reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Bezdzietna rozumiem ze zdrowe odzywianie preferujesz?! Ja marze o tym zeby zostac wege ale boje sie ze jak bede dla nich gotowac to mi język do tyłka ucieeknie.

AsiaSzw wyobraź sobie że jeśli zostaniesz wegetarianką to będziesz musiała się z tego wyspowiadać tak mi powiedział ksiądz na kolendzie bo to jest z innej religii i chodzi o reinkarnację. Ja też próbowałam nie jeść mięsa jem go naprawdę mało więc myślałam sobię że co tam spróbuję wytrzymałam ok miesiąca czasu

A ja lubię czasem coś niezdrowego. Mięso?? Ogólnie nie jestem jego zwolennikiem. Ale dla mojego M., obiad bez mięsa nie jest obiadem.
Natomiast jak przychodzi kolacja i tak jak dzis np., jem kanapeczki z twarożkiem i szczypiorkiem. To zjadłam tyle co zawsze i jestem głodna. A zaspokoję się jedną kanapką z wędliną.

Weszlam sobie na bb na tel i dostalam wiadomosc ze jakis wirus !! hmm tez tak mialyscie? czy to tylko jakies ostrzezenie !! pisze zebym zainstalowala jakis program i scanowala tel..

AsiaSzw - nie wiem jak wrzucić z telefonu ;) Próbowałam i się nie udało. Dopiero jak weszłam przez komputer, to dorzuciłam.

Z tego, co wiem, to nie da się zainstalować aplikacji BB na telefon, który nie ma Androida.

Bezdzietna - ja też nie jadam takich świństw, ewentualnie raz na ruski rok. Nie przesadzam też z ciastami - bo przeważnie to pół kilo cukru i kostka niezdrowej margaryny (jak kiedyś poczytałam o tłuszczach trans, to ani razu od tego czasu nie zrobiłam ciasta na margarynie). Nie używam chemicznych poprawiaczy smaku, ani kostek rosołowych (tylko zioła, które oddają prawdziwy aromat przypraw). Za bardzo szanuje swoje zdrowie :tak:Staram się jeść probiotycznie. Niestety nie mogłabym zrezygnować z mięsa, ale nie jem go na co dzień, bo to też niedobrze dla metabolizmu.
Jestem dziwaczna, bo nie jadam owoców :-D (oprócz truskawek) - no coś mi nie wchodzą, mogłyby nie istnieć dla mnie. Za to kocham warzywa i raczej dużo ich jem. W mojej diecie jest też dużo kasz (w szczególności pęczak jęczmienny i gryka). Mimo że wolę ziemniaki, to bywa, że przez miesiąc nie mam ich na talerzu.

Bezdzietna - ciotka Cyntia daje Ci zadanie na ten cykl. I proszę tak zrobić. Kupujesz termometr jutro i mierzysz co rano temperaturę na dole. Ciotka Ci kibicuje i wierzy, że mierzenie temperatury da Ci bardzo dużo!

Olusia - co do wirusa, to są durne reklamy w pasku na dole. Nic nie instaluj. Mnie też takie coś wyskakuje co jakiś czas. To ściema ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry