reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Anulka to ja lape wiruski :tak: cieszylabym sie bo widze ze Mezusiowi zalezy,Corcia tez chodzi I pyta kiedy bedzie miala braciszka albo siostrzyczke.
Jeszcze sasiadka niedawno urodzila Malenstwo jak ja widze z ta kruszynka to zawsze sobie mysle ze jeszcze kilka miesiecy I tez bylabym Mamusia po raz drugi :( sobra juz nic nie pisze bo zalape dola...

Ostatnia edycja:
reklama
Dobry dzien

Ladna pogoda. Wlasnie jestesmy po obiedzie. Nawet pies zjadl chlebek z sosem z makarronu.

Plamienia przyszly wiec poczatek kolejnego malpiszona. Trudno.

Gratulacje zafasolkowanym, i &&& na kolejny cykl dla cierpiacych @.

Troche dzis noga daje sie we znaki wiec wyciagam nozki na kanapce i ogladam filmy.

Pa

Jołasiu ja ci powiem że Plamienie nic nie oznacza. Puki nie ma @ jest nadzieja.Plamienia na początku ciąży są bardzo częste w terminie @.
Ulenka​ polecam _ zalukaj

Brr - trzymam kciuki za was i czekam na dobrą nowinę :)

Mississ - no helloł :) co tam u ciebie? Pisz predziutko!

Suselku - &&&&& jak widać organizm jest gotowy. Myślę że malutko potrzebujesz do sukcesu!
Masz kontakt z Leemoncą i Agawą? Widzę że kibicuja na owu.

Aschlee - buziaki :-* nie smutasuj się!

Amisia - gratulacje! Super że się udało!

Cześć Wszystkim. Susel i Jołasia, trzymam za Was mocno kciuki od następnego razu. Jestem pewna, że każdy ma swój czas po prostu i nawet jeśli sie przeżywa rozczarowania, to na końcu będzie piękna nagroda!:) Będę zaglądać do Was często często, bo baaaardzo Wam kibicuję!

Ja dziś dostałam okres i mam niższą zdecydowanie temperaturę. Więc jednak jest tak, że była podniesiona, bo zwiastowała pierwszą poporodową miesiączkę:) Tak sobie też myślę, jak to jest z tymi plamieniami, ja nie mam takich przed miesiączką i nie miałam, ale jak byłam w drugiej ciąży, to właśnie dostałam plamień, to było jakoś w piątym tygodniu, strasznie się przestraszyłam. Potem zażywałam luteinę, bo podobno takie plamienia są z niedoboru progesteronu. Może warto jeść tę luteinę? Naczytałam się trochę, że bromergon i luteina są pomocni przy zaciążowaniu, ale nigdy nie rozmawiałam o tym z lekarzem, więc w sumie sama nie wiem...

Dzięki dziewczyny za kciuki:-)

Wszystko zmierza do @ bo malutkie skrzepki ze dwa juz wylecialy a ja czesto mam nawet powyzej 37 temoerature przez pierwsze dwa dni.
Dzisiaj rano robilam test ale jakis ferelny sie okazal bo tak do polowy nasiakl pod skos i wiecej nic, wiec skonczylo sie na tym bo wiecej nie mam testu w domu. Nigdy to mi sie nie zdarzylo.
Jak ta skapa @ bedzie i jutro to juz jakas apteka bedzie miala dyrzur od 18 to kupie i w poniedzialek rano zrobie.

Filmy to ogladam na cda.pl durzo, przerozne kategorie z roznych lat. Wpisuje w neta cda.pl i wypieram cda.pl cale filmy online. Cos takiego i wyskakuja filmy. Jest co ogladac. Tv sie chowa.

Ja jestem wlasnie po cwiczeniach. Chyba 40 minut wystarczy? Kurcze ja juz bez tego zyc nie moge. Noga mnie boli a ja cwiczenia. A teraz po nich nuzka jak nowonarodzona. Zero bolu. Nawet o zebie zapomnialam. Adrenalina trzyma. Kolacja odpowiedno wczesniej byka. Teraz goraca melisa, kapiel i wyrko. Jutro do pracy. Juz mi sie nie chce.

Pa
Dobranoc.

reklama
Witam Was Kochane :-)
My już wróciliśmy z działki, grillek udany, poza tym, że trochę chłodno - pogoda dopisała - bez deszczu :tak: to najważniejsze :-) w końcu trochę ruchu, nabiegałam się dziś za piłką z synkiem koleżanki.

Amisia - gratuluję! :happy:
m-s - super, że bąbel zdrowo rośnie :happy2:
Uleńka - nie sądze, a przynajmniej się na to nie nastawiam...Temperatura podwyższona dzisiaj, ale póki co jest dobrze, bo na przeziębienie się nie czuję... ;-)

Do góry