej nic, wiec skonczylo sie na tym bo wiecej nie mam testu w domu. Nigdy to mi sie nie zdarzylo.
Jak ta skapa @ bedzie i jutro to juz jakas apteka bedzie miala dyrzur od 18 to kupie i w poniedzialek rano zrobie.

Filmy to ogladam na cda.pl durzo, przerozne kategorie z roznych lat. Wpisuje w neta cda.pl i wypieram cda.pl cale filmy online. Cos takiego i wyskakuja filmy. Jest co ogladac. Tv sie chowa.

Ja jestem wlasnie po cwiczeniach. Chyba 40 minut wystarczy? Kurcze ja juz bez tego zyc nie moge. Noga mnie boli a ja cwiczenia. A teraz po nich nuzka jak nowonarodzona. Zero bolu. Nawet o zebie zapomnialam. Adrenalina trzyma. Kolacja odpowiedno wczesniej byka. Teraz goraca melisa, kapiel i wyrko. Jutro do pracy. Juz mi sie nie chce.

Pa
Dobranoc.

reklama
Witam Was Kochane :-)
My już wróciliśmy z działki, grillek udany, poza tym, że trochę chłodno - pogoda dopisała - bez deszczu :tak: to najważniejsze :-) w końcu trochę ruchu, nabiegałam się dziś za piłką z synkiem koleżanki.

Amisia - gratuluję! :happy:
m-s - super, że bąbel zdrowo rośnie :happy2:
Uleńka - nie sądze, a przynajmniej się na to nie nastawiam...Temperatura podwyższona dzisiaj, ale póki co jest dobrze, bo na przeziębienie się nie czuję... ;-)

Do góry