reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Czesc

mniej zagladam bo rodzinka sie zjechala:) niespodzianke nam zrobili i przyjechali az z lubelskiego na slask :) jestem przeszczesliwa bo ich strasznie dawno nie widzialam..

cierpie na zanik objawow ciazowych i to mnie niepokoji..szczegolnie ze cyce nie bola a wizyta za tydzien..

reklama
Witam

Motylku, - ja na twoim miejscu bym skontaktowała się z lekarzem. Powiedziala bym ze sie martwisz bo nic coś zle sie czujesz. Hie mudi byc orawda. Mialas taka sytuacje ze powinnas byc przyjeta . Przynjmniej do konca 1 trymestru. Takie jest moje zdanie.

Brzuch na @ juz coraz bardziej. Juz mam dosyc. Dzis od rana intensywnie poszukuje dentysty.

U nas pogoda oczywiscie do bani.

Milego dnia.

hej dziewczynki

Watpliwości - NIE WOLNO tak podchodzić do sprawy. Koniecznie w czerwcu jak bedziesz w PL, wizyta u lekarza i hormonki. Powiedz w jakim miescie bedziesz to pomożemy poszukac kogoś dobrego :tak::tak::tak:

Motylku - mi po 10 tyg cycochy przeszły tzn zamiast boleć to czasem swędzą:-D GŁOWA DO GÓRY!!! to tak jak z wymiotami, jedne mają drugie nie.

Jołasia - &&&& by ten cykl okazał się ostatnim

Gabis - to jest właśnie złudne myślenie, ja mimo wszystko zaczełam Chodakowską w trakcie staranek, nie zrzuciłam nic ale ciało spreżyste się zrobiło :tak::tak::tak: POLECAM

ps. cos mało fluidków tu krazy!!!!!! :szok:
przesyłam
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
Witam Kobietki.U mnie dzisiaj tez paskudna pogoda do tego Corka ma mega katar...jakos na nic nieam dzisiaj weny a zamierzam udac sie do sklepu zeby zaczac przygotowania do urodzinek Cory...planuje zrobic sama jej ulubione ciacho oreo.No a na prezent zazyczyla sobie duzy samochod albo helikopter zdalnie sterowany ale juz mam upatrzony sklep z takimi zabawkami wiec problemu nie powinno byc [emoji2]

Jolasia trzymam kciuki aby ten cykl byl ostatnim bez Fasolki:tak:

Ostatnia edycja:
U nas niesłychane 5,5 stopnia na dworze. A ja rano w szlafroku psa na dwór wyprowadzałam.
Pogoda iście kanapowa.
Teraz wychodzę w nadziei na znalezienie jakiegoś dentysty. Bedzie pewno ciężko bo weekend majowy ale próbuję.

Pa

Witam się i ja ;-)
u nas o dziwo bardzo ładnie a miało niby lać;-)

Dziuneczka - gratuluje, czyli otworzysz 2015? ;-)

Motyl - masz już ten tydzień ze spokojnie objawy mogły się wyłączyć, lada chwila II trymestr!! teraz ostro pójdzie w brzuch

hej dziewczyny :tak:

od wtorku nie miałam neta :-(

wczoraj prawie cały dzień na stawach, potem na obiad kiełbaski pieczone na ognisku, a na kolację teściu zrobił szczupaka z frytkami mniam :-D mąż złowił wczoraj karpia, więc dziś świeża rybka na obiad :-D

a dziś mi mężuś pomył okna i zmienił firanki :-)

xAnkax ja tez się martwię o finanse, bo tylko mąż pracuje, a ja nie mam żadnych świadczeń, ale co zrobić

agniecha moje gratulacje :tak:

Gabis przykro mi z powodu taty :-(

ja lecę z mężem na spacer jak wrócę nadrobię resztę :-D

Dzień dobry Wszystkim. Ja dziś kupiłam sobie testy owulacyjne i przed chwilą zrobiłam jeden - wyszła mi słabiutka druga kreseczka. Nie mam doświadczenia z takimi testami, ale w takim razie będę je powtarzać przez najbliższe dni. Zobaczę, jak to będzie.

Witam się.:-)
Podczytuje w miarę regularnie, przynajmniej się staram, ale żeby coś naskrobać, albo brakuje czasu albo sił.:crazy:
U mnie w porządku. Odwiedziłam gina w 12 dc, czułam że idealnie się wbiłam z tym terminem, owulka z lewego jajnika, pęcherzyk 20 mm.;-)
Według zaleceń gina przytulanko w ten dzień i następny. I teraz tak sobie czekam,a by móc zatestować, a zrobię to w 27 dc kiedy to będe mieć odstawić luteinę, coby wiedzieć że robię właściwie. A do tego czasu , jakoś na spokoju, tak o wiele łatwiej.:-)
Ukradłam trochę czasu , który powinnam poświęcić swoim pacjentom aby cokolwiek naskrobać. Cóż, czasami tak trzeba.:-D
Dziękuje Asiulka że pytasz, to miłe :)

Pozdrowienia z oddziału. mligocka

reklama
Słyszałam (i czytałam), że te testy są słabe..tzn. rzekomo nie spełniają swojej roli, źle pokazują wynik itp. Ale jeśli chcesz, to próbuj :) Może akurat u Ciebie się sprawdzą :)
Ja zmykam dziś na pierwszego wiosennego grila i tym samym rozpoczynam dwutygodniowy urlop ;) Mąż jutro wraca, @ się rozszalała, więc za jakieś 13-14 dni robimy pierwsze podejście ;P Zobaczymy co nam z tego wyjdzie ;)

Do góry