reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

no to widze ze majowka jednak nie byla szczesliwa. dzisiaj tempka bardzo niska i test negatywny. mysle ze @ dzisiaj przyjdzie. nie mowilam wam ale kilka dni temu mialam test pozytywny, wiec mysle ze to znow ciaza biochemiczna.. :-(

gabis widze ze do Ciebie @ juz przyszla, przykro mi :-(

jolasia moze chociaz Tobie sie uda!
malus wszystkiego dobrego! spelnienia marzen, jakiekolwiek one teraz sa! ;-)

mississ!!!!! jak dobrze Cie widziec!!! co u Ciebie?

kasikz ja bym powiedziala ze owu byla 25dc. ovufriend czasem sie myli.

brr a nadzieji na naturalne starania juz nie macie? mysleliscie o IUI czy IVF?

reklama
Malusiolka najlepsze zyczenia, co prawda te urodziny jutro ale nie wiem czy bede miala chwilke.
U nas dzis tez pogoda sie popsula ale ostatnie dwa dni siedzielismy na dzialce, mlody latal i pomagal a wieczorem padal ze zmeczenia
Susel przykro mi
Ja bylam u ginki i kolejny cykl stymulowany, teraz biore luteine i od wczoraj zastrzyki w brzuch, maz mi robi bo ja sie boje igiel. Niesamowite ile czlowiek moze zniesc dla malucha.

Hej dziewczyny.

Brr dzieki ze pytasz. My w poczekalni. Czekamy na badania. Fajnie ze juz lepiej u was. A twoj M moze jeszcze wiecej czasu potrzebuje. Moze jakis artykul w gazecie mu podsun :-)

Susel a moze to wada testu a nie biochemiczna? Ja mialam tak 2 miesiace temu, ale ewidentnie wina testu.

Misss ja sie witam serdecznie i kibicuje.

Pozdrawiam z Olsztyna

Cześć dziewczyny dawno mnie tu nie było po iui nieudanej w marcu trochę się załamała i przestałem z wami pisać w kwietniu miałam robiona hiserioskopie okazało się że wszystko w porządku 23 miała przyjść@ a tu nic i co się okazało 4 testy pozytywne wizyta u gin i stwierdzenie że jestem w ciąży na 99% i zaraz zastrzyki z żelatyny

Susel na chwile obecna wg lekarzy to nie mamy szans ani na naturalne ani na IUI i nikłe szanse na IVF. Mój M nie ma obecnie w ogóle zdrowych plemników w nasieniu. I niby wg lekarzy IVF ale z nasieniem z banku dawców, czego ja nie chce lub biopsja jąder w poszukiwaniu zdrowych plemników. Co do adopcji to trzeba być 5 lat po ślubie wiec jak coś to w przyszłym roku nam tyle minie to ewentualnie zaczniemy się starać albo cud się stanie:-)
Asia Szw to trzymam kciuki za badania i przyszła fasolkę:-) Dzięki za radę. Małymi kroczkami próbuje z nim rozmawiać. Chce teraz wprowadzić zmiany w żywieniu nastawione na poprawę nasienia może to pomoże. Niby lekarz mówił że naszego "problemu" nie da rady wyleczyć dietą ale co tam lekarze to nie wyrocznie już nie raz się pomylili w swoich osądach.

Amisia gratulacje:)

Ja własnie popijam kawę i jem ciasto z rabarbarem z pianka i kruszonką :-) Miłego dnia dziewczyny:-)

Aschlee co u Ciebie? wracacie do starań?:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
brrr85 dziekuje ze pytasz to mile:tak: tak my za zgoda lekarza wrocilismy do staranek.Zobaczymy co i jak.Dzisiaj 16 dzien cyklu;-)

Witam się i ja!

Amisia gratuluję!

Wczoraj przylazła do mnie @. Ale piersi tak jakby dalej wrażliwe. W poniedziałek idę zbadać prolaktynę i od razu umówię się do gina. Może coś poradzi. U nas pogoda paskudna. Zimno i pochmurno. Dzieci przeziębione, więc nie wiem czy gdzieś pójdziemy.
Wczoraj znowu ćwiczyłam. I mam nadzieję, że będę się trzymać.

Maluś spełnienia marzeń :-)

reklama
Miłego dnia kobietki :-) u mnie 5 stopni,nie wiadomo co robić w taką pogodę,m namawia na kino,zobaczymy :-p
Amisia gratulacje :happy2:
Przykro mi z powodu @ które nadeszły
Trzymam kciuki niezmiennie,musi się udać :tak:

Do góry