reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Karo_line być może są słabe, ale ja tam ich posłucham i będę unikała męża póki widzę tę kreseczkę. Czekam na miesiączkę poporodową, ciekawa jestem czy wyniki tych testów pokryją się z jej terminem?:)

Mligocka w takim razie kibicuje :-)

Mamdwoje na testach ovu zawsze bedziesz widziec ta kreseczke. Jej intensywnosc swiadczy o zblizajacej sie ovu.

Karo_ witamy.

Starające się: 15 do potwierdzenia
II kreseczki: IV'14=>7,V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3,X'14=>9,X'14=>3,XI'14=>3

Grudzień 2014
mychunia,Kraolina,ewelinka_shn,m-s,Anulka1988,ulenka7883

Styczeń 2015
dziuneczka

Czekamy na potwierdzenie:
asmi - @28.04
Matik2012 - @29.04
karolina859 - @1.05
Olusia7982 - @1.05/2.05
jołasia - @2.05
susel - @3.05
gabis - @3.05

Maj:
kasikz - @5.05
bada m. - @6.05
jussastar - @8.05
mligocka - @10.05
xAnkax - @11.05
julia0903 - @13.05
Nuuuśka - @17.05
Blair87 - @19.05

Poczekalnia:
wandzia_23,malenka100,missiiss1301,fox,Leemonca,Co nti,Dominika_89,kalisia,Gochson,Bezdzietna,Agaawaa ,Lisica.,AsiaSz,Kocicowa_Mama,JustynaU, Agniesiak85,KasiaP,watpliwosci

AsiaSzw aha, nie wiedziałam, że taka blada kreseczka będzie zawsze. Natomiast wiem, że dopiero, kiedy jest równie ciemna, lub ciemniejsza od kontrolnej, to świadczy o nadchodzącej wielkim krokiem owulacji. Interesuje mnie to, ponieważ można się naczytać, że owulacja przed pierwszą miesiączką po porodzie to wielka rzadkość i jednak najczęściej jest to cykl bezowulacyjny, a dopiero kolejny owulacyjny.

dziuneczka, gratuluję :)

Dziewczyny, jeżeli coś jeszcze muszę zmienić na liście, to proszę pisać na PW. Od 2 dni nie mam czasu wejść na forum i jakby co jutro też mnie nie ma, bo znowu robimy grilla, ale to już urodzinowego, bo w niedziele mam urodziny. Tylko u nas z pogodą nie jest fajnie, bo chwilami pada i chłodnawo jest. Liczyłam, że majówka będzie ciepła.

Aschlee, jak się czujesz? :* Zdrówka dla małej :*

Ostatnia edycja:
Witajcie!

Malusia- to ja z tego miejsca, póki jeszcze jesteś dla nas dostępna składam Ci życzenia urodzinowe. Życzę Ci Kochana samych radosnych i szczęśliwych chwil, aby każdy dzień wywoływał na twarzy uśmiech. Dużo zdrówka i pomyślności!

Dziuneczka
- gratuluję! Jakie dalsze plany? Beta? Kiedy wizyta u gin?

Mligocka-
Kochana, oby Twoje szczęście się spełniło jeszcze w tym cyklu! Pęcherzyk jest teraz tylko brać się do roboty!

Iwo
- jak po konsultacji? Dowiedziałaś się czegoś nowego?

Pozdrawiam Wszystkie!

Maluś- dopadła mnie coroczna alergia i walczymy z objawami domowymi sposobami i lekami, które są bezpieczne dla kobiet w ciąży. A tak to czuję się ok. Nudności, wzdęcia i ból cycochów da się przeżyć :-) Co tam Kochana szykujesz na grilla?

reklama
Anulka, współczucia z tą alergią <przytul> Mój mąż ma problemy, bo wszystko pyli się i chodzi jak zombi z czerwonymi oczami. Na grilla mam udka wędzone, karkóweczkę, białą biełbaskę, śląską, kiszkę i kaszankę :D Do tego zrobiłam serniczek i zaraz zrobię ciasteczka guziczki z przepisu naszej mychuni i kolega na grilla zrobić kaszalota :)

Do góry