AsiaSzw - nie wiem jak wrzucić z telefonu
Próbowałam i się nie udało. Dopiero jak weszłam przez komputer, to dorzuciłam.
Z tego, co wiem, to nie da się zainstalować aplikacji BB na telefon, który nie ma Androida.
Bezdzietna - ja też nie jadam takich świństw, ewentualnie raz na ruski rok. Nie przesadzam też z ciastami - bo przeważnie to pół kilo cukru i kostka niezdrowej margaryny (jak kiedyś poczytałam o tłuszczach trans, to ani razu od tego czasu nie zrobiłam ciasta na margarynie). Nie używam chemicznych poprawiaczy smaku, ani kostek rosołowych (tylko zioła, które oddają prawdziwy aromat przypraw). Za bardzo szanuje swoje zdrowie
Staram się jeść probiotycznie. Niestety nie mogłabym zrezygnować z mięsa, ale nie jem go na co dzień, bo to też niedobrze dla metabolizmu.
Jestem dziwaczna, bo nie jadam owoców
(oprócz truskawek) - no coś mi nie wchodzą, mogłyby nie istnieć dla mnie. Za to kocham warzywa i raczej dużo ich jem. W mojej diecie jest też dużo kasz (w szczególności pęczak jęczmienny i gryka). Mimo że wolę ziemniaki, to bywa, że przez miesiąc nie mam ich na talerzu.
Bezdzietna - ciotka Cyntia daje Ci zadanie na ten cykl. I proszę tak zrobić. Kupujesz termometr jutro i mierzysz co rano temperaturę na dole. Ciotka Ci kibicuje i wierzy, że mierzenie temperatury da Ci bardzo dużo!
Olusia - co do wirusa, to są durne reklamy w pasku na dole. Nic nie instaluj. Mnie też takie coś wyskakuje co jakiś czas. To ściema ;-)