reklama
U nas cisza puki co. Nie mierze tempki, nic nie robie zeby wiedziec ktory dc wiec jestesmy na luzie. Po majowce badanie nasienia, a w kolejnym cyklu Hsg mam. Ale caly czas mam dola i mysle o tym nie umiem sie wylaczyc :-(
A Paryż no cóż mam ci powiedziec to chyba nagroda za te wszystkie smutki w ostatnim czasie. Odliczam dni :-) wczoraj kupilismy nawet przewodnik zeby jakis ciekawy plan stworzyc.
A jak Adas ? Gada??
A Paryż no cóż mam ci powiedziec to chyba nagroda za te wszystkie smutki w ostatnim czasie. Odliczam dni :-) wczoraj kupilismy nawet przewodnik zeby jakis ciekawy plan stworzyc.
A jak Adas ? Gada??
Witam, jestem studentką fizjoterapii i piszę pracę magisterską pt. „Ocena wiedzy na temat nietrzymania moczu u kobiet w ciąży i po porodzie oraz analiza częstości występowania tego problemu. Z tego powodu proszę wszystkie chętne mamy o rzetelne wypełnienie ankiety, której wyniki będę mogła zawrzeć w swej pracy.Ankieta jest całkowicie anonimowa i zawiera wiele przydatnych informacji
https://docs.google.com/forms/d/1A2gy5JVTWWvV59z2wWBQa6mmgYu24H1veqsdCKB9fa8/viewform
https://docs.google.com/forms/d/1A2gy5JVTWWvV59z2wWBQa6mmgYu24H1veqsdCKB9fa8/viewform
Adaś gada jak najęty. Nic się nie da przed nim ukryć bo zaraz wszystko rozgaduje. Teraz pracujemy nad nocnikiem. Siedzi na nocniku i obok był misiek, szwagierka pyta: "A misio też zrobi siku do nocnika?" Adaś "Nie może" Szwagierka "A dlaczego, Adasiu", Adaś "Bo nie ma siusiaka". Padłam. Mała mądrala nam rośnie.
Niestety wiem jak to jest z głową, mamy ją ze sobą i nie da się wyłączyć...no ale takie wyjazdy pomagają. Inne miejsce, inne powietrze no i człowiek od razu inaczej do życia nastawiony. Trzeba sobie robić małe przyjemności i przyjdzie samo. Zresztą mamy na to przykład naszej Anulki
Głowa do góry.
Niestety wiem jak to jest z głową, mamy ją ze sobą i nie da się wyłączyć...no ale takie wyjazdy pomagają. Inne miejsce, inne powietrze no i człowiek od razu inaczej do życia nastawiony. Trzeba sobie robić małe przyjemności i przyjdzie samo. Zresztą mamy na to przykład naszej Anulki
Głowa do góry.
Anula1988
Fanka BB :)
Cześć Dziewczynki!
Agniecha, Mychunia- trzymam mocno kciuki za same dobre wieści na wizytach! Ja sama też się już denerwuje przed jutrem...
Jołasia, Suseł, Gabis- podglądnęłam Wasze wykresy i wszystkie są MEGA obiecujące! Oby okres majówkowy spełnił marzenia!
Gochson- ale pociecha z Waszego Adasia, hihi. Takie dzieciątko to bezcenny skarb w domu.
Ewelina- i jak syrop? Pomaga? Czujesz różnicę? :-)
Asiu- w Paryżu na pewno stracisz głowę i wrócicie już w większym składzie do domku.
Pozdrawiam Kochane!
Agniecha, Mychunia- trzymam mocno kciuki za same dobre wieści na wizytach! Ja sama też się już denerwuje przed jutrem...
Jołasia, Suseł, Gabis- podglądnęłam Wasze wykresy i wszystkie są MEGA obiecujące! Oby okres majówkowy spełnił marzenia!
Gochson- ale pociecha z Waszego Adasia, hihi. Takie dzieciątko to bezcenny skarb w domu.
Ewelina- i jak syrop? Pomaga? Czujesz różnicę? :-)
Asiu- w Paryżu na pewno stracisz głowę i wrócicie już w większym składzie do domku.
Pozdrawiam Kochane!
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Anulka wczoraj go lyknelam dwa razy i dziś sie zakatwilam tyle szczęścia :-) jeszcze nie do końca normalnie ale dużo lepiej.
Trzymam kciuki za wizyte ;-)
Trzymam kciuki za wizyte ;-)
reklama
Witam kobietki
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty &&&&&&&&&&
Asia wszystkie bedziemy trzymac kciuki zeby najpozniej po wycieczce do Paryza pojawily sie dwie,piekne i grubasne dwie kreseczki
Anulka nie denerwuj sie na pewno wszystko bedzie dobrzeOczywiscie tez mocno trzymam kciuki &&&&&&&&
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty &&&&&&&&&&
Asia wszystkie bedziemy trzymac kciuki zeby najpozniej po wycieczce do Paryza pojawily sie dwie,piekne i grubasne dwie kreseczki
Anulka nie denerwuj sie na pewno wszystko bedzie dobrzeOczywiscie tez mocno trzymam kciuki &&&&&&&&