reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Dzień dobry majówkowy. Szkoda pojedynczych kreseczek, ale jestem pewna, że dwie kreseczki to kwestia czasu, choć wiem, że jedno tak mówić, a drugie przezywać.... Trzymam mocno kciuki.
Ja zdiagnozowałam swoją podwyższoną temperaturę zapaleniem stawów, leczyłam je lata temu, a ostatnio zaniedbałam i tak mnie łupią kości w biodrach, że w nocy usnąć nie mogłam. Spodziewam się, że to to utrzymuje mi podwyższoną temperaturę.
Pozdrawiam Was i czekam na dobre wieści lata tydzień, lada miesiąc!

reklama
Współcxuję mamdwoje, wiec musisz wziasc sie za leczenie.

U nas tak jak przypuszczalam. Wyjazd nie wypali bo ja w gory nie moge, do trójmiasta nie chcieli jechac. Grill obpada, cieplo ale zaczelo padac.

Obiad sie rozmraza a my idziemy na seans. Nie przyroda, witajcie filmy.

Witam kochane:) Ja dziś z okazji 1 maja zatestowałam bo @ spożniała mi sie już pare dni i wyszły dwie piękne kreseczki:tak: nie sądziłam ,bo odpuściliśmy sobie staranka,nie mierzylam temperatury i było tylko jedno przytulanko:tak: jak widać złoty strzał :-p,jestem troche oszolomiona ale cieszę się ,że sie udało w sumie w 3 cyklu starań:tak: To b edzie nasze czwarte dziecko ,mamy już 3 chłopców:-D termin wychodzi na 7 stycznia ale będe miała cc więc 2 tyg wczesniej to załapię sie na grudzień

Jolasia no to witaj w klubie. U mnie temp jeszcze nie spadla. Termin@ na sobote a ja wlasnie nie mam zadnych plamien a praktycznie zawsze przed @ mam, dlatego chyba tym wieksze rozczarowanie :-(

Dziuneczka gratulacje. Ekipe męską juz masz to teraz zycze dziewczynki.

Milej i slonecznej majoweczki.

Witam się i ja :-) życze błogiego lenistwa w ten długi weekend,u nas już pogoda się psuje zaczyna kropić,ale grill był,a i poskakaliśmy na trampolinie :-D
Gabis Jołasia szkoda,ale nadal trzymam kciuki za owocne staranka w nowym cyklu-może wasze dzieci,nie chcą przyjść na świat w zimie:rofl2:(pisze głupoty,nie przejmujcie się )
dziuneczka gratuluje,życze córeczki dla odmiany :-D
karo_line witaj
Wszystkim babeczkom mocno kibicuje :happy2:

Zaniedbałam was Dziewczynki i za to po łapach powinnam dostać. Wybaczcie, ostatnio mam mały dołek i nie jestem w stanie się z niego wydostać.@ nadal brak dziś pojawiło się plamienie i tak czekam jak na zbawienie.
Miłej majówki wam Życzę i wysyłam troszkę słonka:-)

Witam Was majówkowo :-)
My do 14.30 sobie pospaliśmy, a później rozpoczęłam sens filmowy, na tvn leciał film pt. "Grease". Uwielbiam takie filmy!

Karo-line - witam serdecznie, rozgość się ;-)
Jołasia, Gabis - cholera...ups:angry: to nie tak miało być, a tak mocno wierzyłam, no nic teraz muszę się postarać bardziej i mocniej za Was zaciskać kciuki! :tak:
Dziuneczka - gratuluję II kresek!
Mimozama - to nie ma Cię w Pń w majówkę? :-(

reklama
Do góry