reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Jolasia, Gabis strasznie mi przykro...ale trzymam kciuki za kolejne cykle :tak:
Asmi zrob bete moze jednak @ nie nadejdzie &&&&& trzymam kciuki

Ostatnia edycja:
reklama
Nie. Jednak przyjdzie. Znowu zauważyłam krew na papierze, więc może jutro za wita. I mam taką nadzieję, bo to będzie znak, że mi się już normuję. A do gina muszę iść i tak. Zobaczę co mi powie na te moje bolące piersi. Może zleci powtórzenie prolaktyny. I w sumie cieszyłabym się gdyby była podwyższona. Wtedy bromergon i powinno być dobrze. Może teraz z tym moim wynikiem był jakiś błąd. W sumie też tak, by mogło być.

Dzisiaj zaczynam ćwiczyć. Muszę trochę zredukować masę ciała. Może wtedy fasolka się chętniej zadomowi hehe.

Ostatnia edycja:
Asmi mnie kiedys bolaly zawsze i byly o rozmiar wieksze zanim sie okazalo ze wszystkiemu winna prolaktyna. Odkad biore Dostinex bolu piersi brak nawet kiedy @ sie spoznia. Nadal mysle ze powinnas zrobic prolaktyne teraz nawet jutro, bo mozesz miec wynik w normie z poczatku cyklu a teraz masz wysoka tak bywa wtedy robi sie prolaktyne z obciazeniem zdaje sie. Ja bym sprobowala co ci szkodzi upuscic troszke krwi dla spokoju, nawet z beta :-)

Asmi ja tez ostatnio sie wzielam za mala redukcje masy ;)
Chcialabym wrocic do mojej stalej wagi

Ostatnia edycja:
Asia my bedziemy Cie motywowac I dopingowac...ja na poczatku bylam nie systematyczna ale stwierdzilam ze pare kilo chce zrzucic szczegolnie na brzuszku;)

Ogolnie ja to mam sporo kompleksow dlatego tak postanowilam [emoji4]

Widzisz Asiu ( jesteś moją imienniczką hehe) ja jak miałam problemy z prolaktyną nigdy nie miałam bóli piersi tylko właśnie wydłużone cykle. Bety nie będę robić a prolaktynę z chęcią zrobię. W sumie nawet nie wiedziałam, ze może być taka rozbieżność jeśli chodzi o prolaktynę i cykl. Ja robiła prolaktynę w 3 dniu cyklu i wynik był 5,0 ng/ml. A w 2010 roku miałam wynik 35,78 ng/ml i dostałam bromergon i zaszłam w pierwszym cyklu starań, ale wtedy robiłam w 1 dniu cyklu czyli 14.05.2010r. a w czerwcu już byłam w ciąży.

Asiu Ty duzo pracujesz to powiem Ci ze wcale sie nie dziwie ze Ciezko sie zebrac...ale jak pamietam kiesys dawalas fotke z kolorkiem wlosow to.wygladasz na szczuplutka osobe :tak:

Ja jak mialam 18 lat to tak sie wkrecilam w cwiczenia ze moim marzeniem bylo wygladac jak kulturystki ale Dzieki Bogu nie doszlam do takiego efektu [emoji1]

Ostatnia edycja:
reklama
Też potrzebuje kogoś z batem nad głową. Pod koniec stycznia fajnie mi szło. Ale 1.02 mój synek miał urodziny skusiłam się na kawałek torta i w jednej chwili cała motywacja spadła. A fajnie mi się ćwiczyło. Dzisiaj zaczynam skalpel na zmianę z ćwiczeniami Chodakowskiej na plecy, brzuch i ramiona. Moim problemem też jest brzuch i zawsze tyłam przede wszystkim w brzuchu. A tyle co teraz ważę do nigdy nie ważyłam.

Do góry