reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Dzień ciekawy, właśnie skończyliśmy z M rozwiązywać jego test z historii na jutro do szkoły. Głupi jak diabli. Nawet na obrazach trzeba się znać. Podpisz obraz. Matko, po co to ludziom.

reklama
Malus mam nadzieje ze uda Wam sie z tym miejscem w przedszkolu :tak:

Ja juz sobie leze w lozeczku ale znow spac mi sie kompletnie nie chce wiec pewnie standardowo spedze pol nocy nad ksiazkami.Ogolnie malo spie ale nie czuje sie zmeczona.Milej nocki Kobietki Wam zycze :tak:

Aschle, - ja właśnie zaparzyłam sobie dwie saszetki melisy w połowie kubka wody i pije na gorąco. Zaraz pewno zasnę.
Nie czytaj tak dużo, mózg powoli rozszerza swe zasoby :-D Szczególnie nocą.
Ja już sie tego wieczora naczytałam. Historia, sztuka, religia... wszystko co w renesansie. Ja nie chodze do szkoły a się uczę razem z eMem. Ale czasami to wciąga.

Rano się troszkę podepiluję. Dziś M mnie zają tą nauką i zapomniałam o sobie.
Dobranoc, wskakuje pod kołderkę.

Co za dzień ;p w dzien spaliśmy a teraz siedzimy, ale cieżko było nie spać w taka pogodę ;)

Malus po woli i dasz radę nawet w deszczu, dobrze oswajać sie z ciężkimi czynnikami jak siedzi koło nas ktoś kto moze pomoc i doradzić :) pózniej jak będziesz jechała sama to bedzie łatwiej :)

Mona ale cudowny brzusio!!!

Iwo ale Slodziak! E-ciotka zakochana <3 :)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Hej .Witam się z wami i uciekam . Jedziemy całą rodzinką na Jasną Góre pomodlić się. Oczywiście! O was też kochane pamiętam i szepnę tam co nie co :d miłego dnia

Hejka porannie :-)

Zaraz wskakuje do wyra poleżeć jeszcze.
Dziś temperatura poszybowała w dół i mam nadzieję, że coś ten szybowiec znaczy, coś dobrego, bo na @ stanowczo za wcześnie. Okaże się jutro. I nie mówcie mi, że luteina podnosi temperaturę, bo by skoczyła tu po pierwszym dniu brania luteiny całkiem inna sytuacja niż miałam do tej pory.

Miłej niedzieli.

Witam sie szybciutko i ide robić śniadanko.
U nas pogoda taka średnia, ale jest szansa, że słoneczko wyjrzy zza chmurek...oby.

Jołasia no faktycznie wykres obiecujący. Trzymam kciuki. U mnie juz od 4 dni temp.37 i ani drgnie. Ale ja sie nie nastawiam.

Iwo cudny dzieciaczek :-)
MonaG cudny brzuszek :-)

Witam w sloneczny Dzionek.

Jolasia no to obie wieczor spedzilysmy nad ksiazkami ;) ja historii zawsze uczylam sie bo musialam wolalam zawsze biologie, jezyki obce,geografie ;) trzymam za Ciebie kciukaski zeby ta temperaturka oznaczala Fasolinka :tak:

U mnie znow piekne sloneczko zaraz zrobie sniadanko, kawke I wyniose wszystko na taras.Milego dnia Kochane

Witam sie w pochumrny ranek:/

Ja jeszcze w lozku wyleguje sie a maz z corka juz od 7 buszuja heh.

Niedlugo zbieramy sie na basen potem gdzies na obiad wyskoczymy a poznien na urodzinko brata i prezent trzeba kupic;)

No dziewczyny trzymam kciuki zeby @ nie przyszla!

Wczoraj wieczorem zakul mnie jajnik w sumie 11.04 wiec moze to jest ta owulacja i ile po owulacji przychodzi @ , 10dni? No to fajnie by bylo bo na czas by przyszla;)

reklama
Witam się niedzielnie!
Maluś w jakim sensie szybko? Chodzi Ci o małą różnicę wieku pomiędzy dziećmi? Ja z Adasiem dużo rozmawiam i on bardzo chce dzidziusia w domu. Ula też jak jesteśmy u kogoś kto ma malutkie dziecko to też zawsze przy nim siada i coś po swojemu gada. W ogóle to zawsze się uśmiecha jak widzi dzidzię i mówi dzidzia. Myślę, że będzie dobrze. Zresztą jak jest mała różnica wieku to dzieci się fajnie ze sobą bawią. Ja mam siostrę trzy lata młodszą i zawsze miałam z nią pokój były kłótnie nie powiem, ale też zawsze był towarzysz do zabawy. A mój brat jest 6 lat starszy i nigdy nie mieliśmy w dzieciństwie fajnego kontaktu. Zawsze byłam dla niego smarkiem. Dopiero jak wyszłam za mąż nasze stosunki się po prawiły. Choć teraz znowu się ochłodziły, bo brat w końcu znalazł sobie kobietę i już nie dzwoni jak kiedyś, nie odwiedza. Trochę mi przez to przykro. Dlatego jestem za małą różnicą wieku między dziećmi.
A co do objawów to ciągle bolą mnie sutki raz mocniej a raz lżej. Mam wzdęcia, bóle jajników i pachwin. Często pojawiają mi się uderzenia gorąca i bywa, że robi mi się słabo, ale czekam do jutro i zobaczę co z tego będzie. Ale nadzieję już straciłam. No widzisz co do męża to mój też nie chce wyjechać. Tutaj póki co ma pracę taką sobie,a firma, w której był kierownikiem ds magazynu i zaopatrzenia padła. Nie mógł nic znaleźć i poszedł tu gdzie teraz jest. Ale wierzę się się jeszcze po prawi. W sumie to teraz tylko czekamy na wieści. Może w maju albo czerwcu się coś zmieni. Podziwiam Twego męża, że on taki pracowity.
Kurczę a propo tych tabletek to szkoda, że mi o nich nie powiedzieli, bo ja po poronieniu miała zabieg łyżeczkowania, a w sumie byłam już praktycznie sama oczyszczona i mimo to skierowali mnie na zabieg.

Życzę miłej niedzieli.

Ostatnia edycja:
Do góry