reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Malus :* chcialabym zeby ten suwaczek byl nieco inny:tak: ...Mam nadzieje ze juz niedlugo go zmienie.U mnie byli sprawdzac wode nawet punktualnie przyszli

Mychunia cudne foto :tak:

Ostatnia edycja:
Mychunia piekne zdjęcie i sliczny maluch ;-);** buziaki od e-ciotki ;-) ciaza równa z suwaczkiem? Pytam bo ja kolejna wizyte bede miala 8 tydz 2 dz i jestem ciekawa czy juz tez takie cudo zobaczę ;-)

Mychunia' - ładne zdjęcie.

Wyszłam z pieskiem na działkę na pół godziny i zrobiły się prawie dwie. Agrest przesadzony, maliny przesadzone, wyplewione, troszkę trawki powyrywałam w ogrodzie, ogórki chcę posiać.

Teraz mała historyjka.
Sąsiad ma konie. Zrebak chodził po obejściu. Zatakowały go dwa psy, ten rudy był na wybitnie wredny dla zrebaczka. Mój pies przypatrywał się temu, w pewnym momencie ruszył na tego rudego psa i pogonił je jak najdalej od zrebaka. Mój piesek po prostu chyba zrozumiał jak mówiłam mu nie ruszaj zrebaka bo to dzieciak. I posłuchał. Obronił go. Tylko, że zrebak nie zrozumiał tego i pogonił mojego psa. Popłakałam się ze śmiechu tak mój pies uciekał:-D. Bidulek nie zbliżył się do nigo, tylko co teraz zrebak zrobi jak te bezpańskie psy przyjdą. W końcu obrońcę przepędził:-D

reklama
Do góry