reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
A u mnie na południu nawet ładnie choć nie za ciepło, po zimnych ogrodnikach ma być cieplej - tak mówi moja mama ;-)

Amisia221 - witaj ponownie no i gratuluje!

Motyl to we wtorek zaczynasz II trymestr :szok:

Miłego dnia babeczki :-) u mnie dziś słoneczko ,po dwóch deszczowo-zimnych dniach miła odmiana
Śniło mi się,że byłam w ciąży i paradowałam po mieście ze sporym brzucholem :laugh2:

Maluś najlepsze życzenia w dniu urodzin-spełnienia marzeń i czego sobie życzysz :happy:

Ostatnia edycja:
Witam i miłej Niedzieli dziewczynki :-):-)

Dziewczynki wróciłam właśnie z USG,zadzwoniłam do Ginekolog którą mam tu na miejscu i poprosiłam aby Mnie przyjęła w szpitalu bo akurat ma dyżur. Pojechałam bo rano pojawiła się krew i byłam przekonana że to @.Lekarz mi zrobiła USG, torbiele po pękały ale endo strasznie przerośnięte i nie widać aby się złuszczało... więc nie było sensu jeszcze Progesteronu robić. Czekam więc dalej na @, pewnie pojawi się za kilka dni.Szlak mnie powoli trafia bo to już 35 d.c.a ja cykle mam 25 dniowe! Oby Progesteron był ok i mogę zaczynać Program!

Ostatnia edycja:
Nooo super Iwo :-)
Widze ze wy ciagle w szpitalu. Jak mloda to znosi?

Bezdzietna co u Ciebie???

Ostatnia edycja:
reklama
Asiu - czekamy na rezonans w środę i po tym pewnie nas puszczą, młoda już chce do domu. Powiem ci że jajko mozna znieść :zawstydzona/y: jutro do pracy ruszam, moze jakoś sie odstresuje.......

Do góry