reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Hej Kochane byliśmy 30 kwietnia u lekarza :)maleństwo ma 32 mm :) ma rączki, nóżki i się kopyrtał :) Jesteśmy bardzo szczęśliwi ... mdłości i wymioty troche przechodzą :)

hej dziewczyny:-)
Amisia mega gratulacje:tak:

susel bardzo mi przykro...

anka a jak dzis Twoje samopoczucie? a moze to byla implantacja jednak...? ja tak sami mialam...

Susel bardzo mi przykro :no: Tulę mocno.

Uleńko cieszę,się, że ciąża przebiega prawidłowo. Ja nie miałam tyle szczęścia co Ty i u mnie niestety ból piersi to będzie jednak ta prolaktyna. W poniedziałek robię jeszcze raz wyniki.

Asmi a jakie ćwiczenia robisz? ja tez ostatnio zabrałam się za ćwiczenia. Na poczatek poszedł w ruch killer i skalpel chodakowskiej i basen:) czasami biegam z mężem jak pogoda dopisuje, co obecnie jest utrudnione ;)
Aschlee to życzę powodzenia :)

ja właśnie zmykam na basen trochę popływać :)

Dzień dobry :-):-)
A u mnie ... plamienie i @ nadal brak.
Plamienie się zwiększyło a to już coś.
Jak już jej się nie spieszy to niech poczeka do Poniedziałku:angry:

reklama
Witam wszystkich! Kochane mam takie pytanko.Dziś czuję że mam jajeczkowanie. Wczoraj było przytulanko, dziś niestety nie będzie bo mężuś idzie na noc do pracy. Myślicie że jeszcze jutro mam szansę na dzidziusia ?

Do góry