reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Witam z rana!!

Malusiolka - nawet ja CI się nie dostanie z normalnej rekrutacji i z II tury i z odwołana... to jeszcze nie ma tragedii bo w państwowych przedszkolach zawsze kilkoro dzieci "odpada" we wrześniu, październiku, listopadzie,,,, jedna dużo chorują inne się nie nadają a i są różne przypadki losowa no i przedszkola w ciągu roku tez przyjmują (nawet od 2,5 roku jak dziecko nie ma pieluchy), więc jak się teraz nie uda to możesz sobie potem przedszkole "wychodzić" ;-)
Polega to na tym że łazisz do wybranych przedszkoli do dyrektorki i dopytujesz, możesz mówić ze np. masz prace która czeka a młodsza się zajmie np. babcia a dwoma nie da rady itp.
W moim mieście jest nawet portal gdzie się pojawia info ile gdzie wolnych miejsc i tak przez cały rok (ale najlepiej łazić do wybranego)

reklama
U nas dzisiaj artystyczny poranek Corcia z Mezulem siedza i rysuja od rana :tak:
Oto arcydzielo ich;-)
Scan.jpg

Załączniki

• Scan.jpg
    Scan.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 90
hej dziewczynki :tak:

ja wczoraj od 14 do 21 byłam na 80 dziadka od męża :-D żarcia tyle, że szok :szok: ale się wybawiłam na parkiecie :-D wróciłam zmęczona, ale szczęśliwa :biggrin2: a zjadłam tyle, że mi aż wstyd :zawstydzona/y: na szczęście pogoda dopisała :-)

a dziś w nocy miałam same koszmary :wściekła/y:

mam nadzieje, że jutrzejszy dzień przyniesie same dobre wiadomości :tak:muszę pogadać z lekarzem czy ma coś na nocne wstawanie bo goni mnie w nocy do wc co godzinę lub co 2 i jak tu się wyspać :no:

iwo zdrówka dla córeczki, żeby w końcu odnaleźli przyczynę tej gorączki :tak: maluszek cudny :tak:

co proponujecie na zaparcia w ciąży? męczą mnie od wczoraj :-(
Mona piękny brzuszek :tak: sukienka super :tak:

Aschle, - pomysłowy obrazek ;-)

A ja podłogi pomyte, włosy umyte, zażyłam małego salonu kosmetycznego rano i okolice bikini wydepilowałam kremem :sorry: zawsze maszynka była w użyciu. eMek powiedział wczoraj, ze jak mam przy nim siedzieć z tym kremem rozkraczona :-D to lepiej żebym to zrobiła rano :-D:sorry::cool2: Chwila odpoczynku nim włoski przeschną, umyje naczynia bo coś tam w zlewwie się wala. Paznokcie czekają w kolejce do zrobienia. A już nie mam siły.

Hej
My dzis chcielismy jechac do zoo ale pogoda brzydka.
Rano mialam ochotę na bigos. Tesciowa dala. I albo po nim albo po syropie na zaparcia od godziny męczę się z mdlosciami.

Mychunia mi na zaparcia nie pomagaly domowe sposoby. Probowalam przegotowana wode na czczo, jogurty, jablka, slliwki i kapustę kiszona.... wszystko na nic. Kupilam syrop lactulosum hasco o smaku pomarańczowym... zobaczymy może on pomoze. Dzis pilam po raz pierwszy.

Malusiolka powiedział jedynie że mam go brać do @.od 23 d.c.( dzień po wizycie) Ogólnie czuje się po nim dobrze, mam skurcze jak przed @ ale da się wytrzymać żadnych efektów ubocznych z czego się bardzo cieszę ( po Duphastobie wymiotowałam a po Lutce Grzybka łapałam) tylko że @ nie przyszła w terminie. Więc muszę się uzbroić w cierpliwość akurat na Majówkę przyjdzie pewnie i jak ja to USG zrobię i Badania to nie wiem:wściekła/y:

Malusiolka - jeśli mogę coś doradzić to jakby się mała nie dostała to niech koniecznie ją wpiszą na listę rezerwowa. Julka w żłobku była 24 w kolejce. Dzwonilam do żłobka co tydzień. Jak miałam możliwość to przychodziłam osobiście. Ważne by zapamietali twoje nazwisko. Poza tym oni odnotowuja komu rzeczywiście zależy :) miejsce znalazło się po 2 miesiącach.

Cos mnie glowa rozbolala ale wypilam kawe I troche lepiej.Mezul z Corcia ogladali bajke jasia fasole I im sie zasnelo wiec wykorzystam moment I zasiadam przed ksiazeczki :-)
Na dworze jakos sie pochmurzylo chyba troche popada.
Milego popoludnia Kobietki

reklama
Do góry