Hej
Ale gonicie
Ja dzis po pracy i okuliście, tak sie popłakałam na badaniu ze aż sie lekarka rozesmiala po prostu nie lubię jak mi świeca w oczy i dmuchaja ;p
Mychunia ale Slodziak z Twojego Męża! A dzidzius piękny!
Gochson &&&& za szybkie powodzenie
Haha tekst Adasia o misiu na nocniku niezły!
Anula &&&& za jutrzejsza wizytę tez bym oddała urlop za fasolkę
Malus no widzisz mówiłam ze dasz radę teraz bedzie tylko lepiej
Wczoraj do G mowię jak sie obejrzeliśmy za takim maluchem " moze niedługo my tak będziemy spacerować..." A On z uśmiechem "czy ty chcesz mi coś powiedzieć?" a ja ze niestety ale jeszcze nie. Ja wierze ze tam na gorze maja dla mnie Boski plan i co ma być to bedzie
Wątpliwości powolutku wszystko sie poukłada
Nadrobilam tylko z dzis, kurczę cieżko trochę bez kompa ale zajmę sie nim dopiero po powrocie z makówki, teraz nie mam ani siły ani ochoty ;P
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Ale gonicie
Ja dzis po pracy i okuliście, tak sie popłakałam na badaniu ze aż sie lekarka rozesmiala po prostu nie lubię jak mi świeca w oczy i dmuchaja ;p
Mychunia ale Slodziak z Twojego Męża! A dzidzius piękny!
Gochson &&&& za szybkie powodzenie
Haha tekst Adasia o misiu na nocniku niezły!
Anula &&&& za jutrzejsza wizytę tez bym oddała urlop za fasolkę
Malus no widzisz mówiłam ze dasz radę teraz bedzie tylko lepiej
Wczoraj do G mowię jak sie obejrzeliśmy za takim maluchem " moze niedługo my tak będziemy spacerować..." A On z uśmiechem "czy ty chcesz mi coś powiedzieć?" a ja ze niestety ale jeszcze nie. Ja wierze ze tam na gorze maja dla mnie Boski plan i co ma być to bedzie
Wątpliwości powolutku wszystko sie poukłada
Nadrobilam tylko z dzis, kurczę cieżko trochę bez kompa ale zajmę sie nim dopiero po powrocie z makówki, teraz nie mam ani siły ani ochoty ;P
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk