reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Hej :)

Ale gonicie :)
Ja dzis po pracy i okuliście, tak sie popłakałam na badaniu ze aż sie lekarka rozesmiala ;) po prostu nie lubię jak mi świeca w oczy i dmuchaja ;p

Mychunia ale Slodziak z Twojego Męża! A dzidzius piękny!

Gochson &&&& za szybkie powodzenie ;)
Haha tekst Adasia o misiu na nocniku niezły!

Anula &&&& za jutrzejsza wizytę :) tez bym oddała urlop za fasolkę ;)

Malus no widzisz mówiłam ze dasz radę :) teraz bedzie tylko lepiej :)
Wczoraj do G mowię jak sie obejrzeliśmy za takim maluchem " moze niedługo my tak będziemy spacerować..." A On z uśmiechem "czy ty chcesz mi coś powiedzieć?" a ja ze niestety ale jeszcze nie. Ja wierze ze tam na gorze maja dla mnie Boski plan i co ma być to bedzie ;)

Wątpliwości powolutku wszystko sie poukłada :)

Nadrobilam tylko z dzis, kurczę cieżko trochę bez kompa ale zajmę sie nim dopiero po powrocie z makówki, teraz nie mam ani siły ani ochoty ;P

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
Witam porannie :-)

Idę na badanie krwi. Dziś się zmobilizowałam.

Temperatura wystartowała do góry. Teraz tylko czekać.

Miłego dnia.

Witam się i ja!

@ nie przyszła, ale dzisiejszego testu nie zdałam - wynik negatywny. Straciłam już nadzieję, bo wydaje mi się, że już powinien wyjść jakbym była w ciąży. Dziś się dzień po dniu spodziewanej @. Jestem zawiedziona nie powiem, bo piersi mnie bolą jak nigdy. No ale cóż widocznie nie jest nam dane mieć jeszcze jedno dzieciątko. Dlatego też postanowiłam się z Wami pożegnać. Dziękuje Wam za wsparcie i za to, że mogłam się wygadać. Będę dalej za Was trzymać kciuki. Trzymajcie się cieplutko. Może czasem zajrzę.

Jeśli chodzi o owulację to była między 13 a 14.04. 14.04 byłam u gina po godz. 17 to mówił, że jest już po owu. A dzisiaj 32 dzień cyklu. Wczoraj miała być @, ale w sumie w zeszłym cyklu też mi się @ spóźniła i była dopiero po 36 dniach cyklu.

reklama
hej dziewczyny :tak:

zarejestrowałam się już elektronicznie do kardiologa, teraz czekam na termin wizyty, zaraz będę dzwonić umawiać się na badania prenatalne :tak:

dziś już chyba będę musiała wziąść czopek, bo mnie zaparcie dalej męczy :-(

asmi szkoda, że nas opuszczasz :-(

goska 27 maja :tak:

Do góry