reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Dziewczyny to co ze mna to ja pra pra pra babcia bede. 32 to juz na straty mnie spisalyscie? Małpy ;-)
Olusiu nie spowalnia na szczescie. ( Bo bym wymienila )
Ja tez juz zmykam. Zycze wam milego wieczoru. I pozdrawiam z wanny.
P.S. Wiecej i wieku nie gadajmy ;-) mysle ze wsrod nas troche wiecej starszych pań :-)

reklama
Ja niedawno z pracy wróciłam, wykapałam si i uspałam małego, zaraz spać bo rano znowu do pracy :(

Trochę nadrobiłam, ale naskrobałyście, nie dam rady wszystkim odpisać ale muszę pogratulować CzekaCudu, super :) przesyłaj nam teraz duuużo fluidków :) Zmień teraz nick na doczekałacudu :)

co do kotów to ja też kociara, mam dwa w domu, Tosia ma 1,5 roku a Simba 9 m-cy. Wcześniej miałam kotkę 19 letnią....

AsiaSzw, ja jestem niewiele młodsza od Ciebie, bo ja skończyłam 30 :)

Ostatnia edycja:
Hej staruchy ja przy was to juz dołek se kopać zacznę :)

Cyntia- to mi ćwieka nabilas a ja myślałam że to może być półpasiec bo mi wyskoczyła na przedramieniu, w ogóle wszystko mnie swędzi....

emek znowu się waha- chyba to moj ostatni cykl starań :(

Witam wieczorem:)

Od dwóch dni nawet nie mam siły i czasu was nadrobić. Mam w piątek wolne to może mi się uda. Chodź z tym dniem wolnym to trafiłam jak dziurą w płot. Akurat w piątek od 8 do 16 nie będzie prądu a ja prócz ogrzewania mam wszystko na prąd. Nawet herbaty sobie nie zrobię grrr

Doczytałam, że same "starsze panie" na tym forum są:-D Ja jeszcze przed 30 ale nie dużo mi zostało do przekroczenia tej magicznej granicy ;-)

Agniecha spóźnione ale szczere życzenia imieninowe, oby spełniło sie to jedno z największych Twych marzeń :-)

CzekaCudu po cichu gratuluje, niech cud trwa:-)

Wczoraj wieczorem udało mi się tez doczytać " wymianę dań" rozpoczęta przez post Kudi81. Zgadzam się z Wami dziewczyny w 100%. Ja niby chciałabym aby była dziewczynka ale jak się uda chłopak to tez będę najszczęśliwsza mamą na świecie. Sorry Kudi81 myślałam nad tym dziś trochę i nie umiem Cie zrozumieć. Nie chce Cie obrazić ale może za szybko Ci się udało i nie doceniasz cudu jaki nosisz pod sercem. Nie powiem każdy miesiąc starań uczy pokory.

Więcej nie doczytałam. Padam.

Miłego wieczorku:-)

Iwo - bo Twój mąż ma polpasca teraz? Jeśli masz to samo, co on, to pewno jednak zarazilas się :-( Te moje bąble sa bez żadnego płynu. A przy polpascu chyba jest jakiś płyn i mogą robić się strupki i tak łatwo nie znika, co? U mnie puchnie, swędzi, ale znika po jakimś dłuższym czasie. Tam, gdzie miałam wczoraj w nocy jest spokój. Ale są nowe miejsca zaognione. To swędzi, piecze. Tak jak P. zawsze jest dużo cieplejszy ode mnie, tak teraz ja mam gorącą skórę jak po opalaniu.
A jak Twój mąż się czuje? Może wybierz się też do lekarza?

Brrr - to masz okazje, by spędzić dzień z jakąś fajną książką :-)

Ostatnia edycja:
witam z rana :tak:

ja tez nie za często jem fast foody, najczęściej jak już mam ochot e na coś niezdrowego robię to sama...owoc choćby jeden jem codziennie tak samo warzywko :-D co do ciast to uwielbiam i to widać po mojej figurze, ale też jest lepiej jak przestałam kupować, a zaczęłam sama piec :tak: najczęściej robię muffinki lub bułeczki dorżdżowe, ciasta drożdżowe, babki lub szarlotki czyli głównie bez mas :tak: wychowana jestem na "diecie ziemniaczanej", więc jak dla mnie mięsa nie musiało by być na obiad, ale z reguły coś tam jest, bo mąż to mięsożerca :-)

a ja czekam na @ inie ma,a wczoraj miała być, czyli po poronieniu coś się musiało poprzesuwać.... narazie nie zmieniam daty marcowej miesiączki, bo nie wiem kiedy tą i kolejną dostanę....

Maluś a ja mam w tym roku 27 więc ja co praprababcia:confused:

życzę miłego dnia :tak:

Hej kobietki ale tutaj produkujecie nie sposób WaS dogonić:-) czytam czytam i co chwilę coś nowego
Ją forum na android mam od dawna:-)fajna sprawa:-)
Malusionka - zmien mój termin na 3 lutego bo w tym miesiącu owulacja była książkową:-)
Ps czuje się jak staruszka :-) w tym roku już 29:p miłego dnia

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie staruszki z rana :)
Jak się spało?

Dziś troszkę owocniejszy dzień będę miała, trochę pracy, trochę w domu, do tego mój bio dziś na mnie czeka.
U nas -15 teraz trochę zimno.

Iwo jesteś pewna, że to półpasiec? On umiejscawia się tylko w ściśle określonych miejscach, na splotach nerwowych, z boku na wysokości piersi troche zahaczając o żebra, potrafi na twarzy-skroni koło oka lub włącznie z okiem i na plecach na wysokości nerek. Mój młody miał 2 tata temu taką wysypkę wypisz wymaluj półpasiec na wewnętrznej stronie uda- i to nie był półpasiec , tylko zwykła wysypka do bólu go przypominająca. Dostaliśmy maść i po tygodniu zeszła.
Żadnych powikłań, nic!!!

Miłego dnia.

reklama
Dziewczyny mój mąż już po kuracji jest. On miał kilka kostek, żadnej ropy czy strupków. Może to nawet nie był półpasiec bo to lekarz z pomocy weekendowej diagnozowal a nie dermatolog. U mnie taka kaszka czerwona na ręku wygląda bardziej jak pokrzywke lub reakcje alergiczna.

Miłego dzionka.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry