reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

malus zmien mnie prosze na liscie na 2.06.

iwo dziekuje kochana, jednak wsparcie staraczek (lub bylych staraczek ;-)) duzo daje. mam kontakt troche z Lemonca poza ovufriend a z Agawa tylko przez ovufriend. przez chwile bylysmy razem na watku "Starania po straconej ciazy" ale potem ja odpuscilam tamten watek. razem z dziewczynami dlugo juz walczymy to sie trzeba wspierac :tak:

mamdwoje progesteron (na przyklad luteina) jest podawany przy za niskim progesteronie albo za krotkiej drugiej fazie, wiec warto sobie zbadac.

Mimozama a w tym przerosnietym endometrium nic sie nie zagniezdzilo? ;-)

reklama
Witam wieczornie.
Niedziela spędzona w pracy.
Dziś dalej krwawienie ale bardzo delikatne.
Temperatura spadła więc nie mam się co łudzić.
Zdiwiło mnie tylko, że wczoraj ćwiczyłam a dzisiaj @ nie zaszalała. Będzie sieęę ciągneła jak ... Jutro po oracy podjadę do mojego doktorka. Jajnik mnie kłuje ten co został ten jedeń przerośnięty pęcherzyk. Nie wiem czy powinnam zacząć brać clo z takimi wysokimi hormonami. Zobacze co poradzi. Jak nie to cykl luziku, bez chemii.
Zastanawiam się czy nie brać tego castagnusa spowrotem dopuki mi sie nie ustabilizuje. Jednak clo to coś sztucznego nie ziołowe. I tk brzydko namieszało.

Dobranoc, ja do wyrka wskakuję. Jutro dzień pełen obowiązków i ciekawych wizyt. Co z tego wyniknie to napiszę pewno dopiero wieczorem. Jak dam radę przed wczołganiem się do wyrka. Jutro wychodzę z domu po 5.00 rano a wracam koło 20stej.

Dobradobranocccc:-):-)

Dobranoc Jałasiu, spokojnej nocy:-) Ja już trzymam kciuki za kolejny cykl choć by miał być taki odpuszczony... bo jak głowa nie pracuje to i szans przybywa- podobno;-)

Witam, mogę się do Was podłączyć?
Mam piekną córeczkę ale staramy się z mężem o drugą dzidzię w sumie dopiero 2 cykle, mam nadzieję, że nie będzie większych problemów, wczoraj dostałam @ więc starania nadal będziemy kontynuować :-) pozdrowienia dla wszystkich

Hej dziewczyny. Witam po majowym weekendzie.
Jak tam sie czujecie?

U mnie @ trwa. Plan na ten cykl to LUZ. Troche odpuszczam, nie mierze temp, nie wyliczam dni, nie wchodze na ovufriend. Kupilam Castagnus i Inofolic i tym sie wspomagam. Może taka strategia zadziała.
Poza tym to co sie ostatnio dzieje wokół tzn choroba taty nie sprzyja staraniom wiec tym bardziej myślę ze taki luźny miesiąc sie przyda. Dzis tata ma miec operację i strasznie sie denerwuje. Trzymajcie kciuki.

Witaj Eni. Powodzenia.

Milego dnia.

reklama
Witam sie w ten zimny dzien

Gabis bardzo mocno trzymam kciuki za Twojego Tate.Kochana wiem jak Ci ciezko ale musisz wierzyc ze bedzie dobrze :tak: Tulam Cie mocno

Eni witaj :tak:

Do góry