reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Malus wszystkiego najlepszego :*;-)

Ulenka ciesze sie ze z ciązą wszystko dobrze....:-)

Jołasia
trzymam kciuki by @ nie przyszla....;-)

Cyntia
co sie nie odzywasz? co tam u ciebie slychac?:tak:

mychunia fajnego masz meza... moj tez mi pomaga zakladac firanki i myc okna... chociaz mycie okien to ja robie...

Karolina a co tam u ciebie? @ przyszla? mam nadzieje ze nie..:happy:

mligocka jak tam u ciebie w pracy jest na weekend majowy ?:tak:

dziuneczka po cichu gratuluje...;-)

reklama
Witam,

Maluś najlepszego:) spełnienia marzeń i wszystkiego co najlepsze
:-)
Maluś ale pyszne manu grillowe mniam :) ja z moim tez dziś grilowalismy ale u nas były tylko kiełbaski, cukinia i cebulka:)

Anula chyba nie miałam jeszcze okazji Ci pogratulować ciąży:) Bardzo się cieszę :) napawasz nadzieją, że mimo wszystko może się udać, nawet po kilkunasty miesiącach starań:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ide probowac zasnac...jak na razie bezsennosci konca nie widac nic na mnie nie dziala.Spokojnej nocy Kobietki :tak:

Witam się nocną porą :-)
Ja dzisiaj cały dzień w pracy - 8 h bez chwili nawet na śniadanie :baffled: kręgosłup się odezwał, zbyt dużo się dziś nadźwigałam. Ludzie zrobili szturm na sklep niczym przed świętami :eek: Później zakupy na jutrzejszego grilla. U nas ma być niby 14 st i w miarę słonecznie. Oby nie padało:tak: Nie za dobrze się czuję jednak, dzisiaj zauważyłam odrobinę krwi na bieliźnie (21dc :confused: ), do tego temp 37.3 i ogólne osłabienie. Mam nadzieję, że to jednak zwykłe przemęczenie, a nie żadne przeziębienie :no: Oj, jak ja nie lubię chorować :angry: Nie sugeruje, że to ciąża, bo na zajście były małe szanse - chociaż ja powstałam z wypadku - przypadku :-D. A i druga sprawa - ja nigdy jeszcze nie mierzyłam tempki w celu starań - więc w moim przypadku to żadne odniesienie. Zobaczymy co będzie jutro, bo chciałabym być w kondycji na grillowanie :tak:

Jutro serwuje i serdecznie zapraszam Kobietki:
-kaszaneczka
-szaszłyki z pieczarkami, papryką i cebulką z kurczaka (dzięki za polecenie)
-tradycyjnie kiełbaska
-karkówka marynowana
-skrzydełka z kurczaka :-)
-suróweczka w warzyw i młode ziemniaczki (również z grilla:-))

Niby wszystkiego dużo - a ja się martwię czy na 7 osób wystarczy :-D

Malusiolka - wszystkiego co najlepsze w życiu! Zdrowia, radości, miłości, pieniążków również - ale najważniejsze Fasolki Kochana!

Malusiolka - Sto lat w miłości i zdrowiu! Pociechy z dziewczynek i spełnienia najskrytszych marzeń!

Brr - co u ciebie słychać?

Dzien dobry Kobietki u mnie znow dzisiaj pochmurno az sie na dwor nie chce wychodzic ja juz po spacerku bo piesio sie domagal ;) teraz pora na goraca kawusie :tak:

Milego dnia Kobietki.

Dziewczyny zobaczcie na moj wykres zglupialam. Wydawalo mi sie ze owu mialam 3 dni temu a ten wyliczyl dawno temu? Co o tym myslicie

reklama
Iwo miło widzieć znajome osoby:) dawno mnie tu nie było, bałam się że już tu nikogo nie będę znała. U mnie jakoś bez znacznych zmian. Poukładaliśmy sobie trochę podejście do sytuacji dot posiadania dziecka. Trochę rozmawiamy o adopcji. Ogólnie jest lepiej, ale jest to temat trudny i mój M najchętniej by o nim nie rozmawiał, a ja wręcz odwrotnie. Nazwałabym to polem minowym. Ale psychicznie jest lepiej niż na początku. Intensywnie próbuje zmienić pracę, ale na razie nic z tego nie wyszło. Dla mnie wielką przeszkodą są rozmowy kwalifikacyjne, które sa moja istna "piętą Achillesową". Jak nad tym popracuje to powinno być lepiej, oby:-) A teraz się urlopuje, całe 10 dni, szkoda, że to co dobre szybko się kończy;)

Iwo a Ty jak się czujesz?:)
Agniecha doczytałam że będziesz mieć dziewczynkę, gratuluje:-) a jak Ty się czujesz?

Asia Szw co u Ciebie kochana? jak starania?

Do góry