reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
a co do bólu piersi to mnie bolały czasami i od owu lub 10 dni przed @,a teraz po # już dwa cykle mnie nie bolą i się nie powiększają,tylko tak leko bolą( inny ból niż przedtem) i mrowią od strony pach,prolaktynę robiłam teraz mam 12,10

Tylko nie wiem czy laboratorium w szpitalu będzie jutro normalnie działać czy sobie weekend nie przedłużą?

No szpital to nie, ale kobitki pobierające próbki mogą. Zresztą przejdę się jutro i zobaczę. Nic mi się nie stanie.

Dzięki. Na pewno dam znać. Dziękuje Wam wszystkim za wsparcie. Szczerze to mam nadzieję, że to ta prolaktyna. Będę wiedziała czemu mi się cykle rozchwiały i wierzę, że wtedy szybko się uda zajść w ciążę. Mam taką przynajmniej nadzieję.

reklama
Do góry