Letta, ja wczoraj jechałam i z parkowaniem dobrze poszło, bo miałam takie szczęście, że przy sklepie było bardzo dużo wolnych miejsc i to podwójnych

Gratuluję wygranej

I trzymam mocno &&&&& za staranka :* Wszystkiego Najlepszego :* Ja mam urodzinki w niedziele

Ciesze się, bo w końcu w moje urodzinki będzie mój mąż. W tamtym roku pracował.
Gochson, też używam maści na sterydach, ale bardzo rzadko. Jak coś małej wyskakuje, to przez tydzień raz dziennie, albo co drugi dzień przez dwa tygodnie i też tylko raz. Lisica poleciła mi żel i balsam z tej firmy - Dermedic Linum Baby i pomaga. Może sama wypróbuj. Moje dziecko pije mleko krowie i chciałam wczoraj kupić mleko sojowe w Lidlu, ale nie mają ;/ Jestem ciekawa jak smakuje te z biedronki. Po woli muszę odstawiać od nabiału Oliwkę, ale jest ciężko. Z drugiej strony jak mało mleka jej daje (a domaga się więcej), to aż tak plam dużo nie ma. Lekarz rodzinny mówi, że do 5/6 roku życia powinno jej to zniknąć. Mam nadzieje, bo to już męczące dla mnie i dla małej. U Roksanki czasami też się pojawia. A z tego co słyszałam, to może być rodzinne ja też miałam, moje siostry i moja mama
Gochson, fajnie że mały już próbuje na nocnik

&&&& aby mu się spodobało. Ja dla Roksanki ubieram pampersa tylko do spania (ale staram się ją przez sen wysadzać) i jak jedziemy do sklepu to jej ubieram. A jak jest ciepło to jak na podwórko wychodzimy to już nie ubieram tylko staram się pilnować aby zawołała

Jeszcze niedawno miałam problem z kupką, bo się bała robić na nocnik/kibelek, ale już jest lepiej. Zrobi tam i się cieszy

U mnie szybko poszło, bo ma Oliwkę i uczy się od niej. A jak przeczytałam co Twój Adaś mówi, to nie mogłam powstrzymać się od śmiechu

Mały, a jaki cwaniaczek
&&&&&& za dzisiejsze wizyty
Aschlee, jak tam? :*
Dzisiaj co robicie na obiadek? Ja robię gulasz, bo wczoraj szyneczkę kupiłam, a dawno nie było i z chęcią wszyscy zjedzą