reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
A u mnie na południu nawet ładnie choć nie za ciepło, po zimnych ogrodnikach ma być cieplej - tak mówi moja mama ;-)

Amisia221 - witaj ponownie no i gratuluje!

Motyl to we wtorek zaczynasz II trymestr :szok:

Miłego dnia babeczki :-) u mnie dziś słoneczko ,po dwóch deszczowo-zimnych dniach miła odmiana
Śniło mi się,że byłam w ciąży i paradowałam po mieście ze sporym brzucholem :laugh2:

Maluś najlepsze życzenia w dniu urodzin-spełnienia marzeń i czego sobie życzysz :happy:

Ostatnia edycja:
Witam i miłej Niedzieli dziewczynki :-):-)

Dziewczynki wróciłam właśnie z USG,zadzwoniłam do Ginekolog którą mam tu na miejscu i poprosiłam aby Mnie przyjęła w szpitalu bo akurat ma dyżur. Pojechałam bo rano pojawiła się krew i byłam przekonana że to @.Lekarz mi zrobiła USG, torbiele po pękały ale endo strasznie przerośnięte i nie widać aby się złuszczało... więc nie było sensu jeszcze Progesteronu robić. Czekam więc dalej na @, pewnie pojawi się za kilka dni.Szlak mnie powoli trafia bo to już 35 d.c.a ja cykle mam 25 dniowe! Oby Progesteron był ok i mogę zaczynać Program!

Ostatnia edycja:
Nooo super Iwo :-)
Widze ze wy ciagle w szpitalu. Jak mloda to znosi?

Bezdzietna co u Ciebie???

Ostatnia edycja:
reklama
Asiu - czekamy na rezonans w środę i po tym pewnie nas puszczą, młoda już chce do domu. Powiem ci że jajko mozna znieść :zawstydzona/y: jutro do pracy ruszam, moze jakoś sie odstresuje.......

Do góry