reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Z kąd te smutne minki. Ja tylko napisałam, że to zać bardzo dziwne, wczoraj już brałam luteinę a dzisiaj temperatura pikowała w dół. Spała tyle co zawsze, pora podobna od dwóch tygodni, nie pije alkoholu. I takie coś mnie się nie zdarzało, więc stwierdziłam, że zaiste ciekawy ten mój wykres. Jutrzejszy dzień pokaże.

Jołasiu - to nie smutne minki (jestem stosunkowo nowa i nie ogarniam co do czego). Użyłam tych emotek i w zamyśle miała ona znaczyć "nie". Czyli cicho...sza....żeby nie zapeszyć, ale mocno kciuki trzymam ! :-) Przepraszam, jeśli złych emotek użyłam - poprawię się ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej :)

Malus dziekuje za pamięć :* dzis juz lepiej :) pogoda sie poprawiła i wyszliśmy z G na spacer do Łazienek :)
Oczy nam uciekały za maluchami :)

Doczytać Was jutro jak bede w pracy ;)

Dobrej nocy Kobietki ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Dzieńdoberek :-)

Ankax, - nic nie szkodzi tylko po prostu przez te minki nie załapałam o co chodzi.

Dziś temperatura poszła spowrotem w górę.

Śniadanie i na ćwiczenia

images

Miłego dnia

Hej dziewczyny.

Jolasia nie widze twojego wykresu na tel ale jak mowisz ze temp w gore to widze to jako książkowe zagniezdzenie! &&&&& :-)

A u mnie temperatura stoi jak drut. Prosta krecha. Tak to jeszcze nie mialam.

Milego dzionka.

hej dziewczyny :tak:

ja wstałam i zaczęłam się denerwować :baffled: a przecież póki nie plamię i nie krwawię na pewno wszystko jest ok :tak:

trzymajcie kciuki po 14 :tak:

udanego dnia :-D

ja zaraz jak tylko zjem śniadanko uciekam do teściów żeby samej nie siedzieć i nie myśleć ;-)

cześć :)

Mychunia, trzymam kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&
Mam tak samo jak Ty. Martwie się, a za chwilę tłumacze sobie że musi być dobrze bo nic złego się nie dzieje :) Chciałabym juz zacząć czuć ruchy to będę spokojniejsza. Ja mam wizyte jutro i już sie denerwuję, dla mnie najgorszy ten moment jak juz leżę widzę dzidziusia na monitorze i czekam na serduszko :)

Witam dziewczynki

Widzę, że trochę niesypatycznie było, ale chyba atmosfera już się poprawiła ?

Malusiolka co stosujecie na AZS? Mój synek też ma problemy ze skórą - tzn miał jak był młodszy takie plamy czerwone, gdzie nam przepisywali maści sterydowe. Przyznam szczerze, że jestem przeciwna, bo to skórę niszczy. Po jakimś czasie wszystko zniknęło, ale teraz widzę, że czasem też w zgięciach pojawiają się czerwone miejsca - mało ale boję się, żeby znowu nie miał.

jołasia &&&, kiedy masz termin @?

Mychuniua a dziś wizyta ? To &&&& - chodz i tak będzie wszystko dobrze.

Jolasia Gabis trzymam kciuki :** :-)

Mychunia ja tez się caly czas denerwuje. .. i z jakich w zasadzie dziwnych powodów. Ostatnio myslalam o tym czemu nie mam wymiotów. .. masakra. Dziś mam zajsc kolo 14 u gina po recepte na Duphaston.

reklama
Asiu planujemy w następnym cyklu czyli tak od połowy maja, zobaczę co na to ginka powie. Chociaż przyznam, że w weekend trochę poszaleliśmy ale to w 9 i 11 dc, niby wcześnie ale i tak ze strachu włącze w połowie cyklu luteine.

Do góry