reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
U nas cisza puki co. Nie mierze tempki, nic nie robie zeby wiedziec ktory dc wiec jestesmy na luzie. Po majowce badanie nasienia, a w kolejnym cyklu Hsg mam. Ale caly czas mam dola i mysle o tym nie umiem sie wylaczyc :-(
A Paryż no cóż mam ci powiedziec to chyba nagroda za te wszystkie smutki w ostatnim czasie. Odliczam dni :-) wczoraj kupilismy nawet przewodnik zeby jakis ciekawy plan stworzyc.
A jak Adas ? Gada??

Witam, jestem studentką fizjoterapii i piszę pracę magisterską pt. „Ocena wiedzy na temat nietrzymania moczu u kobiet w ciąży i po porodzie oraz analiza częstości występowania tego problemu. Z tego powodu proszę wszystkie chętne mamy o rzetelne wypełnienie ankiety, której wyniki będę mogła zawrzeć w swej pracy.Ankieta jest całkowicie anonimowa i zawiera wiele przydatnych informacji

https://docs.google.com/forms/d/1A2gy5JVTWWvV59z2wWBQa6mmgYu24H1veqsdCKB9fa8/viewform

Adaś gada jak najęty. Nic się nie da przed nim ukryć bo zaraz wszystko rozgaduje. Teraz pracujemy nad nocnikiem. Siedzi na nocniku i obok był misiek, szwagierka pyta: "A misio też zrobi siku do nocnika?" Adaś "Nie może" Szwagierka "A dlaczego, Adasiu", Adaś "Bo nie ma siusiaka". Padłam. Mała mądrala nam rośnie.

Niestety wiem jak to jest z głową, mamy ją ze sobą i nie da się wyłączyć...no ale takie wyjazdy pomagają. Inne miejsce, inne powietrze no i człowiek od razu inaczej do życia nastawiony. Trzeba sobie robić małe przyjemności i przyjdzie samo. Zresztą mamy na to przykład naszej Anulki :-p
Głowa do góry.

Cześć Dziewczynki!

Agniecha, Mychunia- trzymam mocno kciuki za same dobre wieści na wizytach! :tak: Ja sama też się już denerwuje przed jutrem...

Jołasia, Suseł, Gabis- podglądnęłam Wasze wykresy i wszystkie są MEGA obiecujące! Oby okres majówkowy spełnił marzenia! :-D

Gochson- ale pociecha z Waszego Adasia, hihi. Takie dzieciątko to bezcenny skarb w domu. :-D

Ewelina- i jak syrop? Pomaga? Czujesz różnicę? :-)

Asiu- w Paryżu na pewno stracisz głowę i wrócicie już w większym składzie do domku. :tak:

Pozdrawiam Kochane!
:tak:

Gochson fajny czas teraz z Adasiem. Najpiekniejszy wiek, pamietam mojego Pafcia tez byl taki rezolutny. Super super niech gada :-)
Glowe chetnie odetne !

Anulka moja kochana :-) buziaczek for you!!!

reklama
Witam kobietki:tak:
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty:tak: &&&&&&&&&&
Asia wszystkie bedziemy trzymac kciuki zeby najpozniej po wycieczce do Paryza pojawily sie dwie,piekne i grubasne dwie kreseczki:tak:
Anulka nie denerwuj sie na pewno wszystko bedzie dobrze:tak:Oczywiscie tez mocno trzymam kciuki &&&&&&&&

Do góry