reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Hej :)

Ale gonicie :)
Ja dzis po pracy i okuliście, tak sie popłakałam na badaniu ze aż sie lekarka rozesmiala ;) po prostu nie lubię jak mi świeca w oczy i dmuchaja ;p

Mychunia ale Slodziak z Twojego Męża! A dzidzius piękny!

Gochson &&&& za szybkie powodzenie ;)
Haha tekst Adasia o misiu na nocniku niezły!

Anula &&&& za jutrzejsza wizytę :) tez bym oddała urlop za fasolkę ;)

Malus no widzisz mówiłam ze dasz radę :) teraz bedzie tylko lepiej :)
Wczoraj do G mowię jak sie obejrzeliśmy za takim maluchem " moze niedługo my tak będziemy spacerować..." A On z uśmiechem "czy ty chcesz mi coś powiedzieć?" a ja ze niestety ale jeszcze nie. Ja wierze ze tam na gorze maja dla mnie Boski plan i co ma być to bedzie ;)

Wątpliwości powolutku wszystko sie poukłada :)

Nadrobilam tylko z dzis, kurczę cieżko trochę bez kompa ale zajmę sie nim dopiero po powrocie z makówki, teraz nie mam ani siły ani ochoty ;P

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
Witam porannie :-)

Idę na badanie krwi. Dziś się zmobilizowałam.

Temperatura wystartowała do góry. Teraz tylko czekać.

Miłego dnia.

Witam się i ja!

@ nie przyszła, ale dzisiejszego testu nie zdałam - wynik negatywny. Straciłam już nadzieję, bo wydaje mi się, że już powinien wyjść jakbym była w ciąży. Dziś się dzień po dniu spodziewanej @. Jestem zawiedziona nie powiem, bo piersi mnie bolą jak nigdy. No ale cóż widocznie nie jest nam dane mieć jeszcze jedno dzieciątko. Dlatego też postanowiłam się z Wami pożegnać. Dziękuje Wam za wsparcie i za to, że mogłam się wygadać. Będę dalej za Was trzymać kciuki. Trzymajcie się cieplutko. Może czasem zajrzę.

Jeśli chodzi o owulację to była między 13 a 14.04. 14.04 byłam u gina po godz. 17 to mówił, że jest już po owu. A dzisiaj 32 dzień cyklu. Wczoraj miała być @, ale w sumie w zeszłym cyklu też mi się @ spóźniła i była dopiero po 36 dniach cyklu.

reklama
hej dziewczyny :tak:

zarejestrowałam się już elektronicznie do kardiologa, teraz czekam na termin wizyty, zaraz będę dzwonić umawiać się na badania prenatalne :tak:

dziś już chyba będę musiała wziąść czopek, bo mnie zaparcie dalej męczy :-(

asmi szkoda, że nas opuszczasz :-(

goska 27 maja :tak:

Do góry