reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Gosia, Iwo, dziękuję Wam :* Jakoś po przeczytaniu Waszych wypowiedzi lżej mi na sercu :)

asmi, tylko tak pytam. Nasze dzieciaczki są w podobnym wieku. Ja na razie odpuściłam, bo mam trochę spraw do załatwienia i chce więcej czasu swoim dzieciom poświęcić. Teraz walczymy z AZS i dopóki nie wyleczymy dziewczynek, nie chce trzeciego dziecka. Co do mojego męża, to zanim się poznaliśmy to też tak dużo pracował. Jest mi przykro, ale wiem, że coś za coś. Jeszcze trochę i pójdę do pracy i będzie nam o wiele lżej. Dzisiaj M wrócił o 6-tej i wstał o 12-tej. Ja w tym czasie przebrałam, nakarmiłam dziewczynki, wysprzątałam całe mieszkanie i zrobiłam śniadanie dla męża. Jak M wstał, wykąpał się i zjadł, to pojechaliśmy na zakupy :) Powoli szykujemy się na majówkę :D Kupiliśmy małe cienkie białe kiełbaski, na które w Anglii mówią cheritso, pierś z kurczaka, udka z kurczaka i kiełbasę śląską :D Do tego piwko i znajomi coś jeszcze przyniosą :D Impreza pełną parą. W końcu będziemy mogli oderwać się od swoich problemów.

Aschlee, pięknie Twoja córeczka rysuje :D :*

Blair, jak się czujesz? :)

Asia, jak tam przygotowania do wyjazdu? Kiedy wyjeżdżacie? :D

Mimoza, najważniejsze że dobrze się po nich czujesz :) Nawet przy @ na majówce można dobrze się bawić. Chyba, że ciężko znosisz @. &&&&&& aby było dobrze :*

reklama
Malusiolka tu nie chodzi o zabawę hehe muszę zrobić w pierwszy dzień cyklu usg sprawdzające czy torbiele ( trzy) znikły i mój Progesteron jest w odpowiedniej normie abym mogła zacząć brać już leki przy In Vitro.A w Majówkę żaden Ginekolog mnie nie przyjmę już o labo. nie wspomnę.

Malus to akurat w wiekszej mierze dzielo Mezula :) ale Corcia pomagala rysowac wode ;) ale jak to staierdzila potem woli rysowac kucyki ponny ;)
Fajnie ze w majowke bedziecie mieli troche wiecej czasu dla siebie :tak:
Do nas na majowke przyjezdzaja znajomi z Czech maja dwoje dzieci wiec Corcia tez bedzie miala co robic :tak:

Ostatnia edycja:
Malusiolka to nie jest tak, że ja koniecznie muszę mieć kolejne dziecko. Postanowiliśmy zostawić sprawę losowi choć nie powiem, że przez mój monitoring u gina trochę,ale też nie jest powiedziane, że nam się uda. Po prostu jak się teraz uda to dobrze, a jak nie to nie wracamy już do sprawy. Wezmę się w końcu za odchudzanie i pójdę do pracy. Jutro bądź pojutrze zobaczę jaki scenariusz napiszę nam życie hehe.

Hej Dziewczyny :)
Ja kolejny dzień znów spędziłam na uczelni, T.bez obiadu - oboje cały dzień na bułkach :-D No, ale nic...siła wyższa ;-)
Teraz kawka i na szybko ulepiłam ciasteczka pszczele ule - mniam! :)

Jołasiu - nic nie powiem :no:, nic nie napiszę :no: tylko &&&& do Ciebie wyślę ! :tak:

Aschlee - zdolności artystyczne jak nic! Ja już tak dawno nie rysowałam....no, ale nic - w przyszłości z dzieckiem nadrobię :-)

Wiem, że już wieczór, ale mam ogromną ochotę na frytki z ketchupem :-D możecie o mnie pomyśleć, że zdżarty gatunek ze mnie....ale to prawda! :-D

Ostatnia edycja:
Malusiek, i jak Ci poszło wczoraj to parkowanie? My jechaliśmy w sobotę do kina i miałam prowadzić, ale była okropna ulewa i jechaliśmy przez centrum miasta w godzinach szczytu (duże korki i jedzie sie trzypasmowka i trzeba kilka razy zmienić pas), więc poprosiłam D, żeby on prowadził. Stchorzylam:(.A starania, po staremu. Wczoraj wyrzucilam termometr, usunelam ladytimer (Apps wyznaczajacy uwulacje) i ovufriend z mojego telefonu, więc tak jak sobie obiecalam, wrzucamy na luz:). A jak u Was plany z wyjazdem, ruszyło sie coś? W razie jak masz jakieś wątpliwości, pytaj odrazu:)

Wczoraj po kinie-w ramach moich urodzin- poszliśmy grupka do kasyna, mieliśmy świetny wieczór:). Udało mi sie wygrać £25 i za wygrana zamowilismy sobie dziś chinsczyzne na kolacje :D. Wlasnie jesteśmy już po i pekam w szwach!

Witam wieczornie.
Choć kawałek weekendu spędzony z mężem. Pies wbiegł w pokrzywy i dosłownie biega po domu jak poparzony :-D no, leży i jak już bardzo swędzi to wstaje i tak śmiesznie biega. 9 lat na karku a i tak woli iść za instynktem nosa. rok w rok w te same pokrzywy w tym samym miejscu się ładuje.

Czekam z niecierpliwością na jutrzejszy wzrost temperatury bo na @ stanowczo za wcześnie. Dziś mie po 13-stej nagle tak zmuliło że zasnęłam w try miga na 1,5 godziny.

Jutro znów na ćwiczenia. Troszkę się nagimnastykuję.

Letta, - co do parkowania. Ja jeżdżę autem już stale dwa lata ale dopiero w teraz zaczynam parkować na lsterko przy krawężniku, tyłem wjazd. Ostatnio na najnowszym rondzie w Z.G. jechałam i nic się nie stało :-) A to takie trzy pasmowe ze światłami w środku, Cztery pozycje świateł po trzy pasy. i musiałam w środku zmieniać pas. Tych lini w środku tyle, że mi się w oczach namieszało.

Dobranoc mile panie.

Ostatnia edycja:
reklama
Jołasiu - nic nie powiem :no:, nic nie napiszę :no: tylko &&&& do Ciebie wyślę ! :tak:

Z kąd te smutne minki. Ja tylko napisałam, że to zać bardzo dziwne, wczoraj już brałam luteinę a dzisiaj temperatura pikowała w dół. Spała tyle co zawsze, pora podobna od dwóch tygodni, nie pije alkoholu. I takie coś mnie się nie zdarzało, więc stwierdziłam, że zaiste ciekawy ten mój wykres. Jutrzejszy dzień pokaże.

Do góry