reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Moze nie musisz Olus ale jak zauwazysz ze sie zaczal dziwnie zachowywac muli itp to polecam.

Bezdzietna bez wymowek, myszy tez mozna miec dosc! :-)

Cudzie nasz po co te nerwy? W twoim stanie :-)

Chłop wraca nareszcie ;-)

reklama
Bo to wkurzające. Mam 25 ;lat a to już dla mnie skomplikowane ;p
MASAKRA!!..
Za 5 lat będę się zachwowywac jak babcia. Co to już nawet komputera nie będzie umiała włączyc.. ;p

Iwo - jest, pojawia się i znika. Poczytałam na anglojęzycznych forach o pokrzywce we wczesnej ciąży. Trafiłam na informację, że pokrzywki są jedną z częstszych przypadłości w ciąży. Ja nigdy nie miałam alergii raczej. Wikipedia mnie pocieszyła - ostra pokrzywka trwa krócej, bo do 6 tygodni. E takie tam 6 tygodni swędzenia ;-) Przewlekła powyżej 6 tygodni.

CzekaCudu
- ja też od lat zapisywałam miesiączki w kalendarzyku i bym nie powiedziała wcześniej, że przy standardowych cyklach mam późną owulację. Tym bardziej, że doświadczałam bólu owulacyjnego jak się później okazało zdecydowanie przed owulacją :-p
Bezdzietna - kocham koty. To nie są moje pierwsze kotuchy w życiu :happy2: Mieliśmy kotkę ok. 17 lat. Widziałam Twojego mruczka na zdjęciu - śliczności!! :-D

By dodać wykres do sygnatury trzeba:

1. Skopiować link z Ovufrienda, czyli kliknąć pod wykresem w napis "Udostępnij wykres". Wejść tam w tym okienku, co się otworzy w zakładkę "Miniatura" i skopiować ten link.

2. Wejść w ustawienia, w edycję sygnatury, czyli dokładnie tu:
https://www.babyboom.pl/forum/profile...=editsignature i w pole edycji po prostu wkleić ten link :) Zanim zapiszesz, kliknij "Podgląd Sygnatury", by zobaczyć czy wszystko gra i wtedy tez koniecznie "Zapisz sygnaturę".

CzekaCudu ciche gratulację :) Skoro Ty babcia będziesz za 5 lat, to ja prababcia?:p Zaraz kończę 26 lat i jakoś nie chce myśleć, że coraz starsza jestem. Odkąd mam dzieci lata liczę i jest strasznie.

Cyntia, Aureolcia, CzekaCudu, Zapraszam tutaj :) - https://www.babyboom.pl/forum/stara...ciaza-ze-staraczek-2013-a-68795/#post10430081

Asia, mój M właśnie wraca do domu. Byłby trochę wcześniej, ale musiał do sklepu zajść. Młodszej zęby idą i za bardzo nie chce nam jeść ;/

Miglocka, ciesze się, że się wyjaśniło co u Ciebie :* Trzymam kciuki za kolejny cykl. A co do @ to ja też mam od wczoraj, a dzisiaj od 16-tej zaczęło się ze mnie lać. Myślałam, że wczoraj się zaczęła i skończyła. A teraz co 20/30 minut latam tampon zmieniać ;/

Do jutra :* padam na twarz, bo się dzisiaj na sprzątałam i mam ochotę tylko położyć się spać. Dobrze, że M wraca. Głowa mnie boli, ręce bolą i brzuch przez @. Na nic nie mam ochoty. Dobranoc :*

reklama
Do góry