reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Cyntia ciotka bezdzietna mierzyła sobie temp. przez całe dwa cykle nawet mam gdzieś takie wykresy co to macie pod postami nawet chciałam takie cudo uruchomić no ale jak już wiecie ja zielony szczypior jestem i nie da rady bom głupia jak but

reklama
Cyntai pyt mam te dwa koty co to je masz to są twoje tak? Jeśli tak to już cię kocham. Bo ponieważ ja też kociara jestem uwielbiam koty. Mam jednego pierdołę jest tak wredny że wszyscy się go boją a ja i tak go uwielbiam mój pierduś kochany

a Ja coprawda temp nie mierzyłam nigdy. Ale prowadzę zeszyt cykli od 18roku życia. Mam wszystko, Co dzieje się we mnie w każdym dniu cyklu. Dzięki temu potrafiłam powiedziec kiedy mam dokładnie owulację.
A kochałam się z M, przed 5 dni przed i 5 po :)

Ja mam antywirusa. Robie przelewy z telefonu wiec dbam o bezpieczenstwo. Codziennie w nocy skanuje mi tel.

Ja z taka czestotliwoscia sie wyspowiadam, ze moge i z wege ;-) masakra!
I tez staram sie zdrowo odzywiac , z fast foodow to czasem kebab ;-) a reszte robie sama w uzdrowionej wersji. I codziennie sok z sokowirowki marchew jablka buraki i seler naciowy.

Bezdzietna mierz temperature bo ci ciotka Cyntia myszy przysle ;-) ja juz po mierzeniu w pierwszym cyklu widzialam ze cos nie tegez i tylko dzieki temu bujnelam sie do gina. Wiec dzis wykupilam juz dostep do ovufriend na dluzej.

Ech, szkoda gadać... nawet mój M przez telefon zapytał: dlaczego mi smutno. Nie wiem skąd wiedział. Nie chce mi się mu mowić, ze po raz kolejny czuje zawód... ogromny zawód. Jutro tez czuje, że ginka mi powie, że lipa ten cykl i nie ma szans na ciąże w tym mscu... :-( Dobra, już dzisiaj nic nie pisze, bo tylko niepotrzebnie Was również dołuje :-( Przepraszam...

Ania przecież wszystkie jedziemy na tym samym wózku.... fajnie że maż wyczuwa że nie jest OK.

CzekaCudu - ja wir pracy już miałam w lato, nocne testy po 14h aż okres mi się przedłuzył z wyczerpania, to nie dla mnie:confused:

Cytnia - jak pokrzywka?

Mligocka - jak rozumiem @ nie ma? szans na fasolinke też?

Ostatnia edycja:
Asia Szw co do myszy dziękuję mam swoje mieszkam na wsi praktycznie na polu do asfaltowej drogi mam cały km. Oprócz myszy mam lisa bez ogona sarny pod oknami kota psa i męża oczywiście

reklama
Do góry