reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

cześć dziewczyny:-) ale mnie dawno tu nie było....widzę,że sporo staraczek przybyło ,Witam Was serdecznie i za wszystkie trzymam kciuki:tak: przesyłam dla Was fluidki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla tych "starych" jak i "nowych" staraczek:tak:

Wpadłam zobaczyć co u Was i tak nie przeczę,że tym razem najbardziej trzymam kciuki za Jołasie bo miała ost małe hocki klocki z owu i po owu i mam wielką nadzieję,że coś tam wykiełkuje...:tak:

Nie mam sił nadrabiać i na pewno to nawet nie możliwe bo Wy tu produkcje macie niesamowitą :-D:szok: ale mam nadzieje ,że tu wszystko w porzadku.

U mnie ciąża się rozkręca...mam już mdłości (wymioty nie) ,zapachy mnie męczą i jestem jeszcze bardziej zmęczona niż kiedykolwiek po czymkolwiek,na prawde nie pamietam bym kiedys byla tak wypompowana i zmeczona...ale nie,nie, nie narzekam. Broń Boże:-) Uwielbiam ten stan i wiecie co? Życzę Wam tego samego:tak: z całego serca życzę Wam Waszej wymarzonej fasoleczki,pomimo wszystko...:-)bo warto .i A świadomość,że ten stan jest przez tą kruszynkę pod serduszkiem ,wynagradza wszystko:-)
Byłam u gin i jak na ten tydz wszystko ok. ciałko żółtkowe jest co ozn że ciąża rozwija się prawidłowo. dostalam 2xdziennie luteine (bo mam mega bole podbrzusza,jak w 1 ciąży) i 7ego mam kolejna wizytę i wtedy już powinnam ujrzeć co nie co:tak:

Pozdrawiam Was ciepło dziewczynki i mocnno zaciskam kciuki za każdą z Was:tak:
buziole

pozdrawiam ciepło

reklama
Maluś- tak, zgadza się, alergia jest strasznie upierdliwa. Z nosa leje się woda, kichasz, kaszlesz, oczy łzawią, itp. Maluś, ale Ty to pojechałaś z menu na tego grilla! Matko! Będzie niezła wyżerka u Ciebie. :laugh2: Ja chce też! :laugh2:

Uleńka- bardzo się cieszę, że wszystko dobrze z ciążą! :-)

Malus u mnie w porzadku.Mloda jeszcze ma katar ale nie jest najgorzej:tak:
A co u Ciebie Kochana jak tam Coreczki?
Ale pysznosci robisz mniammmmm;-)W poniedzialek musze dzwonic do swojej gin zeby przelozyc wizyte.Bardzo cieszy mnie podejscie do staran mojego Meza,widze ze bardzo mu zalezy zeby Maluszek byl z nami jak najszybciej to mozliwe,pilnuje mnie z tabletkami caly czas podtyka pod nos jakies zdrowe jedzonko itp;-)

Ostatnia edycja:
Malus kochana wszystkiego najlepszego !!!!!!!!!:tak: Duzo zdrowia,szczescia i spelnienia wszystkich marzen:*

Ostatnia edycja:
Malus, zdrówka, spełnienia marzeń:-)
A ja nadal czekam na @... objawów brak plamie nadal... w sumie tego nawet plamieniem nie można nazwać i tak czekam sobie.... i czekam a niech przyjdzie w Poniedziałek ot było by idealnie. Chodzę już tak wnerwiona że masakra:wściekła/y:

reklama
Do góry