reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Witam

Niestety rowniez mamy pogode nieciekawa;/ co jakis czas kropi;/

Aschlee a probowalas na noc czytac ksiazke? jak mam problem biore ksiazke i czytam a ona zawsze mnie zmuli:)

Bada ja napewno nie wszystkim odpisuje, po pierwsze przez tak duza produkcje;p po drugie ze pytacie o cos o czym niemam pojecia:) dla mnie sluzy,temperatura, wiesiolek,tarczyca to jedna wielka zagadka:)

Iwo no mam nadzieje ze koncu znajda przyczyne!

Mona piekny duzy brzusio:) a sukienka ladna:)

reklama
Mona, - piękny brzuszek. Cuudowny :-D Sukienka wspaniała.

U nas kilka kropel spadło ale jest w miarę ładnie. M nie ma ochoty na grila ale jak przyjedzie i poczuje ten aromatyczny dymek to odrazu zmieni zdanie.

Julia no wlasnie ja jak spac nie moge to w ksiazkach siedze ale One mnie tak wciagaja ze juz wogole mi sie odechciewa spac ;)

Jolasia ja tez wlasnie przygotowalam miesko,kielbaske I warzywka na grilla ;) dzisiaj serwuje miesko na ostro ;) moj tez zawsze mowi ze nie po co a jak juz pokupuje I poczuje zapachy to biegiem leci ogien rozpalac :-D

Gesendet von meinem HTC One V mit Tapatalk

Iwo, - słodkie, takie zdjęcia maleństwa.

U nas jakaś burza ciągnie ale na szczęście grill skończony. Mięso pyszne a marynatę robiłam sama. Teraz M składa kosiarkę. Jak on to złoży i będzie działać to ja jestem święta :-D

Ostatnia edycja:
reklama
iwo, ja odpisałam Tobie w Wizytach :)

Nic mi się nie chce. Dzisiaj dzień taki sobie. Popadało trochę. Najchętniej położyłabym się spać, ale dopóki dziewczynki nie śpią nie mogę. Tak to szybko zleciałaby mi noc i M wróciłby do domu.

Coś wzięło mnie na warzywa na patelni i właśnie robię :p Dawno nie było, a wszyscy lubimy. Poza tym M wróci z pracy, to pewnie z chęcią zje zanim się położy spać :)

Jakieś plany u Was na wieczór? Ja to pewnie jak dzieci zasnął wykapie się, wskoczę do łóżeczka i będę oglądać finał "Twoja twarz brzmi znajomo". Ile dam rady, to obejrzę.

Jak któraś z Was ma ochotę na Warzywa z Patelni zapraszam :D Tylko, że ja do warzyw dodaję jeszcze ugotowany ryż i usmażone mięso mielone z cebulką i przyprawiam to wszystko przyprawą do mies i magi :) Naprawdę dobre.

Ostatnia edycja:
Do góry