reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Karo_line być może są słabe, ale ja tam ich posłucham i będę unikała męża póki widzę tę kreseczkę. Czekam na miesiączkę poporodową, ciekawa jestem czy wyniki tych testów pokryją się z jej terminem?:)

Mligocka w takim razie kibicuje :-)

Mamdwoje na testach ovu zawsze bedziesz widziec ta kreseczke. Jej intensywnosc swiadczy o zblizajacej sie ovu.

Karo_ witamy.

Starające się: 15 do potwierdzenia
II kreseczki: IV'14=>7,V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3,X'14=>9,X'14=>3,XI'14=>3

Grudzień 2014
mychunia,Kraolina,ewelinka_shn,m-s,Anulka1988,ulenka7883

Styczeń 2015
dziuneczka

Czekamy na potwierdzenie:
asmi - @28.04
Matik2012 - @29.04
karolina859 - @1.05
Olusia7982 - @1.05/2.05
jołasia - @2.05
susel - @3.05
gabis - @3.05

Maj:
kasikz - @5.05
bada m. - @6.05
jussastar - @8.05
mligocka - @10.05
xAnkax - @11.05
julia0903 - @13.05
Nuuuśka - @17.05
Blair87 - @19.05

Poczekalnia:
wandzia_23,malenka100,missiiss1301,fox,Leemonca,Co nti,Dominika_89,kalisia,Gochson,Bezdzietna,Agaawaa ,Lisica.,AsiaSz,Kocicowa_Mama,JustynaU, Agniesiak85,KasiaP,watpliwosci

AsiaSzw aha, nie wiedziałam, że taka blada kreseczka będzie zawsze. Natomiast wiem, że dopiero, kiedy jest równie ciemna, lub ciemniejsza od kontrolnej, to świadczy o nadchodzącej wielkim krokiem owulacji. Interesuje mnie to, ponieważ można się naczytać, że owulacja przed pierwszą miesiączką po porodzie to wielka rzadkość i jednak najczęściej jest to cykl bezowulacyjny, a dopiero kolejny owulacyjny.

dziuneczka, gratuluję :)

Dziewczyny, jeżeli coś jeszcze muszę zmienić na liście, to proszę pisać na PW. Od 2 dni nie mam czasu wejść na forum i jakby co jutro też mnie nie ma, bo znowu robimy grilla, ale to już urodzinowego, bo w niedziele mam urodziny. Tylko u nas z pogodą nie jest fajnie, bo chwilami pada i chłodnawo jest. Liczyłam, że majówka będzie ciepła.

Aschlee, jak się czujesz? :* Zdrówka dla małej :*

Ostatnia edycja:
Witajcie!

Malusia- to ja z tego miejsca, póki jeszcze jesteś dla nas dostępna składam Ci życzenia urodzinowe. Życzę Ci Kochana samych radosnych i szczęśliwych chwil, aby każdy dzień wywoływał na twarzy uśmiech. Dużo zdrówka i pomyślności!

Dziuneczka
- gratuluję! Jakie dalsze plany? Beta? Kiedy wizyta u gin?

Mligocka-
Kochana, oby Twoje szczęście się spełniło jeszcze w tym cyklu! Pęcherzyk jest teraz tylko brać się do roboty!

Iwo
- jak po konsultacji? Dowiedziałaś się czegoś nowego?

Pozdrawiam Wszystkie!

Maluś- dopadła mnie coroczna alergia i walczymy z objawami domowymi sposobami i lekami, które są bezpieczne dla kobiet w ciąży. A tak to czuję się ok. Nudności, wzdęcia i ból cycochów da się przeżyć :-) Co tam Kochana szykujesz na grilla?

reklama
Anulka, współczucia z tą alergią <przytul> Mój mąż ma problemy, bo wszystko pyli się i chodzi jak zombi z czerwonymi oczami. Na grilla mam udka wędzone, karkóweczkę, białą biełbaskę, śląską, kiszkę i kaszankę :D Do tego zrobiłam serniczek i zaraz zrobię ciasteczka guziczki z przepisu naszej mychuni i kolega na grilla zrobić kaszalota :)

Do góry