reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Dziękuje Wam bardzo za wsparcie ...
Jak się sypie to w najgorszym momencie ..
Święta były nerwowe bo P się beznadziejnie czuje przez ta prace no ale teraz to musi być chyba tylko lepiej ..
Pieniądze odlozylismy na to zeby kupić jakiś samochod i moja babcia sie nam dolozyla bo jezdzimy golfem 3 i strach tyle kilometrow nim robic a teraz to nie wiadomo czy nie pójdą na życie .. Zależy kiedy P prace dostanie ehh nawet mi się o tym myśleć nie chce ..
Ja za opiekę nad małym kokosow nie mam wiec oby P się udało cos znaleźć ..

Buziaki dziewczyny :)

reklama
Ja dzisiaj na obiadek robię frytki z ketchupem i z sosem czosnkowym, do tego paluszki rybne oraz sałatka z pomidorka, ogórka i cebulki :)
Od wczoraj to za mną chodziło :D

A na deser jeżyki z płatków owsianych :)

Ostatnia edycja:
Ja już po manewrach. Rodzinkę troszkę odwiedziłam i dopiero w domu zlądowałam.

Dzięki za kciukaski.

Jak byłam w Z.G. to stanełam koło szpitala i leciałam do toalety bo miałam wrażenie jak na @ a tam glutowaty budyń z nitkami krewki. wilgoć w gatkach do teraz. Bardxosz to ciekswe zdarzenie.

Jołasiu - ja Ci bardzooooo kibicuję (ale nic nie napiszę :-))! Od 2008 r.to jest naprawdę kawał czasu i wierzę, że to ten cudowny moment...ale nie nazwę rzeczy po imieniu. Może Wam się to wyda głupie, ale wolę nie zapeszyć;-) Ogrom &&&&&&& w Twoją stronę Kochana! :-)

A swoją drogą, wracając do tematu boleści brzuszka związanych z płynem owulacyjnym, to czy w trakcie tych boleści też masz mokrą bieliznę, wkładkę w tym czasie? Ja podczas tych 2-3 dni miałam wrażenie jakbym się posiusiała...średnio co kilka godzin musiałam zmieniać bieliznę bo nawet wkładki nie dało się przykleić.. Wybaczcie za moją bezpośredniość, ale kto pyta nie błądzi, a przecież wszystkie jesteśmy kobietami i co kobiece nie jest nam obce :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Watpliwosc, brak @ może oznaczać ciąże lub stres. Kochana, nie denerwuj się tak (wiem, że ciężko się nie denerwować), ale spróbuj się czymś zająć. Przykro, że tak u Was jest. W końcu się ułoży i Twój narzeczony coś znajdzie :* Bardzo mocno trzymam kciuki, aby się szybko udało

Blair, jeszcze trochę i nie będziecie musieli oglądać się tak za dzieciaczkami, bo będziecie mieć swojego brzdąca :):*

Aschlee, piękny suwaczek :*

Dziewczyny, jak tam wizyty u lekarza? :D

My już po obiedzie i teraz muszę czekać, bo między 17-20-tą ma ktoś z administracji chodzić i sprawdzać wylot kominowy ;) Mam nadzieje, że szybko przyjdą, bo nie lubię czekać.

Kochane cioteczki forumowe moje małe szczęście ma 2,39 cm, zdrowe serduszko i machało rączką i nóżką :biggrin2:

na złe wyniki moczu mam jeszcze zrobić posiew, dziś mi założyła kartę ciąży i dała skierowanie na badania prenatalne dzięki czemu będę je miała na nfz :-D no i zaś mam luteinę brać, ale czego się nie zrobi dla maleństwa :biggrin2:

Zobacz załącznik 621757Zobacz załącznik 621758

reklama
Jołasiu - dzięki za odpowiedź :) czyli to normalne :-)

Mychunia - piękne, piękne, przepiękne foteczki! :tak: rośnij zdrowo Dzidziu ! :* Całusy od BB Ciotki Klotki :D

Uleńka - a jak się czuje nasza przyszła Mamunia ? :) jakieś objawy, dolegliwości ? :-) Coś mało tutaj Ciebie ostatnio moja droga BB Koleżanko :-)

Do góry