reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Czesc

mniej zagladam bo rodzinka sie zjechala:) niespodzianke nam zrobili i przyjechali az z lubelskiego na slask :) jestem przeszczesliwa bo ich strasznie dawno nie widzialam..

cierpie na zanik objawow ciazowych i to mnie niepokoji..szczegolnie ze cyce nie bola a wizyta za tydzien..

reklama
Witam

Motylku, - ja na twoim miejscu bym skontaktowała się z lekarzem. Powiedziala bym ze sie martwisz bo nic coś zle sie czujesz. Hie mudi byc orawda. Mialas taka sytuacje ze powinnas byc przyjeta . Przynjmniej do konca 1 trymestru. Takie jest moje zdanie.

Brzuch na @ juz coraz bardziej. Juz mam dosyc. Dzis od rana intensywnie poszukuje dentysty.

U nas pogoda oczywiscie do bani.

Milego dnia.

hej dziewczynki

Watpliwości - NIE WOLNO tak podchodzić do sprawy. Koniecznie w czerwcu jak bedziesz w PL, wizyta u lekarza i hormonki. Powiedz w jakim miescie bedziesz to pomożemy poszukac kogoś dobrego :tak::tak::tak:

Motylku - mi po 10 tyg cycochy przeszły tzn zamiast boleć to czasem swędzą:-D GŁOWA DO GÓRY!!! to tak jak z wymiotami, jedne mają drugie nie.

Jołasia - &&&& by ten cykl okazał się ostatnim

Gabis - to jest właśnie złudne myślenie, ja mimo wszystko zaczełam Chodakowską w trakcie staranek, nie zrzuciłam nic ale ciało spreżyste się zrobiło :tak::tak::tak: POLECAM

ps. cos mało fluidków tu krazy!!!!!! :szok:
przesyłam
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
Witam Kobietki.U mnie dzisiaj tez paskudna pogoda do tego Corka ma mega katar...jakos na nic nieam dzisiaj weny a zamierzam udac sie do sklepu zeby zaczac przygotowania do urodzinek Cory...planuje zrobic sama jej ulubione ciacho oreo.No a na prezent zazyczyla sobie duzy samochod albo helikopter zdalnie sterowany ale juz mam upatrzony sklep z takimi zabawkami wiec problemu nie powinno byc [emoji2]

Jolasia trzymam kciuki aby ten cykl byl ostatnim bez Fasolki:tak:

Ostatnia edycja:
U nas niesłychane 5,5 stopnia na dworze. A ja rano w szlafroku psa na dwór wyprowadzałam.
Pogoda iście kanapowa.
Teraz wychodzę w nadziei na znalezienie jakiegoś dentysty. Bedzie pewno ciężko bo weekend majowy ale próbuję.

Pa

Witam się i ja ;-)
u nas o dziwo bardzo ładnie a miało niby lać;-)

Dziuneczka - gratuluje, czyli otworzysz 2015? ;-)

Motyl - masz już ten tydzień ze spokojnie objawy mogły się wyłączyć, lada chwila II trymestr!! teraz ostro pójdzie w brzuch

hej dziewczyny :tak:

od wtorku nie miałam neta :-(

wczoraj prawie cały dzień na stawach, potem na obiad kiełbaski pieczone na ognisku, a na kolację teściu zrobił szczupaka z frytkami mniam :-D mąż złowił wczoraj karpia, więc dziś świeża rybka na obiad :-D

a dziś mi mężuś pomył okna i zmienił firanki :-)

xAnkax ja tez się martwię o finanse, bo tylko mąż pracuje, a ja nie mam żadnych świadczeń, ale co zrobić

agniecha moje gratulacje :tak:

Gabis przykro mi z powodu taty :-(

ja lecę z mężem na spacer jak wrócę nadrobię resztę :-D

Dzień dobry Wszystkim. Ja dziś kupiłam sobie testy owulacyjne i przed chwilą zrobiłam jeden - wyszła mi słabiutka druga kreseczka. Nie mam doświadczenia z takimi testami, ale w takim razie będę je powtarzać przez najbliższe dni. Zobaczę, jak to będzie.

Witam się.:-)
Podczytuje w miarę regularnie, przynajmniej się staram, ale żeby coś naskrobać, albo brakuje czasu albo sił.:crazy:
U mnie w porządku. Odwiedziłam gina w 12 dc, czułam że idealnie się wbiłam z tym terminem, owulka z lewego jajnika, pęcherzyk 20 mm.;-)
Według zaleceń gina przytulanko w ten dzień i następny. I teraz tak sobie czekam,a by móc zatestować, a zrobię to w 27 dc kiedy to będe mieć odstawić luteinę, coby wiedzieć że robię właściwie. A do tego czasu , jakoś na spokoju, tak o wiele łatwiej.:-)
Ukradłam trochę czasu , który powinnam poświęcić swoim pacjentom aby cokolwiek naskrobać. Cóż, czasami tak trzeba.:-D
Dziękuje Asiulka że pytasz, to miłe :)

Pozdrowienia z oddziału. mligocka

reklama
Słyszałam (i czytałam), że te testy są słabe..tzn. rzekomo nie spełniają swojej roli, źle pokazują wynik itp. Ale jeśli chcesz, to próbuj :) Może akurat u Ciebie się sprawdzą :)
Ja zmykam dziś na pierwszego wiosennego grila i tym samym rozpoczynam dwutygodniowy urlop ;) Mąż jutro wraca, @ się rozszalała, więc za jakieś 13-14 dni robimy pierwsze podejście ;P Zobaczymy co nam z tego wyjdzie ;)

Do góry