reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Czesc dziewczynki ;)
Mychunia gratuluje maluszka piekny!!! Zdrowka Wam zycze ;)
Kasikz ha tez czekam na owu juz 17dc i nic spadki i wzrosty na zmiane :(
asmi21 bwdzie dobrze glowa do gory dziewczyny zachodza nawet po 2,5r staran ;)
Anulek jak wizyta???
AsiaSzw :* kochana
Ehh u mnie same dziewczyny w ciazy do okola chyba jakis wysyp jest albo bedzie super przyrost naturalny ;)
Pozdrawiam Was serdecznie ;)

reklama
A ja wizytę mam 8.05 będzie 15 tydzień wiec teoretycznie może będzie widać czy to Adaś (córka mówi ze będzie chłopak i nie ma innej opcji ...bo jest mama i Paulina a tata jest sam no to musi być Adaś, no i koniecznie Adaś) .

Zaczynam chyba pomału odbierać tiki z brzucha, jeszcze z tydzień i będzie fajnie ;-)
...a tak to leci, trochę mi się bardziej nie chce ogólnie, ale agresja do świata mi spadła no i będę się ujawniać światu też bo trochę zaczyna być widać ;-)

Miłego dziewczynki :happy:

U mnie cały weekend było pięknie,cieplutko więc czas spędzaliśmy na powietrzu :tak: a wczoraj i dziś pochmurno,ale w miarę ciepło i nie pada

asmi szkoda,że znikasz :tak: u mnie jeszcze tydzień do @ ,ale coś czuje,że będzie wcześniej (albo wcale ),wczoraj robiłam progesteron i estradiol,jutro powinny być wyniki,aż się boję czy wszystko ok.?
Jeszcze jutro i majówka,cieszę się bardzo,bo w domu mniej się martwię i zastanawiam,jakoś w pracy ciężej mi "głowę wyłączyć" :-p

Trzymam kciuki za wszystkie babeczki :happy:&&&&&&&&&

Powiem tak mam już dwójkę wspaniałych dzieci i jak się nie udało z kolejnym to trudno. Jestem zawiedziona, bo miałam nadzieję, że będzie tak jak poprzednio ( trzy ciąże w pierwszym cyklu starań). Dziwią mnie tylko bóle piersi, bo nigdy tak nie miałam przed @, a prolaktyne mam w normie, bo robiłam w 4 dniu cyklu, albo trzecim. W każdym razie to nie od podwyższonej prolaktyny. Chyba, że mi podświadomość płata figle. W każdym razie będę Was podczytywać. Może czasem się udzielę. Ale tak jak pisałam niedawno ten cykl był dla mnie i dla męża pierwszą i zarazem ostatnią próbą. Zdaliśmy się na los, a że mamy już dwójkę dzieci to pogodzimy się z tym co nam przyniesie.

Agus a dziękuję czuje sie dobrze ;-) syrop trochę pomaga na zaparcia, piersi bola i jestem tykajaca bomba-nigdy nie wiadomo kiedy wybuchne :-p dzis od rana kreci mi się w głowie jak wstaje... a Ty jak tam!? Brzuszek juz pewnie piekny

reklama
Dzień dobry. Sama nie wierzę, że to piszę, ale co tam, mam nadzieję, że potraktujecie mnie poważnie! Otóż osiem miesięcy temu urodziłam, od miesiąca nie karmię piersią i nadal nie mam miesiączki. Ponieważ po wcześniejszym porodzie (mam dwójkę) miesiączkę miałam od razu, mimo karmienia, jakoś po trzech miesiącach od porodu, to myślę, skąd teraz jej brak. Nie zabezpieczamy się z mężem. Od 11 dni mierzę temperaturę - pod pachą i w pochwie - około południa, ale też o każdej innej porze dnia. ZAWSZE wynosi ona odpowiednio - 37 oraz 37,4 stopnia (termometr zwykły rtęciowy). Nie mam żadnego odniesienia czy to jest jakaś faza cyklu, bo nie miałam miesiączki, nie wpatruję się w moje ciało, nigdy wcześniej w ogóle nie mierzyłam temperatury, więc w ogóle do niczego nie mam żadnego odniesienia! Tylko tyle. Przez jedenaście dni pod rząd jest tak, jak napisałam.
(nie mówcie, że jestem kretynką proszę! sama się tak trochę czuję :) ). Zrobiłam rano dziś test ciążowy (robiłam fachowo, zgodnie z instrukcją, nie to co to mierzenie temp). Wynik negatywny JAK BYK. Nie staram się o dziecko. Chcę po prostu wiedzieć, co mam myśleć. Po prostu myślę i myślę. Możę pomyślicie ze mną?:)
Pozdrawiam Was wszystkie gorąco! (nie weźcie mnie za kompletnego głuptasa...:|)

Do góry